Voormalig Republikeinse presidentskandidaat Vivek Ramaswamy heeft onlangs Springfield, Ohio, bezocht om te luisteren naar bewoners die worstelen met een significante stijging van criminaliteit en sociale problemen na een grote toestroom van Haïtiaanse migranten in hun gemeenschap.

Voormalig Republikeinse presidentskandidaat Vivek Ramaswamy spreekt tijdens een town hall, donderdag 19 september 2024, in het Bushnell Events Center in Springfield. Ramaswamy hield een town hall om de nationale immigratiedebat en andere politieke onderwerpen te bespreken.

De stad, die een bevolkingstoename van meer dan 25% heeft gezien onder de Biden-Harris administratie, is emblematisch geworden voor de bredere immigratiecrisis die veel delen van het land beïnvloedt.

Tijdens het town hall-evenement uitten bewoners hun bezorgdheid over de stijgende criminaliteit, angst voor hun veiligheid, en het gebrek aan tijdige reacties van lokale autoriteiten.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Leverbaar aan Uw Huis

Tijdens de town hall-vergadering vertelde een moeder Ramaswamy een angstaanjagend verhaal over hoe haar dochter werd achtervolgd door een migrant met een machete.

Het voorval vond plaats terwijl haar dochter op weg naar haar werk was, en de moeder bekritiseerde de politie vanwege hun vertraagde reactie.

“Ze is achtervolgd in Walmart, gestalkt, ze rende naar haar auto, gooide spullen neer en werd achtervolgd. Het waren immigranten.

Voormalig presidentskandidaat Vivek Ramaswamy hield een town hall in Springfield, Ohio op donderdag, 19 september 2024.

Ze werd achtervolgd door een man met een machete op weg naar haar werk,” zei de vrouw. Volgens haar duurde het meer dan twee uur voordat de politie reageerde op de noodoproep van haar dochter.

Het publiek reageerde met applaus, wat de wijdverspreide frustratie over de huidige staat van de openbare veiligheid aangaf.

Ramaswamy erkende deze bezorgdheden en wees erop dat de rechtsstaat is afgebroken in steden zoals Springfield, die worstelen met de toestroom van migranten. “Het is ongemakkelijk om dit te zeggen, maar het is waar. Als uw eerste daad van binnenkomst in het land de wet breekt, dan is de kans groter dat u de wet breekt als u er al bent,” zei Ramaswamy.

Hij benadrukte de noodzaak om de wet en orde te herstellen, wijzend op de toename van winkeldiefstallen en autodiefstallen in Springfield in de afgelopen twee jaar als een direct gevolg van de immigratiecrisis.

Ramaswamy legde de schuld voor de problemen van Springfield direct bij de beleidsmaatregelen van de Biden-Harris administratie, die een toestroom van migranten naar kleine steden zoals Springfield heeft toegestaan.

Tijdens de bijeenkomst verklaarde Ramaswamy: “Ik denk dat kritiek op elk niveau terecht is,” maar hij noemde de federale beleidsmaatregelen als de belangrijkste oorzaak van de crisis in Springfield. “Het zou zijn als het equivalent van het sturen van 2 miljoen extra mensen naar New York City. Kun je je dat voorstellen? Dat is het effect van het sturen van 20.000 mensen naar Springfield.”

Onder de Biden-Harris administratie hebben Haïtiaanse migranten in Springfield Tijdelijke Beschermde Status (TPS) gekregen, waarmee ze een legaal statuut, werkvergunningen en overheidssteun hebben ontvangen.

Volgens Ramaswamy heeft de toestroom lokale middelen overweldigd, waaronder ziekenhuizen en scholen, en heeft het sociale diensten onder druk gezet.

Een aanwezige tijdens de town hall uitte zijn frustratie en zei: “Er zijn simpelweg te veel massale migranten hier in deze stad, en ze worden te rijk gesubsidieerd. Het duwt mensen uit hun huizen.

Voormalig Republikeinse presidentskandidaat Vivek Ramaswamy spreekt tijdens een town hall, donderdag 19 september 2024, in het Bushnell Events Center in Springfield. Ramaswamy hield een town hall om de nationale immigratiedebat en andere politieke onderwerpen te bespreken.

Het duwt mensen uit hun banen.” Een andere bewoner zei dat ze door lokale autoriteiten als “racistisch” werden bestempeld omdat ze hun zorgen uitten, zowel in de media als tijdens vergaderingen van de stadscommissie.

Ondanks de ernst van de situatie die door de bewoners werd beschreven, was de burgemeester van Springfield, Rob Rue, niet aanwezig bij de town hall.

