De aanval op de multidimensionale mens..!.

DoorWant to Know

sep 21, 2024 #2016, #2025, #aanval, #Aarde, #ADHD, #Afrika, #agenda, #AIDS, #Alzheimer, #Amerika, #arrestatie, #autisme, #behandelingen, #bewijs, #bewustzijn, #Big Pharma, #BigPharma, #bloed, #Cabal, #chemicaliën, #cholesterol, #city, #controle, #COVID, #crime, #dag, #De Nieuwe Wereld, #dementie, #desinformatie, #deuren, #diabetes, #dimensie, #DNA, #doden, #donald, #Donald Trump, #dood, #doofpot, #eenheid, #eerste, #elite, #elites, #epidemie, #Europa, #familie, #Farmaceutische industrie, #Farmacie, #Fauci, #fraude, #gebeurtenis, #gegevens, #Geheime-Genootschappen, #geneeskunde, #genocide, #gerechtigheid, #Geschiedenis, #getuige, #gevangenis, #Gezondheid, #grens, #griep, #hel, #HIV, #Hollywood, #industrie, #Inspiratie, #Internet, #IS, #ivermectine, #Japan, #Kanker, #kerk, #kinderen, #kinderhandel, #Klokkenluiders, #koolzaadolie, #leger, #Leiders, #leren, #leugens, #longontsteking, #macht, #Machtselite, #ME, #media, #Meer, #Mensen, #mensenhandel, #Mensheid, #Mexico, #miljoen, #misdaad, #mRNA, #namen, #natuur, #netwerk, #new, #nieuwe, #Nieuwe wereld, #NL, #obesitas, #officieel, #olie, #onderzoek, #onthulling, #Oorlog, #Over, #overheid, #Overige, #Ozempic, #pandemie, #patiënt, #Pedofielen, #Politiek, #productie, #programma, #publiek, #rechter, #Rechtvaardigheid, #reddingsmissie, #regering, #reizen, #Rockefeller, #rumble, #schandaal, #scheppingskracht, #sluiten, #Sociale Media, #suiker, #testen, #Texas, #tientallen, #toestemming, #Trump, #Universum, #vaccinatie, #Vaccinaties, #Vaccins, #vals, #Vaticaan, #Video, #vijanden, #vliegtuigen, #voeding, #voedsel, #vraag, #VS, #Waarheid, #wakker, #WASHINGTON, #water, #weer, #wereldorde, #wereldwijd, #WIE, #winst

*
*

De aanval op de multidimensionale mens…

2024 © Harriet Algra | deze versie WantToKnow.nl/be
*

Nog maar weinig mensen beseffen wat mensen zo uniek en speciaal maakt. Daar dient snel verandering in te komen omdat dit de enige manier is om onszelf te kunnen bevrijden uit de klauwen van de DeepState. Wij mensen zijn namelijk multidimensionaal en onsterfelijk. We hebben altijd geleefd en zullen altijd leven. Zodra ons DNA weer geactiveerd is, zullen we in staat zijn om naar al de verschillende dimensies te reizen waar we ooit geleefd hebben. Daar hebben we compleet andere families met een heel ander uiterlijk, want ons lichaam is niets anders dan een kostuum of voertuig wat ons in staat stelt ons voort te bewegen in die desbetreffende dimensies.

[embedded content]

Ook dragen wij mensen de Godskracht in ons en creëren alles waar we in geloven. De Zionisten/Khazaren daarentegen zijn, ook al lijken ze hier op Aarde uiterlijk op ons, geen mensen en afkomstig uit een volledig ander sterrenstelsel. Zij hebben enkel toegang tot de 3de en 4de dimensie en proberen kost wat kost hun grip over de Aarde met al zijn rijkdom te behouden door de mensheid uit te roeien.

Wij worden systematisch vergiftigd en gemanipuleerd door religies; Big Farma; de voedings- en tabaksindustrie; de Main Stream Media etc. om ons gevangen te houden in die 3de dimensionele dichtheid en de meeste mensen zijn zich daar totaal niet van bewust. Omdat we hun manipulaties en leugens als waarheid zagen, creëerden we onze eigen gevangenis die we daarmee zelf in stand hielden. Deze vertelden dat de hemel enkel te bereiken was wanneer je wekelijks al je zonden opbiechtte in de kerk anders zou je in de hel eindigen.

De angst voor de dood werd geïntroduceerd in de 14de eeuw door het water in Europa te besmetten met de Pest. Hierbij kwamen ongeveer 50 miljoen mensen om het leven. Dit was de helft van de toen levende bevolking. In 1918 introduceerden ze de Spaanse griep die net als Covid via vaccinaties werd verspreid en doodde bijna 50 miljoen mensen.

