🌕🐟🐬🐳Ao scan en volle maan in vissen!🐳🐬🐟🌕

💥Ladies and Gentleman !💥

Het is weer zover, 18 september is het tijd voor reinigen, optimaliseren en afwikkelen van oude traumas, energien en al die aanhechtingen die niet van jou zijn.

🌕VOLLE MAAN DETOX PARASIETEN KUUR! 🌕

Of je het nu wil of niet, iedereen voelt de volle maan!

🔥Hoe goed wil je afwikkelen van oude patronen, energien en aanhechtingen dat is een keuze die je wel zelf maakt. Hoe diep en hoe goed je wilt reiningen is aan jou!

De ao kan een zeer mooie duidelijke ondersteuning bieden hierop.

🔥Laat de mobiele frequenties helend voor je werken! Immers je zit er toch in. Je komt er bijna niet onderuit. In vele boeken heeft het men hier ook over. Frequentie therapie en helende frequenties in de ether is de toekomst, maar was ook het verleden van bv Tartaria.

🔥Vele buitenaardse dimensies en beschavingen gingen ons al voor!

🔥Maak gebruik van deze super volle maan in vissen!

🔥Dit is het eerste keer dit jaar dat we te maken hebben met een super volle maan.

Dichter bij de aarde staat deze dan en dat betekend ook meer uitwerking.

🔥17 oktober is de tweede en laatste supermaan!

Deze volle maan staat in vissen, en dat betekend extra gevoelig! Wellicht zoveel gevoeligheden dat je overwelmt kan raken. Deze volle maan in vissen is extra sterk vanwege de uitwerking van Neptunus, die heer en meester is van vissen.🐟🐬🐳

Sneller willen terug trekken, veel emoties die los kunnen komen, word het een warboel van emoties? Traumatische ervaringen kunnen ff getriggerd worden zodat er heling kan ontstaan.🙈❤️‍🩹💝

Heeft vooral veel te maken deze keer met je sacraal en je basis chakra.

Wanneer je 1=8 opteld kom je tot 9, Laat 9 nou ook te maken hebben met mars, dus het kan extra pittig worden voor degene die ook nog mars in hun horoscoop hebben staan. Immers mars zorgt er wel voor dat het loskomt!

Hoe fijn zou het zijn als je wat ondersteuning hierin krijgt, en je dieper maar beter de transformatie kan maken en je niet blijft zitten met resten energie. Immers alles staat open bij deze volle super maan!

Hoe meer afwikkeling , hoe meer balans in jou leven!

Dit is DE tijd om belangrijke knopen door te hakken!

ZORG GOED VOOR JEZELF IN DEZE TIJD EN GA NAAR BINNEN IN JEZELF!

De een ondervind diepere heling wat dan nodig is, de ander heeft al genoeg afwikkeld, zodat de positieve invloeden van de vissen beleeft worden, zoals creativiteit, expansie intuitie, kunst, dromen…..Only god knows natuurlijk what has to be done!

En geloof me maar dat deze volle maan vol staat kwa karma! Diepgewortelde angsten komen bovendrijven, minderwaardig en slaafs bestaan word uitgezuiverd.

Het is toch fijn als je makkelijk de stap kan maken naar de hogere frequenties, hoe meer innerlijk werk, hoe meer en hoe sneller je baas word en ervaart over je emoties, hoe meer geluk en overvloed je aantrekt in elke zin van het woord!

Let op deze volle maan niet teveel hooi op je vork te nemen, niet meer opofferen voor anderen maar jij voorop in deze ascentie! Dan volgt de rest vanzelf!

Wat ik en vooral de ao scan voor je zou kunnen doen!

🧹🦠🪱 10-DAAGSE DETOX 🪱🦠🧹

💫Via Quantum Bioresonantie Frequenties 💫 Star trek is niet meer zo ver meer van je af! Er is voorspelt dat dit de toekomst gaat worden.

