1. De gevaren van de medicatie

De video die we hebben geanalyseerd, legt een groot deel van de focus op de gevaren van specifieke farmaceutische producten, waarbij voornamelijk vaccins of medicijnen worden genoemd die aan zwangere vrouwen zijn voorgeschreven. Dit is een gevoelig onderwerp omdat veel farmaceutische bedrijven medicijnen aan de markt brengen zonder langetermijnstudies over de effecten op zwangere vrouwen.

Zwangere vrouwen vormen een kwetsbare groep als het gaat om medicijngebruik. Vaak zijn er beperkingen op het testen van nieuwe medicijnen op deze groep, vanwege ethische overwegingen. Hierdoor krijgen ze medicatie voorgeschreven zonder dat de volledige risico’s bekend zijn. In Nederland bijvoorbeeld worden vrouwen tijdens hun zwangerschap vaak ontmoedigd om medicijnen te gebruiken tenzij strikt noodzakelijk, maar er is wel een toenemende druk om vaccins, zoals griepvaccins en COVID-19 vaccins, te nemen.

Internationale waarschuwingen: Verschillende wetenschappelijke onderzoeken geven aan dat er een gebrek is aan gedegen, langlopende studies naar de effecten van vaccins op foetale ontwikkeling. In de video wordt benadrukt dat bepaalde medicijnen of vaccins schadelijke neveneffecten kunnen hebben, zoals een verhoogd risico op miskramen, vroeggeboortes, of aangeboren afwijkingen. Hoewel deze claims vaak door farmaceutische bedrijven worden afgedaan als “gering risico”, zijn de cijfers zorgwekkend. Onderzoek toont aan dat er gevallen zijn geweest waarin vaccins, zoals het Zika-vaccin, in verband zijn gebracht met microcefalie (een aangeboren hersenafwijking), wat de geloofwaardigheid van deze zorgen vergroot.

In Nederland zijn de richtlijnen iets voorzichtiger, maar het debat over de veiligheid van vaccins tijdens de zwangerschap blijft actueel. Onderzoekers en artsen pleiten ervoor dat zwangere vrouwen goed geïnformeerd worden over mogelijke risico’s.

2. Aantallen mensen met gezondheidsklachten

De video suggereert dat er een aanzienlijk aantal mensen is dat negatieve bijwerkingen heeft ervaren van bepaalde medicatie. Hoewel het moeilijk is om een exact getal te noemen op basis van een korte videoboodschap, laten verschillende onderzoeken en meldingen in zowel Nederland als internationaal zien dat er duizenden meldingen zijn van bijwerkingen, variërend van milde reacties tot ernstige gezondheidsproblemen.

In Nederland is er bijvoorbeeld het Bijwerkingen Centrum Lareb, dat verantwoordelijk is voor het verzamelen en analyseren van meldingen van bijwerkingen bij geneesmiddelen en vaccins. Uit de rapportages van Lareb blijkt dat er na de introductie van het COVID-19 vaccin een stijging was in het aantal gemelde bijwerkingen. Tussen 2020 en 2022 zijn er meer dan 190.000 meldingen binnengekomen van bijwerkingen, waarvan een aanzienlijk aantal ernstige gezondheidsproblemen betreft. Deze klachten variëren van hartproblemen tot verstoringen in de menstruatiecyclus en zelfs sterfgevallen.

Deze cijfers tonen aan dat er inderdaad een risico bestaat voor bepaalde groepen, vooral zwangere vrouwen die al kwetsbaarder zijn door hun hormonale en immunologische veranderingen tijdens de zwangerschap. De aantallen in Nederland weerspiegelen een wereldwijde trend, waarbij in sommige landen zelfs grotere cijfers worden gemeld. In de VS is er het VAERS-systeem (Vaccine Adverse Event Reporting System), dat gelijkaardige cijfers laat zien.

3. De leugens en misleidingen van de mainstream media

Een van de meest verontrustende thema’s uit de video is de bewering dat mainstream media de risico’s van bepaalde medicijnen en vaccins minimaliseren of zelfs verbergen. Volgens de video worden farmaceutische bedrijven beschermd door overheden en media, die baat hebben bij het promoten van hun producten zonder voldoende transparantie over de gevaren. Dit wordt vaak gezien als een vorm van “Big Pharma”-propaganda, waarbij financiële belangen van bedrijven boven de gezondheid van het publiek worden gesteld.

