In een recent interview met Human Events heeft congreslid Matt Gaetz verontrustende informatie onthuld over veiligheidsbedreigingen tegen voormalig president Donald Trump.

Volgens Gaetz heeft een hoge functionaris van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid (DHS) hem geïnformeerd over vijf bekende moordteams die Trump als doelwit hebben, waarbij drie van deze teams buitenlandse inspiratie hebben en twee binnenlands zijn.

16 mei 2024; New York, NY, VS; US vertegenwoordiger Matt Gaetz (C R), Republikein uit Florida, luistert terwijl voormalig US president Donald Trump de pers toespreekt voor zijn strafproces bij de criminele rechtbank van Manhattan aan het New York State Supreme Court op 16 mei 2024. Verplichte credit: Angela Weiss/Pool via USA TODAY NETWORK

Gaetz deelde mede dat deze officiële zich zorgen maakte over het gebrek aan adequate bescherming voor Trump, vooral vóór de tweede moordpoging.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzonden

“Ik breng een beetje nieuws voor jullie,” zei Gaetz. “Ik had een hoge functionaris van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid in mijn kantoor voor de tweede moordpoging, die zei dat hij had beoordeeld dat er vijf bekende moordteams in de Verenigde Staten zijn—drie geïnspireerd door andere regeringen, twee die hier zijn, die bekende binnenlandse moordteams zijn.”

Gaetz legde uit dat de DHS-functionaris zich zorgen maakte dat de beveiligingsmaatregelen rond Trump onvoldoende waren, gezien het hoge dreigingsniveau. “Deze persoon kwam naar me toe, bezorgd dat de bescherming van president Trump, zelfs vóór die tweede moordpoging, niet voldoende was voor wat het moest zijn,” vervolgde Gaetz.

Hij benadrukte dat de coördinatie op het niveau van de bescherming van hoogwaardigheidsgetrouwen minimaal was en dat aanvullende veiligheidsmaatregelen nodig waren om de veiligheid van Trump op de campagnecampagne te waarborgen.

Journalist John Solomon, die deel uitmaakte van de discussie, zocht naar verdere verduidelijking en vroeg Gaetz: “Dus er zijn vijf—ik wil even opvolgen—vijf moordteams. Hebben ze allemaal Trump als doelwit? Zijn het andere functionarissen?”

Gaetz bevestigde dat alle vijf teams specifiek Trump als doelwit hadden, wat ernstige vragen opriep over de toewijzing van beveiligingsmiddelen. “Ik had daar duidelijker over moeten zijn—vijf teams waarvan we weten dat ze op Trump gericht zijn,” verduidelijkte Gaetz. “Dat roept serieuze vragen op over waarom bepaalde teams van de Trump-bescherming werden gehaald en bijvoorbeeld naar de beveiliging van Jill Biden werden overgeplaatst. Nu willen we niet dat er iets ergs met Jill Biden gebeurt, maar tegelijkertijd was de dreiging voor haar aanzienlijk anders dan die rond president Trump.”

Gaetz bekritiseerde de beslissing om beschermingsmiddelen van Trump naar andere hoogwaardigheidsgetrouwen te divertieren, ondanks het hogere dreigingsniveau waarmee de voormalige president werd geconfronteerd. “De verzoeken van de Trump-beveiliging en van de Trump-campagne om meer beveiliging werden niet beantwoord,” zei Gaetz.

Toen Amanda Head, co-host van het Human Events-segment, Gaetz vroeg naar mogelijke oplossingen om de veiligheid van Trump te versterken, stelde Gaetz voor dat privébeveiliging nodig zou kunnen zijn om de Secret Service aan te vullen. “President Trump is de laatste persoon die zich hierover zorgen maakt, om eerlijk te zijn,” zei Gaetz. “Ik denk dat er manieren zijn om enkele uitgebreide perimeters te augmenteren met wat privébeveiliging. Ik heb Eric Prince, een erg slimme man, horen opmerken wat nodig zou kunnen zijn om ervoor te zorgen dat mensen niet in staat zijn om zo dicht bij hem te komen.”

Gaetz verwees naar de tweede moordpoging en wees erop hoe dichtbij de aanvaller bij Trump had kunnen komen. “Je denkt na over wat er gebeurde bij de tweede moordpoging—iemand kon parkeren en plannen en zich voorbereiden en in een hinderlaag liggen voor de voormalig president. Dat mag nooit gebeuren,” voegde hij eraan toe.

Solomon vroeg Gaetz vervolgens of de DHS-functionaris handelde in een officiële hoedanigheid toen hij de informatie deelde en of de Secret Service op de hoogte was van de moordteams vóór de tweede poging op Trumps leven. Gaetz antwoordde: “Ja. Deze persoon informeerde me over deze informatie omdat de Secret Service op de hoogte was van het dreigingsprofiel rond president Trump, en opnieuw, dit was vóór de tweede moordpoging.”

Gaetz gaf aan dat de DHS-functionaris zich zorgen maakte over de mogelijke gevolgen van het onthullen van deze informatie en wilde ervoor zorgen dat het publiekelijk kon worden onderzocht. “De persoon kwam naar me toe om ervoor te zorgen dat als ze deze informatie onthulden, als onderzoeken en beoordelingen dit aan het licht brachten, dat het onderzocht en beoordeeld kon worden zonder dat deze persoon werd ontslagen of ergens in de kast werd gezet,” legde Gaetz uit.

Gaetz concludeerde door te stellen dat het publiek op de hoogte moet zijn van de bedreigingen waarmee Trump wordt geconfronteerd en de beslissingen die zijn genomen met betrekking tot zijn bescherming. “Het publiek moet weten dat de Secret Service op de hoogte was van vijf moordteams op het moment dat ze beschermingsmiddelen van president Trump weghaalden en deze herkenden voor andere mensen met een lager risicoprofiel,” benadrukte Gaetz.

Solomon prees Gaetz voor zijn inspanningen om deze kritieke informatie aan het licht te brengen en zei: “Dit is een bomvolle onthulling. We kunnen je niet genoeg bedanken voor het tot leven brengen van dit. Dit is zeer belangrijke informatie.”

De onthullingen van Gaetz benadrukken aanzienlijke zorgen over de veiligheid van voormalig president Trump en de beslissingen rondom zijn bescherming, wat vragen oproept over de prioriteiten van degenen die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van politieke figuren.

Kijk de video:

Kijk de Human Events-aflevering:


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/there-are-five-known-trump-assassination-teams-in-the-us-per-matt-gaetz-dhs-source-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....