Nick Fleming RVGCR Intel Update 17 september 2024

Mountain Goat: Ze hebben geen economisch herstel nodig om een eerlijke marktprijs voor de dinar terug te brengen op FOREX. Het is allemaal een leugen… Ze onderdrukken de waarde van de dinar “kunstmatig”. Wanneer zal deze onderdrukking van de dinar eindigen? Ik geloof dat het einde nabij is…

Tishwash (TNT) Artikel: “Al-Sudani: Irak is vandaag op de juiste weg”

Citaten: “We zijn begonnen met het opzetten en implementeren van het ontwikkelingsproject, dat Irak zal transformeren in een open land.”; “Veel hoofdsteden willen investeren in Irak… Irak maakt een herstel en stabiliteit door en iedereen heeft zijn rendement nodig.”; “We hebben echte hervormingen doorgevoerd in het belasting- en banksysteem. Er is geen plek op Iraaks grondgebied buiten de controle van onze veiligheidstroepen, en we hebben de voorbereiding van een uitgebreid plan geleid om de weg van ontwikkeling te beveiligen.”; “Irak is vandaag op de juiste weg.”

Frank26 (KTFA) [Rapport vanuit Irak] FIREFLY: Televisie vertelt ons dat ze bezig zijn met digitalisering op al onze havens. We weten dat dit betekent dat de werkelijke waarde van de dinar binnenkort aan ons zal worden gegeven voor ons voedsel, transport, huisvesting… de hele wereld.

FRANK: Je ziet elke dag steeds meer opwindend nieuws dat aan de Iraakse burgers wordt gegeven en zij zetten het allemaal in elkaar… Wanneer je prijzen van voedsel, markten, huisvesting, auto’s ziet veranderen, is het omdat ze binnenkort een nieuwe wisselkoers aan je zullen introduceren…

Clare (KTFA) Artikel: “6 scenario’s waar de Iraakse Centrale Bank aan zal werken, verteld door Al-Issawi”

Citaat: “De economische expert verklaarde dat de Centrale Bank van Irak onderhandelt met de Amerikaanse Federal Reserve over het beëindigen van het elektronische platform voor buitenlandse overboekingen en het vervangen ervan door directe bankrelaties tussen Iraakse banken.”

Pimpy: Ik zeg niet dat ze op dit moment de waarde van de valuta gaan verlagen. Wat ik wel zeg is dat als ze voor de middellange termijn onder de $70 per vat olie blijven, je de waarde van de valuta kunt zien dalen. Ik denk niet dat het dit jaar nog zal gebeuren, omdat het jaar bijna voorbij is. Ik zou een beetje nerveus zijn als we 2025 ingaan.

MarkZ [via PDK]: Het gerucht uit Irak is uitzonderlijk… Het is zeer goed mogelijk dat dit onze week is… Laten we kijken of al het enthousiasme klopt.

Er zijn nog geen lagere denominaties op straat. Tot nu toe lijken het alleen maar geruchten te zijn… maar ze hebben al het bankpersoneel voorbereid en getraind op de nieuwe lagere denominaties. Als ze geen plannen hadden om ze binnenkort in omloop te brengen, zouden ze ze geen snijvellen geven of afbeeldingen van de beveiligingskenmerken tonen… Ze zouden ze nog niet trainen.

Samson (KTFA) Artikel: “De gouverneur van de Centrale Bank van Irak, Ali Al-Alaq, bevestigde dat de daling van de olieprijzen de dollarkoers niet zal beïnvloeden.”

“Econoom: Het ontwikkelingsproject zal door 12 Iraakse gouvernementen gaan en Irak naar de wereld brengen.”

MilitiaMan: Het Ontwikkelingsproject opent Irak naar de regio en naar de internationale wereld. De private sector zal de belangrijkste drijvende kracht zijn… Op een gegeven moment zullen ze een wisselkoers moeten bekendmaken, eerder dan later. Ik ga voor eerder.

Sandy Ingram: Het Ontwikkelingsproject wordt verwacht het BBP en het bruto binnenlands product van Irak te verhogen, wat snel de waarde van de dinar kan verhogen. Of Irak nu de waarde van zijn valuta verhoogt of niet, zodra het een internationaal transportknooppunt wordt, zullen investeerders de mogelijkheid hebben om de dinar die ze hebben op de een of andere manier te investeren.

Fnu Lnu: Wanneer je “Onderwijs” zo lang uitrekt als de regering en de centrale bank van Irak hebben gedaan, blijft er niets hangen. Als het niet in de praktijk wordt gebracht, zijn het alleen maar woorden van bureaucraten. Irak heeft daar genoeg van gehad en ze letten er niet op. Ze zullen pas worden opgeleid als het iets voor hen betekent, zoals de kosten van goederen en diensten, koopkracht en geldsnelheid. Dit is allemaal verhulling en ik geloof er geen woord van. Logica vertelt me dat ze het volk aan het vertragen zijn. De vraag van $64.000 is waarom? Wat is het echte plan?


Source: https://www.judybyington.org/2024/09/nick-fleming-rvgcr-intel-update_17.html

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....