Voormalig president Donald Trump heeft zijn aankomende bezoeken aan Springfield, Ohio, en Aurora, Colorado, aangekondigd, twee steden die worstelen met belangrijke problemen door de instroom van illegale migranten. Tijdens een bijeenkomst in Uniondale, New York, zei Trump: “Ik ga daar in de komende twee weken naartoe. Ik ga naar Springfield en ik ga naar Aurora,” zoals gerapporteerd door Just The News.

Springfield, Ohio, heeft nationale aandacht getrokken door de toename van illegale immigranten uit Haïti, waarbij sommige rapporten zelfs suggereren dat migranten lokale huisdieren en wilde dieren zouden bejagen voor voedsel.

Het kleine stadje, dat ooit minimale criminaliteit had, heeft zijn bevolking zien toenemen met 32.000 door de instroom van migranten. Trump opmerkte: “Dit is een mooi klein stadje. Geen criminaliteit, geen probleem. Tweeëndertigduizend illegale immigranten komen de stad binnen… ze verdubbelen bijna hun bevolking in een periode van enkele weken.”

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Direct Naar Uw Huis Verzonden

Daarentegen heeft Aurora, Colorado, te maken met stijgende criminaliteit, waaronder Venezolaanse bendes die appartementencomplexen overnemen. Zoals Trump benadrukte, is de situatie in beide steden onhoudbaar. Hij blamed de grensbeleid van de Biden-administratie voor het toelaten van niet-gecheckte migranten, met name criminelen, om de Amerikaanse gemeenschappen binnen te stromen. “We krijgen ze uit ons land. Ze zijn illegaal binnengekomen. Ze vernietigen ons land. We krijgen ze eruit,” verklaarde Trump, waarbij hij zijn inzet voor massale deportaties herhaalde.

Springfield, overweldigd door de instroom, is gedwongen manieren te vinden om illegale migrantkinderen die geen Engels spreken te huisvesten. Trump bekritiseerde de lokale reactie, vooral de beslissing om leraren en tolken voor de migranten in te huren. “Wat is er in hemelsnaam mis met ons land?” vroeg hij, met ongeloof over de benadering van de stad.

De economische en burgerlijke chaos veroorzaakt door deze migrantenstroom, met name in Springfield, benadrukt de nadelige impact op Amerikaanse werknemers en gemeenschappen. Springfield is een toevluchtsoord geworden voor meer dan 20.000 Haïtiaanse migranten, van wie velen werkvergunningen en federale hulp kregen onder Biden’s economische agenda. Deze enorme instroom heeft de kosten van huisvesting opgejaagd, lonen verlaagd en Amerikaanse werknemers naar de zijlijn geduwd.

Trump’s retoriek heeft kritiek gekregen van linkse stemmen zoals Paul Krugman en Adam Serwer, die betogen dat het deporteren van migranten de economische heropleving van de stad zou schaden. Echter, lokale bewoners hebben frustratie geuit over het feit dat zij door de door de overheid gesteunde instroom zijn verdrongen.

Zoals gerapporteerd door Breitbart, merkte een inwoner op: “Het is zeker een duwtje om migranten in te huren… iedereen die aan de productielijn werkt is Haïtiaans.” Een ander wijst op de druk op sociale bijstand en hulpdiensten, zeggende: “Ik ben dakloos, ik ben werkloos… ik kan geen overheidssteun krijgen omdat ik uit het verkeerde land kom.”


De meningen die zijn geuit door bijdragers en/of contentpartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijkerwijs de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/trumps-bold-plan-for-migrant-chaos-in-springfield-and-aurora-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....