Het is ongelooflijk, maar toen bekend werd dat een messentrekker op mensen in had gestoken terwijl hij “Allahoe akhbar” riep reageerde de huidige burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb, dat we daar geen conclusies aan mochten verbinden. “Ik zeg elke dag wel 10 keer Allahoe akhbar!” was de reactie van die gek. Nou, slecht nieuws voor hem: de politie zegt dat het een terroristische misdaad was. Joh!

Een dag na de brute steekpartij op de Erasmusbrug besloot Aboutaleb het op te nemen voor zijn geloofsgenoten (en mede-Marokkanen). Want tja, oké, de messentrekker schreeuwde Allahoe akhbar. Maar hé, dat hoeft toch helemaal niets te betekenen?

“Dat roep ik wel tientallen keren per dag,” zei Aboutaleb tegen de media. “Het is een stopwoordje voor veel moslims. Of dat hier een betekenis heeft in de sfeer waar u misschien aan denkt -terreur- weet ik niet.”
Een stopwoordje voor moslims? Wat?! Ja, misschien als ze bidden of als er iets gebeurt dat ze leuk of spannend vinden ja. Maar als ze met een mes in de hand op anderen staan in te steken? Dat is heel duidelijk echt wel terrorisme-gerelateerd. Élke moslims kan je dat vertellen. Aboutaleb weet dat dus ook.

“Dat moet uit het onderzoek blijken,” ging hij hilarisch genoeg verder. “Het is goed om de omstandigheden en de feiten te kennen. En het is goed om te weten waarom deze meneer vanuit Amersfoort naar Rotterdam is gekomen. Waarom verbleef hij hier, hoe lang en met welk motief? Het is goed om die uitkomsten af te wachten.”

‘Terrorisme’

Nou, dat onderzoek is klaar. En raad eens? Die messentrekkers misdaad wordt onderzocht als – niet schrikken – terrorisme. Ayoub M. moet zich maandag verantwoorden voor de rechter. Voorlopig zit hij vast – in strenge beveiliging, want meneer is overduidelijk een gevaar voor anderen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is tijd om PAL te staan voor elkaar. Voor rechts. Voor Nederland. Voor Ongehoord Nederland. Ja, JUIST in deze tijd. Daarom roepen wij al onze lezers op om NU lid te worden van Omroep ON!, de enige NPO-omroep die jouw en onze waarden deelt. We zien de aanvallen op ON! in de media, en zelfs in de politiek. Maar juist DAAROM moeten we ON! meer dan ooit steunen. Word daarom lid van ON! Vandaag nog. Samen staan we sterk. Als we ON! laten vallen gaan we uiteindelijk allemaal ten onder, DDS incluis!

Je verwacht het niet he?! Een “Allahoe akhbar” schreeuwende moslim die anderen aanvalt. Eén ander persoon vermoordt, en een andere persoon gewond het ziekenhuis in werkt… en die moslim, die blijkt dus “mogelijk” (joh) radicaal te zijn en een terreuraanslag te hebben gepleegd!

Dit zijn van die dingen waar helemaal niemand van opkijkt… behalve meneer Aboutaleb blijkbaar. Van alle mensen in Nederland, met zijn achtergrond, vindt hij het opzienbarend dat dit het geval is.

Geloof je het zelf? Of ging hij ervan uit dat dit wel even onder het tapijt geveegd zou worden?

DDS heeft een NIEUWE Dagelijkse Nieuwsbrief. Abonneer je GRATIS en voor niets op deze NIEUWE dagelijkse nieuwsbrief. Deze nieuwsbrief is beter dan de oude nieuwsbrief: 1) we doen het in house dus zijn niet afhankelijk van anderen en 2) de layout en indeling van deze nieuwsbrief is veel handiger. Abonneer je dus. Gratis. Vandaag nog!


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/au-knettergekke-wegkijker-aboutaleb-gaat-keihard-af-messensteker-was-terrorist

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....