Voedselintoleranties; chronische vermoeidheid; fibromyalgie; prikkelbaar darmsyndroom; diabetes; artritis en obesitas zijn stoornissen die vroeger niet of nauwelijks voorkwamen. Tegenwoordig zijn er nauwelijks nog mensen te vinden die niet aan één of meerdere bovengenoemde klachten lijden. Artsen in opleiding krijgen totaal geen voedingsleer en zien volledig over het hoofd dat het lichaam als één geheel dient te worden gezien en als zodanig behandelt.

Symptoomgerichte behandeling veroorzaakt namelijk een disbalans dat een steeds slechter wordende gezondheid tot gevolg zal hebben. De gezondheidsindustrie behoort hierdoor tot de snelst groeiende industrieën en de mens wordt met de dag ongezonder. Steeds jonger wordende kinderen lijden aan chronische stoornissen als autisme, ADHD, obesitas e.d.

Wat maar weinig mensen weten is dat de huidige voedingsindustrie in de jaren negentig is overgenomen door de chemische tabaksindustrie met de bedoeling de mens onvruchtbaar en zo verslaafd mogelijk te maken. Plotseling werden vet en cholesterol schadelijk bevonden en suiker gezond, en ontstonden er kant-klare maaltijden in de supermarkten.

Bijna alles wat je tegenwoordig in de supermarkten koopt is ultra bewerkt en bevat stoffen die ronduit slecht voor je zijn, en die honderd jaar geleden niet eens bestonden zoals geraffineerde koolhydraten als suikers; gemodificeerde granen; en zaadoliën als koolzaadolie, maisolie, canola. Deze zaadoliën werden door John D. Rockefeller als een bijproduct van de olie industrie geproduceerd en waren compleet ongeschikt voor menselijke consumptie en zijn veelal de oorzaak achter vele neurologische aandoeningen.

Deze industrie is rechtstreeks gekoppeld aan BigPharma. Deze John D. Rockefeller, die ook bekend werd als ‘de pionier’ van Big Pharma, is tevens verantwoordelijk geweest voor de vervanging van de natuurlijke geneeswijzen en de holistische geneeskunde door giftige farmaceutische middelen.. Deze zijn gebaseerd op aardolie en dát was ‘spekkie-voor-het-bekkie’ van JDR. Hij zorgde ervoor dat artsen uit de artsenregisters werden verwijderd, wanneer ze zich tegen hem uitspraken, en bood prestigieuze beurzen aan universiteiten die zijn programma onderwezen.

Er bestaat geen ‘genezing’ bij Big Farma. Mensen worden bewust ziek gehouden door levenslange medicatie. Een genezen patiënt is een verloren klant waar niets aan te verdienen valt. Tijdens een ziekenhuisbevalling vinden er bij een pasgeboren baby die rechtstreeks afkomstig is van de Bron, vaak al allerlei onnodige medische ingrepen plaats. Vervolgens wordt deze nieuwe ziel t/m zijn 14de levensjaar vol geprikt met ziekmakende vaccinaties.

Het medische circuit is één van de vele draden van dit grote web waarin [zij] willen dat je voor altijd verstrikt raakt. Dierenartsen en tandartsen maken deel uit van ditzelfde web. Ze zijn er allemaal om zowel mens als dier te verzwakken en afhankelijk te maken van BigPharma.
Er wordt totaal niet onderzocht waarom men ziek wordt maar ze geven enkel medicijnen mee als oplossing die het liefst permanent geslikt moeten worden. Hiermee houden ze mensen in een lage frequentie waardoor ze gemakkelijk te beïnvloeden zijn en gevoelig worden voor angstaanvallen en depressies.

De HIV/AIDS-fraude en de COVID19-fraude zijn uitgevoerd met behulp van hetzelfde handboek. Mensen werden getest op HIV met behulp van frauduleuze vals-positieve testen. Ze kregen vervolgens giftige medicijnen zoals AZT, en velen van hen stierven aan het medicijn dat vervolgens verkeerd werd gelabeld als medicijn tegen de epidemie. Tijdens de AIDS-situatie in de jaren 80 blokkeerde Fauci een eenvoudig, veilig en effectief medicijn genaamd Bactrim, net zoals Ivermectine vandaag de dag is geblokkeerd.

