Ryan Wesley Routh, de mislukte moordverdachte van Trump, heeft een verontrustende geschiedenis, volgens lokale bronnen. Een langdurige inwoner van Greensboro, North Carolina, heeft Routh een strafblad dat zich over meerdere decennia uitstrekt, met aanklachten variërend van het schrijven van slechte cheques tot ernstigere misdaden die betrokken zijn bij wapens, zoals gerapporteerd door de New York Post.

Routh’s strafblad in Guilford County strekt zich uit van de jaren ’80 tot de jaren 2010. Zijn belangrijkste aanklacht was het bezit van een massavernietigingswapen in 2002, waaronder een “binaire explosief met een detonatiekabel van 10 inch en een springkop.” Andere misdaden omvatten het bezitten van een gestolen voertuig en illegale vuurwapens.

Routh’s buurvrouw, Kim Mungo, die bijna twee decennia dichtbij hem woonde, beschreef Routh en zijn gezin als “vreemd.” Volgens Mungo was Routh’s gedrag excentriek, zelfs met een levend paard binnen zijn huis. Ze merkte op: “Hij had een paard in het huis. Ik bedoel, een heel levend paard in het huis. Maar ik kon de wapens en zo zien. Ze waren een beetje vreemd, maar ze deden me geen kwaad.”

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzonden

Bekijk de laatste video op foxnews.com

Hoewel Routh’s vreemde gewoonten de wenkbrauwen deden fronsen, hield hij zich grotendeels op de achtergrond, zoals Mungo opmerkte. “Ik vertelde al mijn vrienden omdat ze me niet geloofden,” zei ze. Ze ging zelfs zo ver om een foto van Routh aan de politie te bevestigen na de recente moordpoging. Ondanks zijn vreemde aard, volhardde Mungo dat hij een “lieve jongen” was en dat zijn dochter en haar dochter ooit goede vrienden waren.

De politieke houding van de familie leek onbestaande, aangezien Mungo en andere buren aangaven dat Routh nooit sterke politieke meningen uitte. Fox News meldt dat velen in de buurt geschokt waren over zijn betrokkenheid bij de moordpoging op Donald Trump.

De civiele rechtbankverslagen onthullen dat Routh’s dochter fulltime bij hem woonde na zijn scheiding in 2003. Zijn ex-vrouw, die nu samenwoont met haar huidige echtgenoot, werd door een andere buur beschreven als iemand die een schijnbaar normaal leven leidde. Politietoezicht bij het huis werd waargenomen op zondagavond na Routh’s arrestatie bij Trump International Golf Club in Palm Beach.

Een voertuig van de sheriff van Palm Beach County staat geparkeerd naast het bord van Trump International Golf Club in West Palm Beach, Florida. De FBI onderzoekt op zondag een moordpoging op ex-president Donald Trump.

In 2009 maakte Routh’s ex-vrouw zich zorgen over zijn financiële instabiliteit en stemde ermee in om de kinderalimentatie te beëindigen. De federale autoriteiten hebben Routh aangeklaagd voor het bezit van een vuurwapen door een veroordeelde misdadiger, evenals het bezit van een vuurwapen met een gewiste serienummer. Meer aanklachten kunnen mogelijk volgen.

Hoewel Routh’s openbare verdediger niet reageerde op vragen, voegt deze zaak een ander bizar hoofdstuk toe aan een geschiedenis van criminele activiteiten die zowel buren als wetshandhavers in verwarring heeft gebracht.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/explosives-felonies-and-a-live-horse-unpacking-the-trump-would-be-assassins-past-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....