đź•’ Leestijd: 2 minuten

De massapsychose is aan het wegebben, dat ondervinden de experten in Amerika. Ook bij ons begint het volk stilaan bewust te worden van de kwalijke gevolgen van het vaccin. Dat kan je oa merken aan de reacties op social media en de wanhoop in de media berichten.

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op The Gateway Pundit en is met toestemming opnieuw gepubliceerd.

Deskundigen op het gebied van infectieziekten in Amerika zijn boos dat vier jaar na de pandemie van het coronavirus het publiek niet langer luistert naar hun “aanbevelingen” met betrekking tot vaccins en andere vermeende preventiemethoden tegen COVID-19.

Volgens een rapport van de linkse krant The Guardian klagen experts op het gebied van infectieziekten dat COVID-19 nog steeds een enorme bedreiging vormt voor het publiek en dat mensen bij elke gelegenheid boostervaccins moeten blijven nemen.

In het rapport staat:

Deskundigen op het gebied van infectieziekten zeggen dat veel mensen de laatste Covid-19-golf in de VS niet serieus genoeg nemen en zich niet laten vaccineren of antivirale middelen gebruiken als ze ziek zijn, ondanks een zomergolf die groter was en eerder kwam dan verwacht.

Epidemiologen zeggen dat hoewel de symptomen van deze golf milder zijn dan eerdere stammen, het virus een bedreiging blijft, vooral voor oudere volwassenen en mensen met onderliggende gezondheidsproblemen.

Als reactie daarop dringen volksgezondheidsfunctionarissen er bij mensen op aan om nu een booster te krijgen – tenzij ze onlangs Covid hebben gehad, in welk geval ze drie tot vier maanden moeten wachten – en om een sneltest te doen als ze ziek zijn. En als ze Covid hebben, moeten ze hun artsen vragen naar antivirale behandelingen.

Het artikel gaat verder met het citeren van verschillende deskundigen op het gebied van infectieziekten, waaronder Jennifer Nuzzo, een epidemioloog en directeur van het Pandemic Center aan de Brown University School of Public Health, Justin Lessler, een professor epidemiologie aan de Universiteit van North Carolina en Bill Hanage, een epidemioloog aan de Harvard TH Chan School of Public Health.

Deze experts, van wie velen ten onrechte pleitten voor de voordelen van het dragen van maskers en ontkenden dat de COVID-19-prikken ernstige bijwerkingen hadden, dringen er bij mensen op aan het virus serieuzer te nemen.

Terwijl The Guardian mensen aanspoort om door te gaan met het nemen van de COVID-prikken, gaf de centrumrechtse newsnaper van The Telegraph onlangs toe dat “Covid-vaccins mogelijk hebben bijgedragen aan de stijging van het aantal sterfgevallen.

Dergelijke koppen rechtvaardigen de uitgebreide berichtgeving van The Gateway Pundit, die herhaaldelijk de mogelijke bijwerkingen en het gebrek aan werkzaamheid van de COVID-vaccins heeft blootgelegd, evenals de totalitaire methoden die het Biden-regime en democratische functionarissen probeerden op te dringen aan het Amerikaanse volk.

Bron De Gateway Pundit

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Source: https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/wetenschappelijke-experts-zijn-boos-dat-covid-vaccinpropaganda-niet-langer-werkt/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....