Op zondag werd wederom een verontrustende poging ondernomen op het leven van voormalig president Donald Trump. Een man, Ryan Wesley Routh, werd gevangen door Secret Service-agenten die met een gemoduleerd geweer gericht stonden nabij een van Trump’s golfbanen in West Palm Beach.

Dit is de tweede poging in net iets meer dan twee maanden, na een incident in juli waarbij een kogel gevaarlijk dichtbij het hoofd van Trump kwam, zoals gerapporteerd door Trending Politics News.

Dan Bongino, een voormalige Secret Service-agent en populaire conservatieve commentator, uitte serieuze zorgen over de mogelijkheid van een mol binnen de Secret Service of het Department of Homeland Security (DHS).

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzonden

Ik moet jullie allemaal een echt verontrustende vraag stellen nu ik beloofde jullie 10 jaar geleden dat ik mezelf gek had genoemd voor het stellen van deze vraag, maar is er een mol binnen de Secret Service of DHS?” vroeg Bongino tijdens zijn uitzending op maandag. Hij onderstreepte hoe verontrustend het was dat Routh op de hoogte was van Trump’s golfuitje—een beslissing op het laatste moment—terwijl het niet op de officiële agenda stond, bekend als een “off-the-record beweging.”

De verdachte, Routh, werd gevonden op ongeveer 300 yards van Trump’s locatie. Zijn aanwezigheid werd snel opgemerkt, en hij werd later geïdentificeerd en aangehouden nadat een getuige Routh en zijn voertuig herkende.

Interessant is dat Routh een verontrustende achtergrond heeft. Hij reisde in Oekraïne in 2022, waar hij buitenlandse strijders uit verschillende landen, waaronder Afghanistan en Pakistan, rekruteerde voor het Oekraïense leger. Zijn sociale media-geschiedenis toont duidelijke anti-Trump sentimenten en hij doneerde aan de Biden-Harris-campagne in 2020.

Bongino zei verder “Wat me nog nieuwsgieriger maakt naar wat er gisteren is gebeurd, is blijkbaar de beslissing om te golfen op het laatste moment is genomen. Dat betekent, dat er waarschijnlijk – toen de beslissing werd genomen, minder dan 10 mensen waren die hiervan op de hoogte waren. Hoe wist deze man om daar op te duiken?”

Toevoegend aan de griezelige aard van het evenement, is Bongino’s kennis van andere zaken waarbij buitenlandse agenten infiltreren in federale instanties. Hij noemde een specifiek voorbeeld van twee mannen die zich als federale agenten voordeden als onderdeel van een uitgekiend complot waarbij de Secret Service betrokken was. Bongino stelde voor dat er een “honeypot”-val op het spel zou kunnen zijn, waarbij een Secret Service-agent of DHS-werknemer mogelijk gecompromitteerd is door persoonlijke relaties met buitenlandse agenten.

Afbeelding Credits: Phil Mistry – Shutterstock.com

De veteran agent had eerder gewaarschuwd dat Trump’s leven nog steeds in gevaar was na de poging tot moord in juli, die het leven eiste van de gepensioneerde brandweerman Corey Comperatore en anderen verwondde.

Bongino had wetsdienaren gewaarschuwd dat beveiligingskwetsbaarheden binnen de Secret Service niet werden aangepakt, waardoor toekomstige pogingen onvermijdelijk waren. Zijn frustratie ging verder toen hij verouderde technologie bekritiseerde, een focus op woke “diversiteit, gelijkheid en inclusie” (DEI) -initiatieven, en een falen in moderne surveillancemethoden, zoals drones.

Kijk de volledige aflevering op Rumble:


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/secret-service-on-blast-bongino-questions-loyalty-after-trump-attack-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....