Luister naar dit Artikel

Felicitaties aan alle burgers van de Europese Unie. Met de herverkiezing van Ursula von der Leyen kunt u allemaal meer van hetzelfde verwachten. Het zou van meer troost moeten zijn voor Europeanen in het blok dat 284 van 401 gekozen parlementariërs stemden om de koningin van vaccins en Europees militarisme opnieuw te kiezen. Dus je leiders hebben het goed in de hand.


Steun World Unity: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en de leugens aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


De arme Grieken

Voor het Griekse volk, die onlangs de armste mensen in Europa werden, is premier Mitsotakis ‘een van de eersten die de voormalige Duitse minister van Defensie feliciteert een krachtige herinnering. Het bericht van Mitsotakis op het sociale mediaplatform “X” op verkiezingsdag betekent dat nog arme landen binnenkort economisch voorbij Griekenland zullen vliegen. In alle ernst, voorzitten Mitsotakis en de EU veroorzaakten een Griekse ramp waarin de inkomenskloof tussen rijk en armen steeds groter werd. Een belangrijke statistiek is dat de Griekse lonen drie keer zijn gedaald met een tarief van Spanje, of min 30% van wat ze waren vóór de financiële crisis. Het land van koningin Ursula, Duitsland, heeft daarentegen een toename van de reële lonen met meer dan 12% gezien, een verschil van ongeveer 42%. Maar cijfers vertellen niet het hele verhaal. En ook geen land in de EU.

Laten we eens kijken wat de trawanten van Ursula von der Leyen plannen in plaats van wat hun propagandisten het publiek vertellen. Een goed voorbeeld is de stopzetting van het enorme post-pandemische herstelfonds van het blok voor armere landen. De commissie, geleid door enkele Duitse chums van Von der Leyen, kijkt ook naar het uitbreiden van het “Cohesion Fund”, dat arme EU -landen chanteert om meer Duits te worden. Contant geld voor hervormingen (voorgestelde € 392 miljard), maar geen noodgeld om arme EU -mensen te helpen uit de goot van slecht beleid te klimmen. Hier in Griekenland wordt een traditionele cultuur vernietigd om ‘Europees’ te worden. Bedrijven zoals Tui, Lidl en anderen hebben bereikt wat de parachutisten van Hitler niet konden. Duitsland nam Kreta over zonder dat er een schot werd gelost.

Een dommer, meer afwijkend Europa

Een andere trotse prestatie van EU -commissarissen is het feit dat een op de vier kinderen in het blok het risico loopt op ernstige armoede. Een diepere duik in UNICEF-cijfers laat zien dat 13% van de 12 tot 16-jarigen in de EU zijn onderworpen aan ongewenste seksuele verzoeken. Bovendien blijkt uit de statistieken dat 40% van de 15-jarigen een basisvaardigheid in lezen en wiskunde missen. VEERTIG PROCENT!

Voordat we naar het rampzalige buitenlandse beleid kijken, dat de EU de afgelopen jaren heeft uitgevoerd. Ik wil de lezer een feit presenteren dat ongelooflijk is. heck dit: In Oostenrijk (niet Albanië) zijn vrouwen in wat bekend staat als ‘periode armoede’. In een van de rijkste landen van Europa zijn sanitaire producten te duur voor veel vrouwen. In veel EU -landen moeten vrouwen kiezen tussen voedsel en het kopen van menstruatieproducten. Ondertussen maakt een innovatieve Duitse start-up nu biologisch afbreekbare tampons van zeewier die geen applicator nodig hebben! Drie hoeratjes voor Ursula von der Leyen en Duitse industriële vindingrijkheid.

Tijdens de proxyoorlog tegen Rusland heeft de NAVO in parlementaire vergadering gestemd om het gebruik van wapens van Oekraïne in Rusland uit te breiden. Volgens verklaring 489 wilen NAVO -bondgenoten:

“om Oekraïne te ondersteunen in zijn internationale recht om zichzelf te verdedigen enkele beperkingen opheffen van het gebruik van wapens die door de NAVO -bondgenoten worden geleverd om legitieme doelen in Rusland te raken.”

Blijf op de hoogte voor Thyssenkruppgate

In februari verklaarde Ursula von der Leyen dat de EU “ervoor zou zorgen dat het voldoende hoeveelheid materiaal en de technologische superioriteit heeft die we in de toekomst nodig hebben.” Ze zei verder dat het blok van plan was om het militaire industriële complex van de EU te turberen. De EU -baas heeft haar plan in geen onzekere bewoordingen beschreven:

“De kern hiervan moet een eenvoudig principe zijn: Europa moet meer uitgeven, beter uitgeven, Europees besteden.”

En meer uitgeven tegen vijanden die zijn gecreëerd door Duits, Frans en de VS die over de Euromaidan en de Minks -overeenkomsten zullen komen, komen niet uit de zakken van de Western Elite. De arme en middenklasse van de EU zal deze nieuwe wapens betalen. Rusland werd om twee redenen een handige vijand. Ten eerste, om een ​​nieuwe en verbeterde Koude Oorlog te starten om Blackrock, Vanguard en andere schatkistfondsen te vullen. Ten tweede is de missie altijd geweest om Rusland laag te houden en een gefragmenteerde regio te creëren, net zoals Joegoslavië werd. Verdeel en heers, zoals Julius Caesar zei.

We moeten dus onze condoleances aanbieden (geen felicitaties) voor EU-parlementariërs die de vrouw die geassocieerd is met Pfizer Gate opnieuw verkozen en wat binnenkort de versie van de Europese Unie van Iran-Contra kan zijn. God weet alleen het geheel van wat deze mensen in mouwen hebben.

Bronnen: New Eastern Journal


Source: https://worldunity.me/von-der-leyen-wint-blijf-op-de-hoogte-voor-thyssenkrupp-gate/

.


Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....