Het campagneaccount van Kamala Harris is opnieuw betrapt op liegen in weer een aanval op voormalig president Donald Trump.

Trump hield een rally in Tucson, AZ, toen hij een toename van 2.000% in de bevolking van de gemeente Charleroi, PA, besprak. Trump schreef dit toe aan een grote toestroom van Haïtiaanse migranten onder de Biden-Harris administratie.

“Dus, Pennsylvania, onthoud dit wanneer je gaat stemmen: 2.000% toename,” zei Trump. “Dit is een klein stadje, en ineens hebben ze duizenden mensen.”

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Jouw Huis Verzonden

Het Kamala HQ-account, dat regelmatig aanvallen plaatst op de voormalige president, probeerde kiezers te misleiden door de clip zo te bewerken dat het leek alsof Trump in de war was over zijn publiek, en beweerde dat Trump dacht dat hij in Pennsylvania was terwijl hij in Arizona sprak. Echter, gebruikers op sociale media wezen snel op de probeer om te bedriegen.

X Screenshot – Kamala HQ

Bekijk de volledige clip hieronder, waarin je kunt zien dat Trump sprak over duizenden Haïtianen die in een klein stadje in Pennsylvania werden gedumpt en het publiek vertelde dit te onthouden wanneer ze stemmen.

Velen waren niet verrast door weer een leugen van het Kamala HQ-account.

X Screenshot – Downtown Fairy
X Screenshot – Dangerous Thoughts
X Screenshot – Burbank

Anderen deden een oproep voor een permanente community opmerking op het Harris campagneaccount… Voor de rest van dit verhaal, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/kamala-harris-campaign-account-lies-once-again-after-donald-trump-issues-warning-to-pennsylvania-voters-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....