Wist je dat…

Parasieten , schimmels , pathogenen en metalen oorzaak zijn van vrijwel alle ziektes? En dat we er dagelijks mee in aanraking komen?

Daarom bied ik elke maand een uitgebreide 10-daagse PARASIETEN & WORMEN Detox-kuur aan. We doen dit tijdens Volle Maan 🌕 omdat parasieten dan het actiefst zijn.

DE BEZEM ERDOOR 🧹🦠🪱🦠🧹

Net als wijzelf zijn er mensen die maandelijks meedoen. Dit kan ik ook ten zeerste aanraden. Het is oprecht de beste investering in je gezondheid!

VOEL HET ZELF 💓

Deze 10-daagse kuur is een volledig pakket met daarin náást de uitgebreide detox (zoals je hieronder kunt lezen), een Immuunsysteem Boost, alle Vitamine en Mineralen die je nodig hebt en last but not least krijg je de frequenties van de 12 Celzouten naar jouw blauwdruk gezonden zodat je bloed en organen worden schoongemaakt en alles wordt afgedreven.

Waarom dit en waarom deze combinatie? Vraag me gerust naar de link van een uitgebreide webinar over dit onderwerp (miasmes, homeopathie, ziektebeelden en oorzaken) en behandeling met de AO Body Scan.

Het afgelopen jaar zijn er internationaal al ontzettend mooie resultaten mee behaald. De meesten mensen voelen het duidelijk. De ervaringen die ik krijg teruggekoppeld zijn fantastisch! Vraag gerust naar recensies hiervan! Zelfs goede vriend homeopaath staat hier achter!

Wat zit er in de behandeling?

🚨 Heavy Metal detox

💫 Parasieten detox

💫 Wormen detox

💫 Ringwormen detox

💫 Pinwormen detox

💫 Anusjeuk

💫 Trace Minerals vitaminen/mineralen

💫 Verma Plus detox

💫 pathogenen (virus)detox

💫 Insecten detox

💫 Immuunsysteem support

💫 Protozoa Travel Plus

(45 soorten parasieten)

💫 Psora Plus detox

💫 Body Systems Support

💫 Camu C plus vitamines

(60 x sterker dan 1 sinaasappel)

💫 Schimmel detox

💫 Candida detox

💫 Vitamines A,

💫 Vitamines B en B12

💫 Vitamine C

💫 Vitamine D

💫 Vitamine E

💫 Vitamine K

💫 Multivitamine

💫 Immuunsysteem boost

(door ondersteuning met homeopathische frequenties voor al je organen).

💫 De 12 Cell Salts ter ondersteuning

(anti-ontstekingen, zuivert bloed, verminderd koorts en behandeld infectie, balanceert je metabolisme, zuivert je pancreas, nieren, lever en helpt tegen verkoudheid, ondersteunt je zenuwenstelsel, verminderd irritaties en stress en vermoeidheid, versneld genezing, helpt je huid, versterkt je tanden en je haar en nagels, helpt je bindweefsel).

Ik maak een Vitals Scan vooraf en één na de 10-daagse behandeling zodat je een inkijkje krijgt in wat er energetisch in je lichaam gebeurd en welke parasieten etc. er worden gedetecteerd.

Ik neem basis en sacraal Chakra extra mee in deze volle maan zodat er goede doorstroming kan plaats vinden!

💫Start: woensdag 18 September!

💫Duur: 10 dagen, min 2 tot 4uur per dag

💫Hoe: Op afstand

💫Waarmee: AO Body Scanner

💫Wat: Quantum Bioresonantie

Je kan je aanmelden voor deze kuur door een 🌕 te plaatsen onder de post of via een pb-tje 💫 Na opgave geef ik je door wat ik van je nodig heb aan informatie en laat ik je weten wat ik voor je ga doen gedurende deze 10 dagen. Jij hoeft niets te doen. Alleen genoeg zuiver water drinken en gezond eten.

