De rally’s van Kamala Harris lijken dezelfde supporters aan te trekken, volgens een data-expert.

De vicepresident is op een whistlestop-tour door de Verenigde Staten terwijl ze op zoek is naar vriendelijke gezichten om haar campagne te versterken. Haar weigerachtige houding om interviews te geven – ze heeft gemiddeld één interview elke 20 dagen sinds Joe Biden besloot af te treden – betekent dat rally’s een bijzonder belangrijk instrument zijn om haar boodschap voor verandering te delen van de huidige administratie, waarvan ze de tweede in bevel is.

Rally’s zijn effectief in het leveren van opmerkingen aan een hartelijk publiek. Het lijkt echter alsof haar publiek misschien een beetje te loyaal is als GPS-gegevens worden beschouwd.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzonden

Van de 5.003 mobiele apparaten op haar post-debat rally in North Carolina, kwam 3.600 uit Georgia. De meerderheid was uit Atlanta, terwijl iets minder dan een zesde uit Savannah kwam.

Data-expert Tony Seruga gaf verdere analyse over deze trend; van de 5.000 mobiele telefoons die aanwezig waren op de rally in Charlotte, heeft ongeveer 90% al drie andere rally’s bezocht deze campagne. Meer dan de helft (54%) was zelfs aanwezig bij rally’s in Arizona en Nevada.

X Screenshot – Tony Seruga

Dit inzicht komt te midden van beschuldigingen van Republikeinse rivaal Donald Trump dat de vicepresident gedwongen is om loyale supporters per bus te vervoeren om de deelnamecijfers te verhogen.

X Screenshot – Rose
X Screenshot – Steve Wilson
X Screenshot – PitunisWorld

Veel mensen op sociale media merkten ook het verrassend lage aantal lokale bewoners op die blijkbaar hun evenementen bezochten… Om de rest van dit verhaal te bekijken, ga naar WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/data-expert-sheds-light-on-the-scale-of-harris-campaign-bussing-supporters-to-rallies/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....