In 2007, Kamala Harris, toen de openbare aanklager van San Francisco, deed enkele verontrustende opmerkingen die opnieuw zijn opgedoken, waarmee haar radicale benadering van wapencontrole wordt getoond.

Tijdens een persconferentie over anti-wapenwetgeving die ze hielp opstellen samen met de toenmalige burgemeester Gavin Newsom, stelde Harris een schokkende idee voor—de autoriteiten zouden de bevoegdheid moeten hebben om legaal bezette huizen binnen te gaan om te inspecteren hoe wapenbezitters hun vuurwapens opslaan, zoals gerapporteerd door de Gateway Pundit.

29 aug 2024; Savannah, Georgia; VS; Democratische presidentskandidaat vice-president Kamala Harris reageert op een pro-Palestina-protestant tijdens een rally in Enmarket Arena. Verplichte krediet: Richard Burkhart/Savannah Morning News-USA TODAY Network

Harris was zeer duidelijk over haar intentie en zei: “Alleen omdat je legaal een wapen bezit in de heiligheid van je afgesloten huis, betekent niet dat we dat huis niet binnen gaan en controleren of je verantwoordelijk bent.” Haar rechtvaardiging? Het handhaven van wat ze beschreef als “verantwoordelijk gedrag” onder wapenbezitters.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Je Huis Verzonden

Deze persconferentie uit 2007 was niet alleen maar praten. De anti-wapenwetgeving die Harris en Newsom ondersteunden, werd aangenomen en maakte San Francisco een baken voor de strengste wapenwetten in het land. Een van de meest controversiële onderdelen was de vereiste voor legale wapen distributeurs om elke zes maanden inventarissen aan de politie voor te leggen. Een andere bepaling van de wet? Een volledige ban op wapens—zelfs legale— in sociale woningen.

Zoals gerapporteerd door Fox News, is Harris’ standpunt over wapencontrole geen nieuwe ontwikkeling. Ze pleit al lange tijd voor zware maatregelen als het gaat om het beperken van het Tweede Amendement. Tijdens hetzelfde evenement in 2007 betoogde Harris dat het aannemen van wetten niet alleen ging om het vervolgen van criminelen, maar om mensen in “bepaalde soorten gedrag” te duwen. In wezen lijkt dit te impliceren dat er een overheidsmandaat is op persoonlijke verantwoordelijkheid, zelfs binnen de muren van iemands huis.

Fast forward naar vandaag, en Kamala Harris heeft zich niet van haar anti-wapen campagne verplaatst. Ze heeft publiekelijk verklaard dat het confisqueren van vuurwapens een “geweldig idee” is en beloofd dat, als het Congres niet binnen haar eerste 100 dagen als president handelt, ze zelf uitvoerende maatregelen zal nemen om te pleiten voor strengere wapencontrolemaatregelen.

In haar meest recente oproep voor een verbod op “aanvalsgeweren” blijft Harris promoten wat zij ziet als redelijke wapencontrole. Natuurlijk weten degenen die bekend zijn met vuurwapens dat er zoiets als een “aanvalsgeweer” niet bestaat, maar dat weerhoudt haar er niet van om het narratief te pushen.

Voor iedereen die oplet, is dit slechts een andere herinnering dat de oorlog van links tegen het Tweede Amendement niet vertraagt. Ze willen controle, en Harris leidt de charge.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/bombshell-kamala-harris-once-threatened-legal-gun-owners-with-forced-home-raids-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....