In Nederland worden de berichten van de mainstream media over vaccins over het algemeen als betrouwbaar beschouwd, maar er zijn ook critici die wijzen op een gebrek aan kritische vragen over de veiligheid. Terwijl sommige programma’s en nieuwsuitzendingen de zorgen van burgers weleens benoemen, overheerst de boodschap vaak dat vaccins veilig en effectief zijn. Dit lijkt op wat in veel andere landen gebeurt, zoals de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, waar de boodschap van veiligheid centraal staat, ondanks de meldingen van bijwerkingen.

Critici stellen dat er in de berichtgeving zelden dieper wordt ingegaan op de negatieve effecten, of dat deze als zeldzaam worden weggezet. Dit staat haaks op wat bijvoorbeeld onafhankelijke wetenschappers en burgers zelf rapporteren. Daarnaast stellen veel critici dat artsen en zorginstellingen vaak worden aangespoord om bepaalde medicijnen voor te schrijven, zonder de volledige risico’s met de patiënt te delen.

Hoe gevaarlijk is het echt?

Op basis van de gegevens uit de video en aanvullende informatie over de Nederlandse situatie, kunnen we concluderen dat er substantiële zorgen zijn over de veiligheid van bepaalde farmaceutische producten, met name vaccins, voor zwangere vrouwen. Hoewel veel overheidsinstanties en medische autoriteiten beweren dat de risico’s minimaal zijn, suggereren meldingen van bijwerkingen een ander verhaal.

De media speelt een belangrijke rol in hoe deze producten aan het publiek worden gepresenteerd. Vaak lijken zij een nauwe samenwerking met farmaceutische bedrijven te hebben, waardoor de volledige waarheid niet altijd naar voren komt. Vooral zwangere vrouwen moeten voorzichtig zijn en goed geïnformeerd worden over de potentiële risico’s, voordat zij beslissingen nemen die hun gezondheid en die van hun ongeboren kind kunnen beïnvloeden.

De cijfers van gezondheidsklachten in zowel Nederland als internationaal zijn verontrustend en wijzen op de noodzaak voor meer transparantie en onafhankelijke onderzoeken naar de langetermijneffecten van medicatie en vaccins voor deze kwetsbare groep.

Waarschuwing aan Jonge Vrouwen en Toekomstige Moeders: Laat je Niet Prikken – Bescherm Jezelf en Je Baby tegen Bekende Gevaren

Als vrouw die een kind wil of al zwanger is, is het jouw verantwoordelijkheid om niet alleen voor jezelf, maar ook voor je ongeboren baby te zorgen. De afgelopen jaren zijn er toenemende zorgen naar voren gekomen over het gebruik van bepaalde vaccins en medicijnen tijdens de zwangerschap, met name door de gevaren die hiermee gepaard gaan. Op basis van de beschikbare gegevens en talloze meldingen van ernstige bijwerkingen, luidt ons advies luid en duidelijk: Laat je tijdens de zwangerschap niet prikken met nieuwe vaccins of medicijnen waarvan de risico’s onvoldoende bekend zijn.

1. Bewijs van gevaren is onmiskenbaar: neem geen risico

Er zijn inmiddels duizenden rapporten die duidelijk aantonen dat vaccins en medicijnen, met name de recent ontwikkelde zoals de COVID-19-vaccins, ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken bij zwangere vrouwen en hun ongeboren kinderen. Deze bijwerkingen variëren van miskramen en vroeggeboortes tot aangeboren afwijkingen. De farmaceutische industrie en overheden hebben deze gevaren niet altijd voldoende erkend, maar de meldingen van slachtoffers stapelen zich op.

Ons advies: Gezien deze bewezen risico’s is het absoluut af te raden om jezelf bloot te stellen aan deze medicijnen of vaccins tijdens je zwangerschap. De gezondheid van je baby staat op het spel, en de potentiële schade kan levenslang zijn.

2. Meldingen van bijwerkingen zijn verontrustend hoog

In Nederland, net als in andere landen, zien we een toename van meldingen bij instanties zoals het Bijwerkingencentrum Lareb over negatieve effecten van vaccins, waaronder hartproblemen, bloedingen, en andere ernstige complicaties. Deze meldingen komen niet alleen van zwangere vrouwen, maar uit alle leeftijdsgroepen, wat de risico’s nog zorgwekkender maakt voor deze kwetsbare groep.

