Karoline Leavitt, Nationaal Perssecretaris voor Trump 2024, maakte een sterke indruk op Newsmax, waar ze een gepassioneerde verdediging van voormalig president Donald Trump gaf. Leavitt benadrukte dat Trump “zijn leven op het spel zet” om het land te redden, zelfs in het licht van een moordaanslag.

Op zondag werd Ryan Wesley Routh, 58, vastgehouden omdat hij zou hebben geprobeerd Trump te vermoorden terwijl hij aan het golfen was op zijn countryclub in West Palm Beach, aldus de FBI. Dit voorval heeft Trump echter niet weerhouden van zijn strijd voor Amerika.

Leavitt prees Trumps veerkracht en vastberadenheid, en merkte op dat het “echt inspirerend” is om hem vol enthousiasme campagne te zien voeren ondanks de constante aanval.

Republikeinse presidentiële kandidaat Donald J. Trump en Melania Trump tijdens de laatste dag van de Republikeinse Nationale Conventie in het Fiserv Forum. De laatste dag van de RNC omvatte een keynote-toespraak van Republikeinse presidentiële kandidaat Donald Trump. Verplichte krediet: William Glasheen-USA TODAY ORG XMIT: USAT-890646

Shotgun Pistool – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzonden

Ze wees op de eindeloze uitdagingen waarmee Trump door de jaren heen is geconfronteerd, inclusief wat ze als “nep-impeachments”, ongefundeerde aanklachten en voortdurende smaadcampagnes beschouwde. Toch is Trumps steun, ondanks dit alles, niet alleen intact gebleven, maar is sterker geworden. Volgens Leavitt worden Amerikanen zich bewust van de waarheid dat Trump de leider is die de natie nodig heeft om haar vroegere grootsheid te herstellen.

Leavitt spaarde haar woorden niet als het ging om vicepresident Kamala Harris en de Democratische Partij. Ze beschuldigde hen ervan opzettelijk echte problemen te vermijden omdat ze op elk belangrijk front terrein verliezen. Van de economie tot immigratie en buitenlandse beleid, beweerde Leavitt dat Harris en haar mede-Democraten op alle fronten falen. Ze ging zelfs zover om Harris’ leiderschap de afgelopen vier jaar een “ramp” te noemen, suggereerde dat dit de reden is waarom zij, samen met andere Democraten, steeds vaker de karakter aanvallen van Trump zoekt in plaats van het bespreken van substantiële beleidslijnen.

U.S. Senator Kamala Harris, D-Calif., geeft een interview aan de Des Moines Register’s Rekha Basu na de zomerpicknick van de West Des Moines Democraten op woensdag 3 juli 2019, in Legion Park in West Des Moines. 0703 Harris Klobuchar 016 Jpg

Leavitt was bijzonder kritisch over Harris’ etikettering van Trump als een “bedreiging voor de democratie” en een “dictator.” Ze betoogde dat dergelijke retoriek niets meer is dan een afleiding van de slechte prestaties van de Democraten over de echte kwesties waarmee het land wordt geconfronteerd. In haar slotopmerkingen riep Leavitt op tot een einde aan de “gevaarlijke leugens” die over Trump worden verspreid, en drong erop aan dat deze ongefundeerde beschuldigingen onmiddellijk moeten stoppen voor het welzijn van de natie.

Ondanks alles maakte Leavitt duidelijk dat Trumps toewijding aan het Amerikaanse volk onveranderd blijft, zelfs terwijl zijn vijanden steeds wanhopiger worden.


De meningen die door bijdragers en/of contentpartners worden geuit, zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/karoline-leavitt-trumps-inspiring-triumphs-with-his-life-on-the-line-vs-kamalas-failures-watch/

.


Een gedachte over “Karoline Leavitt: Trump’s Inspirerende Overwinningen met zijn Leven op het Spel vs. Kamala’s Mislukkingen [KIJK].”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....