Stoomfitters Local 638 vakbondslid Bob Bartels heeft stevige steun uitgesproken voor voormalig president Donald Trump, waarbij hij een reeks kwesties aanhaalde, waaronder immigratie, inflatie en hoge brandstofprijzen, als redenen waarom een aanzienlijk deel van zijn fellow vakbondslieden Trump steunt in de aanstaande verkiezingen.

Tijdens een segment van Fox News deelde Bartels persoonlijke zorgen over de impact van illegale immigratie op zijn buurt en bekritiseerde hij de aanpak van de huidige regering op belangrijke economische en grensveiligheidskwesties.

Bartels, die Stoomfitters Local 638 vertegenwoordigt, benadrukte een recente peiling onder vakbondslieden, waaruit een sterke voorkeur voor Trump bleek. “Ik kan je zeggen, aan mijn kant hebben de stoomfitters in de peiling gestemd. We hebben een retour van 70% in het voordeel van president Trump,” zei Bartels.

30 mei 2024; New York, NY, VS; Voormalig president Donald Trump zit in de rechtbank tijdens de juryoverleg in zijn strafproces bij de strafrechtelijke rechtbank in Manhattan van de New York State Supreme Court op 30 mei 2024. Verplichte krediet: Seth Wenig/Pool via USA TODAY NETWORK

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Uw Huis Verzendklaar

Hij schreef deze overweldigende steun toe aan de verschillende uitdagingen waarmee vakbondslieden de afgelopen jaren werden geconfronteerd, waaronder snel stijgende inflatie, brandstofprijzen en hypotheekrentes.

“Alles wat er de afgelopen vier jaar is gebeurd? Een open grens, inflatie, brandstofprijzen, olie, hypotheekrentes. Ik bedoel, ik kan maar doorgaan,” zei Bartels, terwijl hij de economische strijd benadrukte waarmee veel vakbondswerkers onder de huidige regering te maken hebben gehad.

Bartels sprak ook zijn diepe bezorgdheid uit over het effect van illegale immigratie op de veiligheid en beveiliging van lokale gemeenschappen, vooral die van hemzelf.

Hij wees erop hoe buurten zoals de buurt waar hij is opgegroeid negatief zijn beïnvloed door de instroom van illegale immigranten, wat direct van invloed is op de levens van bewoners die hard hebben gewerkt om stabiele huizen te bouwen. “De immigranten die gewoon in buurten komen zoals de buurt waar ik ben opgegroeid, zoals ik gisteravond noemde. Daar heb ik een dochter. Zij heeft angst om rond te lopen. En dit is een buurt waar ik ben opgegroeid. Dit zijn de plekken waar mensen hun hele leven hard hebben gewerkt om een huis in een nette buurt te kopen, en nu is het verwoest door illegale immigranten,” benadrukte Bartels.

Bartels bekritiseerde naast zijn kritiek op economische en immigratiekwesties ook de moderator van een recent presidentieel debat omdat zij bepaalde urgente zorgen niet aan de orde hebben gesteld.

Hij noemde het verontrustende probleem van gemutileerde dieren in openbare ruimtes, en suggereerde dat dit probleem niet de aandacht krijgt die het verdient. “Zoals ik gisteravond ook zei, de David Muir en Lindsey Davis, die twee prutsers van het debat. Ze hoeven niet naar Springfield, Ohio te gaan om gemutileerde dieren te bekijken. Ze kunnen gewoon hier in Queens in een federale park gaan kijken, en je zult ze overal op het strand zien. Het is walgelijk,” zei Bartels.

De opmerkingen van Bartels weerspiegelen een bredere frustratie onder veel vakbondslieden die het gevoel hebben dat hun zorgen door de huidige regering en de mainstream media worden genegeerd.

Voor Bartels en veel van zijn fellow Stoomfitters sluiten de beleidsmaatregelen van Trump aan bij hun verlangen naar sterkere grensbeveiliging, economische stabiliteit en aandacht voor de kwesties die hun dagelijks leven beïnvloeden.

Naarmate de verkiezingen van 2024 naderen, zou de aanzienlijke steun voor Trump onder vakbondslieden zoals die in Stoomfitters Local 638 een sleutelrol kunnen spelen in het vormen van het politieke landschap, vooral nu economische en immigratiekwesties blijven domineren in het nationale gesprek.

Bekijk de video:


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/ny-steamfitters-union-poll-shows-overwhelming-support-for-trump-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....