In plaats daarvan gaf hij een verklaring uit die de urgentie van de zorgen van de bewoners bagatelliseerde. “We pakken deze bedreigingen aan met de ernst die ze verdienen en nemen onmiddellijke stappen om de veiligheid van zowel onze gemeenschap als onze medewerkers te waarborgen. Onze toewijding om schade te voorkomen is onveranderlijk,” zei Rue.

Echter, de bewoners waren niet tevreden met de reactie van de burgemeester. Een langdurige bewoner van Springfield bekritiseerde de afwezigheid van stadsfunctionarissen tijdens de vergadering en zei: “Ik ben al 61 jaar inwoner van Springfield, Clark County, en als onze gemeenteraad en iedereen een deel van de oplossing wil zijn – ik zit daar al bij de deur, ik heb er geen enkele van hen gezien.”

De falen van de stadsleiding om met bewoners over zulke dringende kwesties te communiceren heeft alleen maar de wantrouwen en onvrede binnen de gemeenschap verdiept.

Lokale bewoners vrezen dat de criminaliteit en instabiliteit die door de immigratietoestroom zijn veroorzaakt, zullen blijven verslechteren tenzij er onmiddellijk actie wordt ondernomen.

Voormalig president Donald Trump, een uitgesproken criticus van het immigratiebeleid van de Biden-administratie, heeft zijn mening over de situatie in Springfield gegeven en beloofd de stad de komende weken te bezoeken.

“We krijgen ze uit ons land. Ze kwamen illegaal binnen,” zei Trump, verwijzend naar migranten die de VS binnenkomen onder de beleidsmaatregelen van de Biden-administratie. “We krijgen ze eruit. Ze zullen worden teruggebracht naar het land waar ze vandaan kwamen.”

Trump heeft immigratiehervorming en het beveiligen van de Amerikaanse grens centraal gesteld in zijn politieke platform, en zijn opmerkingen over Springfield benadrukken de groeiende bezorgdheid over de impact van ongecontroleerde migratie op kleine gemeenschappen in het hele land.

Mensen kijken naar voormalig Republikeinse presidentskandidaat Vivian Ramaswamy terwijl hij spreekt tijdens een town hall, donderdag 19 september 2024, in het Bushnell Events Center in Springfield. Ramaswamy hield een town hall om de nationale immigratiedebat en andere politieke onderwerpen te bespreken.

Springfield is slechts één voorbeeld van een breder probleem dat veel steden en dorpen treft die een plotselinge toestroom van migranten hebben ervaren.

Onder de Tijdelijke Beschermde Status (TPS) die door de Biden-Harris administratie is verleend, hebben duizenden migranten uit verschillende landen, waaronder Haïti, legaal statuut, werkautorisatie en toegang tot overheidssteun gekregen.

In Springfield heeft deze toestroom geleid tot een scherpe stijging van criminaliteit, waaronder diefstallen, verkeersongelukken en zelfs meldingen van ongewone incidenten met huisdieren en wilde dieren.

Bewoners hebben verhalen gedeeld over huisdieren en wilde dieren die door migranten zijn opgegeten, hoewel deze meldingen nog ongeverifieerd zijn door lokale autoriteiten.

De druk op lokale middelen heeft ook geleid tot een stijging van de verzekeringspremies en een overbelasting van ziekenhuizen en scholen, wat verder bijdraagt aan de uitdagingen waarmee de bewoners van Springfield worden geconfronteerd.

De belasting van de sociale diensten heeft veel langdurige inwoners ontheemd en heeft wijdverbreide frustratie en angst veroorzaakt. Terwijl Springfield worstelt met de voortdurende immigr crisis, zoeken de bewoners naar oplossingen die de veiligheid en stabiliteit in hun gemeenschap kunnen herstellen.

Het bezoek van Vivek Ramaswamy aan de stad bood de bewoners de gelegenheid om hun zorgen en frustraties over de huidige situatie te uiten.

Zijn boodschap, waarbij hij de schuld bij federale immigratiebeleid legt, resoneerde bij velen die aanwezig waren.

Bekijk de volledige bijeenkomst:

De uitdagingen waarmee Springfield wordt geconfronteerd, weerspiegelen een groter probleem dat veel delen van het land beïnvloedt terwijl de Biden-administratie doorgaat met het implementeren van zijn immigratiebeleid.

De bewoners van Springfield hopen dat hun stemmen zullen worden gehoord, en dat er actie zal worden ondernomen om de problemen waarmee ze dagelijks worden geconfronteerd aan te pakken.

Of het nu door lokaal leiderschap of federale hervormingen is, ze roepen om onmiddellijke stappen om ervoor te zorgen dat hun stad kan herstellen en terug kan keren naar normaal.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/vivek-exposes-immigration-chaos-in-springfield-ohio-residents-terror-revealed-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....