In een verrassende kritiek op zijn eigen netwerk, richtte de senior politieke commentator van CNN, Scott Jennings, zijn pijlen op hoe CNN omging met de opmerkingen van de voormalige president Donald Trump. Jennings betoogde dat Trumps retoriek consistent wordt verdraaid, vooral als het gaat om vice-president Kamala Harris en de campagnepunten van haar campagne, zoals gerapporteerd door Fox News.

Deze controverse begon nadat Trump van de golfbaan werd gehaald bij Trump International in West Palm Beach, Florida, na een waarschuwing van de Secret Service over een schutter in de buurt. De autoriteiten beschouwen dit als een tweede mogelijke moordcomplot tegen de voormalige president. In de nasleep wees Trump met de vinger naar president Biden en vice-president Harris en beweerde dat hun retoriek geweld tegen hem aanmoedigde.

Een voertuig van de sheriff van Palm Beach County staat geparkeerd naast het bord van de Trump International Golf Club in West Palm Beach, Florida. De FBI onderzoekt op zondag een poging tot moord op de voormalige president Donald Trump.

De dag na dit alarmerende voorval, had CNN’s Abby Phillip een panel dat de verbindingen tussen verhitte politieke discours en bedreigingen tegen Trumps leven besprak. Jennings greep het moment aan om te zeggen hoe de linkerzijde, met name democratische politici en commentatoren, een platform heeft opgebouwd op wat hij “leugens” noemt, die zijn ontworpen om hun basis te radicaliseren.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verstuurd

“Ik moet zeggen, als ik zie wat democratische politici zeggen over Donald Trump, als ik zie wat democratische commentatoren zeggen over Donald Trump, en hun platform is opgebouwd uit een stel leugens, die overigens zijn ontworpen om een politieke basis te radicaliseren, dan doet het me afvragen… Hoeveel geven ze echt om het geweld waarvan jij en ik het erover eens zijn dat het vreselijk is?” vroeg Jennings aan het panel. Zijn scherpe kritiek op de angstaanjagende taktieken van de Harris-campagne viel op, vooral omdat hij hun beweringen benadrukte dat Trump als een “dictator op de eerste dag” van zijn presidentschap zou handelen als hij herkozen zou worden.

Bekijk de laatste video op foxnews.com

Trump zelf maakte tijdens een townhall in december met Sean Hannity een grap, waarbij hij zei dat hij geen dictator zou zijn “behalve op de eerste dag.”

“Behalve op de eerste dag – we sluiten de grens, en we boren, boren, boren. Daarna ben ik geen dictator.” Maar de Harris-campagne heeft deze opmerkingen verdraaid tot een centraal gesprekspunt, merkte Jennings op. Hij wees ook op hoe Harris Trumps vermelding van een “bloedbad” in relatie tot de auto-industrie had verdraaid en het verkeerd had weergegeven als een opmerking over de komende verkiezingen.

29 aug 2024; La Crosse, Wisconsin; VS; De voormalige president Donald Trump spreekt op een townhall evenement georganiseerd door Tulsi Gabbard in het La Crosse Center. Verplichte credit: Mark Hoffman/Milwaukee Journal Sentinel-USA TODAY Network

Jennings was duidelijk in zijn kritiek: “De basis van haar campagne, ik bedoel, ze herhaalt het zelf, ‘Trump zal op de eerste dag een dictator zijn.’ Dit land vecht tegen dictators. Dat is wat onze geschiedenis is—het vechten tegen dictators,” zei hij, terwijl het panel probeerde tegen te sputteren.

Bekijk de laatste video op foxnews.com

Jennings benadrukte hoe Harris tijdens het debat van afgelopen week beweerde dat Trump een “bloedbad” voorspelde als de verkiezingen niet in zijn voordeel zouden verlopen. Echter, zoals Jennings verduidelijkte, verwees Trumps gebruik van “bloedbad” naar de mogelijke economische gevolgen voor de auto-industrie onder Biden’s leiderschap—niet naar de verkiezingen. CNN’s Abby Phillip steunde Jennings’ punt en erkende dat Harris Trumps woorden uit de context had gehaald.

Deze nieuwste kritiek van Jennings werpt licht op de rol van de media bij het vormgeven van politieke narratieven, met zijn scherpe berisping gericht op CNN en hoe zij de Democratische campagne toestaan om Trumps woorden verkeerd weer te geven.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de standpunten van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/shocking-twist-cnn-analyst-reveals-truth-about-trump-mischaracterization-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....