In een recent interview met Kara Swisher op haar podcast “On with Kara Swisher,” heeft Hillary Clinton Vice President Kamala Harris krachtig verdedigd en beweerde dat Harris haar beleidsstandpunten niet hoeft te rechtvaardigen in interviews.

Clinton nam geen tijd om te wijzen op wat ze ziet als een dubbele moraal, waarbij zowel kiezers als de media verwachten dat Harris meer doet dan mannelijke kandidaten, zoals gerapporteerd door Fox News.

“Ze hoeft het niet te doen, Kara. Ik ga gewoon ter zake komen,” vertelde Clinton aan Swisher, wijzend op het feit dat Harris zeer duidelijk is over haar campagnewebsite. “Iedereen die echt geïnteresseerd is, kan het lezen,” voegde ze eraan toe. Clinton benadrukte dat Harris niet alleen beleidsplannen heeft, maar ook solide plannen, wat Harris’ geloofwaardigheid als een serieuze kandidaat versterkt.

Vice President Kamala Harris wordt vergezeld door de Democratische vice-presidentskandidaat en gouverneur van Minnesota, Tim Walz, tijdens een bijeenkomst op dinsdag 20 augustus 2024 in het Fiserv Forum in Milwaukee, Wis.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Uw Huis Verstuurd

Clinton beweerde dat deze “dubbele moraal” voortkomt uit twee problemen: het eerste is dat kiezers Harris nog leren kennen, en het tweede is dat velen nog worstelen met het idee van een vrouw als president en opperbevelhebber.

Clinton schuwde niet om vooral witte vrouwelijke kiezers aan te spreken, en zei dat zij vaak aarzeling vertonen om op een vrouw in zo’n belangrijke rol te stemmen.

Een fragment van deze podcast werd gedeeld door Tom Elliott, oprichter van Grabien, op X (voorheen Twitter), wat reacties over het politieke spectrum veroorzaakte. Fox News Digital verzocht om een reactie van het kantoor van Clinton, maar er werd geen onmiddellijke reactie gegeven.

Interessant is dat gegevens een scherp contrast tonen in media-exposure tussen Harris en haar tegenstanders. Terwijl Harris en haar loopmaat, gouverneur van Minnesota Tim Walz, sinds ze op de Democratische lijst staan slechts 13 formele interviews hebben gegeven, hebben Donald Trump en zijn loopmaat, senator JD Vance, in dezelfde periode meer dan 54 interviews gegeven.

Bekijk de laatste video op foxnews.com

Ondanks dat Biden bijna twee maanden geleden uit de race stapte, heeft Harris nog geen enkele persconferentie gehouden.

Clinton deelde ook haar gedachten over de mediastrategie van de verkiezingen tijdens een MSNBC-interview met Rachel Maddow. Ze bekritiseerde de inconsistente weergave van Trump door de media en zei: “De pers is nog steeds niet in staat om Trump te dekken zoals ze zouden moeten.”

Ze betoogde dat journalisten er niet in slagen om een consistente vertelwijze aan te houden over de gevaren van Trump. Citerend de overleden journalist Harry Evans, benadrukte ze dat verslaggevers de nadruk moeten leggen op de acties en retoriek van Trump, die ze als een dreiging voor zowel de VS als de wereld bestempelde.

Deze opmerkingen komen na een tweede aanslag op Trump’s leven. Ryan Wesley Routh, 58, werd arrest nadat hij naar verluidt een geweer op Trump richtte vanuit de buitenkant van Trump International Golf Club in Florida. Routh had eerder anti-Trump retoriek op social media gepost, waarin hij de opmerkingen van Biden en Harris over de betekenis van “Democratie op het spel” herhaalde.

Dit voorval volgt op een eerdere aanslag op Trump’s leven in juli wanneer een schutter schoten afvuurde tijdens een bijeenkomst in Pennsylvania.


De opvattingen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudsgenoten zijn die van henzelf en reflecteren niet noodzakelijk de mening van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/hillary-clinton-calls-out-double-standard-in-asking-harris-about-her-policies-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....