đź•’ Leestijd: 2 minuten

Niet-gevaccineerde kinderen hebben consequent betere gezondheidsresultaten dan gevaccineerde kinderen.

“De CDC heeft nooit gekeken naar de gezondheidsresultaten op de lange termijn van gevaccineerde versus niet-gevaccineerde kinderen”, getuigde professor Brian Hooker, Ph.D., tijdens een presentatie aan de Wereldgezondheidsraad.

Brian Hooker is senior directeur wetenschap en onderzoek bij Children’s Health Defense en emeritus hoogleraar biologie aan de Simpson University in Redding, CaliforniĂ«, die al 20 jaar pleitbezorging en onderzoek doet naar de veiligheid van vaccins.

In het licht van de onwil van de CDC om langetermijnstudies uit te voeren waarin gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen werden vergeleken, nam Dr. Hooker het op zich om dergelijke studies samen te voegen en uit te voeren.

Dit is wat hij vond.

Dr. Hooker presenteerde een studie van Anthony R. Mawson en collega’s. Deze studie verzamelde informatie van moeders die hun kinderen thuisonderwijs gaven en richtte zich op kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Link naar studie

Door de gevaccineerden te vergelijken met de niet-gevaccineerden, ontdekten Mawson en collega’s iets grimmigs. De odds ratio’s voor een aantal ziekten gingen door het dak voor het gevaccineerde cohort.

Gevaccineerde kinderen hadden maar liefst 30 keer meer allergische rhinitis, invergelijking met de ongevaccineerde kinderen

Een soortgelijk verhaal volgde voor andere aandoeningen. Gevaccineerde kinderen in de studie van Mawson bleken 3,9 keer meer kans te hebben op allergieĂ«n, 4,2 keer meer kans op ADHD, 4,2 keer meer kans op autisme, 2,9 keer meer kans op eczeem, 5,2 keer meer kans op een leerstoornis en 3,7 keer meer kans op een neurologische ontwikkelingsstoornis in vergelijking met de niet-gevaccineerde kinderen.

Het onderzoekspaper van Dr. Mawson werd aanvankelijk gepubliceerd in het tijdschrift Frontiers in Public Health en kreeg veel aandacht, met meer dan 80.000 views binnen de eerste drie dagen. Na veel aandacht heeft het tijdschrift het artikel vervolgens verwijderd en verklaard dat het ondanks de eerdere publicatie nooit volledig was geaccepteerd. Het artikel onderging een nieuwe ronde van peer review en werd uiteindelijk afgewezen door Frontiers. Dr. Mawson liet zich niet afschrikken door deze gang van zaken en publiceerde zijn paper in 2017 opnieuw in het Journal of Translational Science.

Critici zullen zeggen: “Dit is slechts één studie.”

Welnu, professor Brian Hooker en de Democratische presidentskandidaat Robert F. Kennedy Jr. hebben een behoorlijke prestatie geleverd door meer dan 100 andere onderzoeken samen te stellen, zoals Mawson’s vergelijking van gezondheidsresultaten tussen gevaccineerde en niet-gevaccineerde kinderen.

En wat ze hebben gevonden is best opmerkelijk. Niet-gevaccineerde kinderen hebben consequent betere gezondheidsresultaten dan gevaccineerde kinderen. Het boek heet Vax-Unvax: Laat de wetenschap spreken. Je kunt het hier bekijken.

De volledige presentatie van Dr. Hooker met de Wereldgezondheidsraad is hier te bekijken.

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Source: https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/dit-is-wat-er-gebeurt-als-je-kinderen-niet-prikt-gevaccineerde-versus-niet-gevaccineerde-gegevens/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....