Voormalig ChristenUnie-minister en Tweede Kamerlid Carola Schouten heeft een nieuw baantje gevonden. Nou ja, baantje… zeg maar gerust een topbaan. Mevrouw wordt namelijk de nieuwe burgemeester van de gemeente Rotterdam. Zoals je zou verwachten zijn de reacties op dit nieuws bepaald niet positief: “Dit is echt belachelijk!”
“Drs. C.J. (Carola) Schouten wordt de nieuwe burgemeester van de gemeente Rotterdam,” laat het ministerie van Binnenlandse Zaken vandaag zelf trots weten. Dat is geen keuze van de Tweede Kamer, maar van het nieuwe kabinet Schoof. “De ministerraad heeft op voorstel van minister Uitermark van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties besloten om haar voor te dragen voor benoeming. De benoeming gaat in op 10 oktober 2024.”

Dit is natuurlijk ronduit hilarisch. Er valt veel op te merken aan de huidige burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb, maar die is in ieder geval nog van een partij die het tot een decennium geleden redelijk goed deed in de havenstad. Maar Schouten? Van de ChristenUnie? Welke halve gek denkt bij zichzelf dat zij daar op haar plek is?

Als iemand daar burgemeester wordt, dan toch echte en (oud) LPF’er of een PVV’er zou je denken. Maar nee. Het wordt een mevrouw van een splinterpartijtje die in Rotterdam totaal irrelevant is. Sterker nog, die daar gewantrouwd wordt omdat Rotterdammers heel veel zijn, maar niet links, pro-immigratie, en Woke.

Volkswoede

Op X, waar het ministerie deze benoeming ook bekend maakt, zijn de reacties dan ook bepaald niet positief. “Dit is echt belachelijk,” schrijft Deon bijvoorbeeld. “[Succes hiermee, dat mens is niet te vertrouwen, ze heeft ons pensioen verkwanseld voor een casinopensioen.”

Michel van der Horst vraagt retorisch: “Ow, hebben de inwoners van Rotterdam, voor haar gekozen?” Het antwoord daarop is natuurlijk, “nee.” Want Rotterdammers wordt niets gevraagd. Die hebben dit soort benoemingen maar de accepteren.

“Ongelofelijk. Een manisch depressieve kunst vlees verwerker,” reageert Peter Baars. Lomax houdt het bij: “De vrouw die geen pensioen verdient.” Die kritiek, vanwege haar pensioenregeling, zie je trouwens veel terugkomen.

“Eerst als landbouwminister agenda 2030 het bedrog aan de boeren in de steigers gezet, vervolgens een bom onder onze pensioencentjes geplaatst en nu mag ze de SDG’s in Rotterdam verder uitrollen,” stelt ‘VrijWimpie’ daarop. “Oh mijn God, gecondoleerd Rotterdam. Weer eentje uit de baantjes carousel,” voegt Anita C. toe.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is tijd om PAL te staan voor elkaar. Voor rechts. Voor Nederland. Voor Ongehoord Nederland. Ja, JUIST in deze tijd. Daarom roepen wij al onze lezers op om NU lid te worden van Omroep ON!, de enige NPO-omroep die jouw en onze waarden deelt. We zien de aanvallen op ON! in de media, en zelfs in de politiek. Maar juist DAAROM moeten we ON! meer dan ooit steunen. Word daarom lid van ON! Vandaag nog. Samen staan we sterk. Als we ON! laten vallen gaan we uiteindelijk allemaal ten onder, DDS incluis!
“De kartel carrousel goes round-and-round…” zegt ook Ewald Kegel. “Het hele overheidsapparaat moet gesaneerd worden!” reageert Sjaantje. “Schandalig en beschamend,” stelt weer een andere X-gebruiker.

Loyaliteit beloond

Kortom, de reacties op deze benoeming zijn alles behalve positief te noemen. Niet zo gek, natuurlijk, want deze vrouw hoort écht niet thuis in Rotterdam. Zet haar aan het hoofd van een quasi-christelijke linkse gemeente. Maar niet van Rotterdam.

Zoals altijd geldt helaas dat de meningen van gewone mensen er niet toe doen. Dit is de baantjesfabriek in optima forma. Deze vrouw heeft het beleid van de globalisten loyaal uitgevoerd de afgelopen jaren en wordt daar nu voor beloond. Zo is het, en niet anders.

DDS heeft een NIEUWE Dagelijkse Nieuwsbrief. Abonneer je GRATIS en voor niets op deze NIEUWE dagelijkse nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is beter dan de oude nieuwsbrief: 1) we doen het in house dus zijn niet afhankelijk van anderen en 2) de layout en indeling van deze nieuwsbrief is veel handiger. Abonneer je dus. Gratis. Vandaag nog!


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/volkswoede-rotterdam-krijgt-cuer-carola-schouten-als-burgemeester-hoe-kan-dit

.


Een gedachte over “Volkswoede! Rotterdam krijgt CU’er Carola Schouten als burgemeester: “Hoe kan dit?!”.”
  1. https://www.youtube.com/watch?v=XiQ-1iyM1po
    Carola schouetn werkt als een echte landverraadster voor het WEF van Klaus Schwab en Maxima Zorreguieta.
    Zij heeft frequent contact onderhouden met Angelique Berg en werd reeds jong gerecruteerd door, volgens
    bekende misinformatie bronnen, voor het WEF. Zij raakte in Israel zwanger en koos een voormalig bordeel als
    woning. Zij bekleedt een special positie in het project COVID, de pensioenroof en gaat de haven van Rotterdam
    saneren tot een transferpunt voor mondiale conflicten binnen de agenda’s van het WEF en de Mossad en onderhoud
    nauw contact met verschillende NCTVers.

    meer weffers:
    Sharon Dijksma | World Economic Forum
    Hugo de Jonge | World Economic Forum
    Bruno Bruins | World Economic Forum
    Angelique Berg en Agnes Kant | World Economic Forum
    (bovenstaande drie ingezet voor vervalsing statistiek biowapens van project COVID)
    Bruno Bruins | World Economic Forum
    Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt <—————)
    Wopke Hoekstra | World Economic Forum
    Lilianne Ploumen | World Economic Forum
    Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
    Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
    Femke Halsema | World Economic Forum
    Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
    Mark Zuckerberg | World Economic Forum
    Emmanuel Macron | World Economic Forum
    Angela Merkel | World Economic Forum
    Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
    Danny Rothschild | World Economic Forum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....