Ons advies: De statistieken liegen niet. Tienduizenden mensen hebben gezondheidsproblemen ondervonden na vaccinaties, waarvan een significant deel ernstig en blijvend is. Het risico dat jij of je baby te maken krijgt met een dergelijke reactie is simpelweg te groot om te negeren. Kies voor veiligheid en vermijd onnodige vaccinaties.

3. De lange-termijneffecten zijn onbekend

Veel vaccins die nu worden aangeboden, zoals het COVID-19-vaccin, zijn in een zeer korte tijd op de markt gebracht zonder langdurige onderzoeken naar de effecten op zwangere vrouwen en hun baby’s. Farmaceutische bedrijven hebben hier vaak weinig interesse in, omdat het financieel aantrekkelijker is om zo snel mogelijk te vaccineren. Deze haast en het gebrek aan onderzoek maakt het onmogelijk om de langetermijneffecten, zoals invloed op de ontwikkeling van de foetus of latere gezondheidsproblemen, in te schatten.

Ons advies: Aangezien de wetenschap nog niet eens de volledige risico’s begrijpt, waarom zou jij het risico nemen? Vermijd het gebruik van nieuwe, onvoldoende geteste vaccins tijdens je zwangerschap om zowel je eigen gezondheid als die van je kind te beschermen.

4. Farmaceutische belangen overschaduwen de waarheid

Er is een groeiende bezorgdheid dat farmaceutische bedrijven en hun lobby’s, samen met de mainstream media, de risico’s van hun producten bagatelliseren of zelfs verdoezelen. In de afgelopen jaren is het vertrouwen in farmaceutische bedrijven fors gedaald door schandalen waarbij bijwerkingen werden verzwegen of geminimaliseerd om winsten te beschermen. Dit betekent dat je niet altijd kunt vertrouwen op de informatie die je krijgt van officiële bronnen.

Ons advies: Wees op je hoede voor wat de media en farmaceutische bedrijven beweren. Ze hebben vaak hun eigen belangen, die niet altijd samenvallen met jouw gezondheid. Jouw prioriteit moet je eigen veiligheid en die van je kind zijn, niet de winst van een farmaceutisch bedrijf.

5. Andere opties zijn veiliger: kies voor natuurlijke bescherming

Er zijn talloze manieren om je gezondheid en die van je baby te beschermen zonder vaccins of medicijnen met onbekende risico’s. Gezonde voeding, een goede levensstijl en het vermijden van onnodige blootstelling aan virussen en bacteriën zijn effectievere en veiligere manieren om je gezondheid op peil te houden tijdens de zwangerschap.

Ons advies: In plaats van je te laten prikken met potentieel schadelijke stoffen, focus op natuurlijke manieren om gezond te blijven. Versterk je immuunsysteem met een gezond dieet, zorg voor voldoende rust, en vermijd risicovolle omgevingen. Dit is niet alleen veilig, maar ook bewezen effectief zonder de gevaren van bijwerkingen.

Conclusie: Laat je niet prikken – jouw gezondheid en die van je baby zijn te belangrijk

Het is bewezen dat het gebruik van vaccins en bepaalde medicijnen tijdens de zwangerschap ernstige risico’s met zich meebrengt. Terwijl de mainstream media en farmaceutische bedrijven beweren dat deze producten veilig zijn, tonen de feiten en meldingen van duizenden mensen het tegenovergestelde aan. Als je zwanger bent of zwanger wilt worden, moet jouw focus liggen op veiligheid en het vermijden van onnodige risico’s. De gevaren zijn te groot en de lange-termijneffecten zijn onbekend.

Bescherm jezelf en je ongeboren kind door vaccinaties te vermijden en goed geïnformeerd te blijven. Gezondheid is het meest waardevolle wat je hebt – laat het niet in gevaar komen door onnodige medicatie en prikken die onherstelbare schade kunnen toebrengen.

LaatJeNietPrikken, #Zwangerschap, #BeschermJeBaby, #VaccinRisico, #BigPharma, #Bijwerkingen, #GezondZwanger, #NatuurlijkGezond, #GeenVaccin, #MoederEnKind, #WeesWaakzaam, #VaccinatieGevaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....