In Deurne is de nacht van vrijdag op zaterdag opgeschrikt door een angstaanjagend incident. Een woning werd getroffen door een explosie van zwaar vuurwerk van het beruchte type Cobra. De deur van het huis werd zwaar beschadigd, maar gelukkig raakte niemand gewond. De lokale politie heeft direct melding gemaakt van dit schokkende voorval.

De onheilspellende gebeurtenis vond plaats rond 4.00 uur in de Kreglingerstraat. Plotseling werd het vredige nachtelijke tafereel verstoord door het angstaanjagende geluid van een explosie. Het vuurwerk werd genadeloos tegen de voordeur van de woning gegooid, met verwoestende gevolgen. De kracht van de explosie was zo groot dat de deur ernstig beschadigd raakte, een angstaanjagend bewijs van de vernietigende kracht van dit type vuurwerk.

Gelukkig waren er op het moment van de explosie geen mensen aanwezig in de woning. De bewoners zijn ongedeerd gebleven, maar de schrik zit er goed in. De lokale politie heeft onmiddellijk actie ondernomen en het gerechtelijk labo en de ontmijningsdienst DOVO zijn ter plaatse gekomen om de situatie te onderzoeken en eventuele verdere gevaren te elimineren.

Deze schokkende gebeurtenis laat eens te meer zien hoe gevaarlijk en verwoestend vuurwerk kan zijn in de verkeerde handen. Het is een waarschuwing voor ons allemaal om voorzichtig te zijn en verantwoordelijk om te gaan met dit soort explosieve materialen. Laten we hopen dat de daders snel worden opgespoord en dat er gerechtigheid zal geschieden voor deze angstaanjagende daad van vandalisme.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240921_92727950

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....