Nick Fleming RVGCR Intel Update September 21, 2024

MarkZ [via PDK] Wat hebben we deze week gekregen? We hebben beweging gezien in de HCL… salarissen worden plotseling overeengekomen… wat naar mijn mening niet mogelijk zou zijn zonder kennis van de nieuwe tarieven… ze vertellen ons dat het probleem van het witwassen van geld met Iran is opgelost… en de opmerking van Sudani ongeveer 10 dagen geleden dat ze van plan zijn de waarde van de dinar te verhogen tijdens zijn ambtstermijn… wat in de komende paar maanden zal zijn… Dus maak je klaar en probeer het vertrouwen niet te verliezen.

Mijn warme en knusse gevoel zou ik nu beoordelen op ongeveer 9.9. Het is erg warm en erg knus… het was een fantastische nieuwsweek uit Irak. Ze krijgen te horen dat de begrotingstafels zijn goedgekeurd en dat de HCL eraan komt… Redemption center/bankmedewerkers staan dit weekend stand-by voor het geval ze nodig zijn. Dit zijn mensen die werkzaam zijn in vermogensbeheer voor grote banken…

Opmerking: Ik hoor nog steeds dat de RV in september zal plaatsvinden.

MarkZ: Ik hoor dat ook nog steeds. Ik hoop dat het klopt.

Artikel:

“Fed en Powell veroorzaken chaos op de markten met een renteverlaging van 50 basispunten, die “helemaal geen crisis” is”

Ik vind dit artikel uit Irak leuk… Ze zeggen dat ze veel buitenlandse valuta hebben en manieren om hun wisselkoers te verdedigen. Waarom is dit belangrijk? Ze vertellen ons dat Irak er klaar voor is.

______________________________________________________

Mountain Goat

…De meesten vertellen ons al dat Irak extreem rijk is en dat zijn ze ook… Op dit moment is de Koeweitse dinar een van de hoogst gewaardeerde valuta ter wereld… Als je proportioneel naar Irak kijkt en zijn vermogen vergelijkt om rijkdom te genereren, kan het veel meer produceren dan Koeweit. Waarom is de KWD dan $3+ en de IQD ongeveer $0,006?

______________________________________________________

Frank26 (KTFA)

[Verslag vanuit Irak]

FIREFLY: Ze gaan de straat op met Sadr op de 25e. We gaan met miljoenen de straat op. We doen dit wekelijks totdat we betaald worden, te beginnen op de 25e. Sadr heeft dit georganiseerd en we zullen hem steunen voor onze grondwettelijke rechten.

FRANK: Sadr is een goede leider. Hij zal niets gewelddadigs doen. Zorg ervoor dat je niet protesteert, want dan vertraag je het hele monetaire proces voor jezelf.

FIREFLY: We weten dat er een nieuwe koers moet komen en we gaan helpen om dit te versnellen…

FIREFLY: Sadr… heeft met ons gesproken en ons verteld dat we allemaal de straat op zouden gaan en zouden protesteren omdat we niet alles hebben ontvangen wat ons beloofd is, maar vanochtend kwam Sadr op televisie en zei dat de mars van een miljoen mensen is geannuleerd, niet langer nuttig, zegt hij.

FRANK: Waarom gaan we het niet doen? Omdat ze ons gaan geven wat ons beloofd is? … Naar mijn mening last hij de mars af omdat Sudani hem heeft gevraagd om de mars niet te doen.

______________________________________________________

MilitiaMan

Artikelcitaat:

“Alaq… wijst erop dat de daling van de olieprijs niets te maken heeft met de stijging van de wisselkoers, omdat Irak reserves heeft voor buitenlandse valuta, waardoor het de wisselkoers kan verdedigen.”

Dat is wat centrale banken doen, mijn vrienden. Ze verdedigen de wisselkoers. Het maakt niet uit of het 1310 is, wat ze hebben gedaan, of wat de Real Effective Exchange Rate in de toekomst zal zijn. Ze hebben dit uitgewerkt. Dit is niet iets nieuws. Ze weten wat ze doen. Het project om de 3 nullen te schrappen zal nog steeds worden toegepast.

Wat we zien en meemaken is iets wat we nog nooit eerder hebben gezien en niet op dit niveau… Er is iets aan de hand en ik denk dat het een krachtige periode is voor ons om iets anders met Irak te zien.

Wolverine

[via Judy Byington]

Het personeel van de Redemption Centers is getraind. Het QFS is volledig geïntegreerd… Er gebeuren zeker dingen achter de schermen. We gaan deze week vieren.

______________________________________________________

Clare (KTFA)

Artikel:

“Al-Sudani vertrekt begin volgende week naar New York om deel te nemen aan de Algemene Vergadering van de VN”

______________________________________________________

Pimpy

Ik wil hetzelfde als jij. Geloof me, ik zou niets liever willen dan ‘s ochtends wakker te worden en te ontdekken dat de nullen nog steeds op de dinar staan, maar dat de wisselkoers magisch is veranderd naar $3,22. Dat zou geweldig zijn.

Sandy Ingram

Als de IQD hergewaardeerd zou worden naar $0,25 voor 1 Iraakse dinar, zou je bij 1 miljoen IQD een winst maken van $250.000. Je belastingverplichting alleen al over de $250.000 zou je in een belastingtarief van 35% plaatsen… Je belasting zou dan $83.188 zijn [Alleenstaand/Zonder afhankelijken]… Je zou slechts $166.812 ontvangen… Laten we zeggen dat de IQD wordt aangepast naar $0,80 voor 1… Dat zou een winst zijn van $800.000 minus de kosten voor de omwisseling… Je zou belast worden tegen 37%… Dit zou $284.901 aan belastingen zijn die verschuldigd zijn. Je zou slechts $515.000 ontvangen. Dit is exclusief je staatsbelastingen… Dit is geen spel… Niemand heeft gezegd dat het eerlijk is. Ik wil niet horen wat een nieuwe president zal doen, want als dit binnen het komende jaar gebeurt, kan een nieuwe president je niet helpen. Het Congres moet stemmen over nieuwe belastingwetten.

______________________________________________________

Samson (KTFA)

Artikel:

“Al-Sudani vertrekt begin volgende week naar New York om deel te nemen aan de Algemene Vergadering van de VN”


Source: https://www.judybyington.org/2024/09/nick-fleming-rvgcr-intel-update_21.html

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....