Een schokkend incident heeft zich voorgedaan in India, waar een vrouw die samen met haar zieke echtgenoot per ambulance naar huis werd gebracht, het slachtoffer werd van verkrachting door de ambulancier en zijn assistent. Alsof dat nog niet gruwelijk genoeg was, schakelden de daders vervolgens de beademing van haar echtgenoot uit, met fatale gevolgen. Dit afschuwelijke voorval vond plaats in de deelstaat Uttar Pradesh, in het noorden van het land.

De vrouw en haar man werden vanuit een ziekenhuis in Lucknow naar huis vervoerd toen deze vreselijke gebeurtenis plaatsvond. Haar man, die leed aan kanker, probeerde nog dapper tussenbeide te komen, maar werd aangevallen door een van de daders. Helaas resulteerde dit in het afsluiten van de zuurstoftoevoer, waardoor hij ten val kwam en uiteindelijk overleed.

De politie is momenteel bezig met een onderzoek naar deze gruwelijke zaak. Het is onvoorstelbaar dat mensen die verantwoordelijk zijn voor het redden van levens, zich schuldig maken aan zulke weerzinwekkende daden. Dit incident werpt een schaduw op degenen die belast zijn met het beschermen en verzorgen van anderen.

Het is van het grootste belang dat er gerechtigheid wordt gedaan en dat de daders worden gestraft voor hun afschuwelijke misdaden. Dit tragische verhaal herinnert ons eraan dat er nog steeds veel werk aan de winkel is om de veiligheid en bescherming van mensen in kwetsbare situaties te waarborgen.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240920_94332686

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....