🧹💫🪱🦠🌓🌔🌕🌖🌗🦠🪱💫🧹

#bonfire #yinyang #detox #deepcleansing #health #love #quantum #bioresonantie #frequenties #aoscan #frequentiehealing

Wie ben ik dan?

Tamara tamtam in ut bos.

Ooit gewerkt bij libertel en nu heet dat dan Vodafone. Toen een pionier in het veld van frequenties, nu ook een pionier in het veld van frequenties! Gewerkt als transmissie en roaming engineering. De basis opgezet voor communicatie in de ether! Ik heb mede gezorgd voor gsm en gprs voor de regio west van Nederland. Echter na bewustwording en gegroeid merkte ik op dat ik toch echt graag mensen wou helpen. Ik wist toen niet beter, echter nu wel!

Sph gedaan en vooral gezien hoe het niet moest in de hulpverlening. Na bewustwording als healer die diepe schaduw stukken kon uit reinigen kwam ik de ao scan tegen. Na alles te hebben geprobeerd om een parasiet weg te krijgen voelde ik hier meteen een ja op! En Na 3 detox kuren was het dan ook weg!

Bovendien! Waar ik vooral ook enthousiast over ben, ik laad meteen op als healer, HIGH SENSATIVE en kan veel meer aan, alles gaat sneller en alles gaat veel dieper! Het past als gegoten bij mijn blauwdruk van mijn ziel! Als projector weet ik als geen ander wat het is vol te lopen met andere emoties .

Dus laat je verwonderen en verbazen door deze detox kuren.

* geen moeilijk vies voedsel drinken of eten

* vasten niet nodig. ( bovendien niet iedereen kan vasten

* je hoeft niet te gaan liggen ervoor, alles gaat vanzelf

* het maakt echt niks uit waar je bent. Je bent dus volledig vrij! Geen draadjes!

* geen toren hoge bedragen. Het is te doen.

* mooi duidelijk rapport krijg je erbij met zeer accurate waardes over toxicities!

* het is ook mogelijk begeleiding erbij te hebben, maak hiervoor dan een afspraak, kijken we samen wat er nog nodig is!

PS! OOK DIEREN KAN IK BEHANDELEN MET WORM EN PARASIET KUREN! Vraag hier gerust naar. Of welke problemen dan ook!

*AO Scantechnologie is geen medisch apparaat. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de FDA. Dit product is niet bedoeld voor het diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen van welke ziekte dan ook. Bij ziekte raadpleeg een dokter of arts

Laat je verbazen! Laat het je bevrijden!!!

🕊Met warme groet!🕊

🐲🐞🔥BONFIRE 🔥🐞🐲

Beste lezers,

Op 18 september is het weer tijd voor reiniging, optimalisatie en het afwikkelen van oude trauma’s en energieën die niet van jou zijn. Tijdens de volle maan in vissen bied ik een 10-daagse detox-kuur aan om parasieten te verwijderen. Deze volle maan staat in vissen en kan extra gevoeligheid en emoties met zich meebrengen. Het is een uitgelezen kans om oude patronen los te laten en belangrijke beslissingen te nemen.

De detox-kuur wordt uitgevoerd via Quantum Bioresonantie Frequenties, waarbij onder andere parasieten, schimmels, pathogenen en metalen worden aangepakt. Daarnaast ontvang je ondersteuning voor je immuunsysteem en de benodigde vitamines en mineralen. De behandeling wordt uitgevoerd met behulp van de AO Body Scanner.

Deze kuur is een investering in je gezondheid en kan zorgen voor diepgaande heling en transformatie. Het is een kans om de hogere frequenties te bereiken en meer balans en geluk in je leven aan te trekken.

Meld je aan voor deze kuur door een reactie onder deze post te plaatsen of stuur een privébericht. Na aanmelding ontvang je meer informatie over de benodigde gegevens en wat je kunt verwachten tijdens de 10-daagse behandeling.

Laat je verbazen en bevrijden tijdens deze volle maan!

Met warme groet,

Tamara tamtam in ut bos

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....