Deze ontwikkeling veroorzaakte in met name Afrika, enorm veel weeskinderen die vervolgens rechtstreeks verdwenen in de wereldwijde kinderhandel. En in wat misschien wel het grootste schandaal op het gebied van de volksgezondheid van onze tijd is, is een alarmerende ontdekking dat er vier dodelijke parasieten in vaccins zijn aangetroffen. Dit is niet zomaar speculatie; dit is door bewijs ondersteunde horror. En BigPharma heeft er alles aan gedaan om dat verborgen te houden.

De vraag die we onszelf moeten stellen is: als vaccins levens moeten redden, waarom zitten ze dan vol met dodelijke parasieten? Deze schokkende onthulling kun je niet negeren. De afgelopen twee jaar hebben we allemaal gehoord dat vaccins ‘levensreddende’ hulpmiddelen zijn in de strijd tegen de pandemie. Overheden en farmaceutische bedrijven hebben ons keer op keer verzekerd dat ze veilig en effectief zijn.

Nu blijken er in sommige vaccins parasitaire organismen te schuilen die ernstige schade of zelfs de dood kunnen veroorzaken. Als je denkt dat dit slechts een zeldzame gebeurtenis is of een soort ongeluk, denk dan nog eens goed na. BigPharma heeft een lange, smerige geschiedenis van het prioriteren van winst boven volksgezondheid. Ze beheersen de kunst van het misleiden, manipuleren het publiek met hun gepolijste marketingcampagnes, terwijl ze achter gesloten deuren sinistere experimenten uitvoeren.

De media is opvallend stil over deze bevindingen. Waarom? Omdat BigPharma en hun bondgenoten in de regering er alles aan hebben gedaan om deze informatie te onderdrukken. Het laatste wat ze willen is dat het publiek het vertrouwen in vaccins verliest. Hun hele bedrijfsmodel is er immers van afhankelijk. Ze hebben waarschijnlijk wetenschappers omgekocht, klokkenluiders gecensureerd en gegevens gemanipuleerd om ervoor te zorgen dat het publiek in het ongewisse blijft.

Gelukkig zullen vaccins binnenkort illegaal worden verklaard. De Med Bedden komen eraan, klaar om de schade door vaccins te herstellen en ziekten te genezen die ooit ongeneeslijk werden geacht. Dit wordt het einde van medische tirannie; de farmaceutische industrie zal, als de waarheid over de schade die ze hebben veroorzaakt naar boven komt, bezwijken onder het gewicht van haar leugens..!!

Microplastics
Een ander gevaar dat zich op dit moment ontvouwt zijn de microplastics. Deze kleine stukjes plastic die je nauwelijks kunt zien, zijn elk aspect van ons leven binnengedrongen. Ze zitten in de lucht die we inademen, het water dat we drinken, het voedsel dat we eten – overal. En het is bezig om ons langzaam te doden.
Deze microplastics verdwijnen niet zomaar; ze hopen zich op, daarbij afbrekend ​​in nog kleinere deeltjes en in ons lichaam sijpelend.

De bron van al die microplastics

Schokkend genoeg vormen microplastics nu maar liefst 40% van het stof in onze huizen! Elke keer als het regent, komen er microplastics uit de lucht vallen die alles verontreinigen. Denk er eens over na: deze kleine, giftige deeltjes zitten in je longen en je bloed. En het wordt erger. Wetenschappers hebben onlangs ontdekt dat microplastics zich in alarmerende mate in onze hersenen ophopen. Uit een onderzoek in New Mexico bleek dat hersenweefselmonsters uit 2024 50% meer microplastics bevatten dan die uit 2016.

Dat betekent dat onze hersenen nu 0,5% plastic bevatten, en dat dit percentage nog steeds stijgt. Als dit zo doorgaat, zal een aanzienlijk deel van onze hersenen over een paar decennia uit plastic bestaan. Dit gaat niet alleen om gezondheidsrisico’s; het gaat om controle. Wat is een betere manier om een ​​bevolking te verdoven dan door hun hersenen letterlijk met plastic te vullen?

We zijn getuige van een ongekende toename van kankercijfers, cognitieve achteruitgang en vruchtbaarheidsproblemen. De wereldwijde elite weet dit en doet er niets aan om dit te stoppen. Waarom? Omdat deze crisis perfect in hun agenda past. Dezelfde mensen die vaccins en andere giftige stoffen promoten, zitten ook achter de meedogenloze productie van plastic.

Ze willen dat we ziek, zwak en afhankelijk worden. De mannelijke vruchtbaarheid staat onder druk, met microplastics die in elk onderzocht testikelmonster zijn aangetroffen. Ja, je leest het goed: in elk monster. En toch blijft de reguliere media stil. Ze willen dat we worden afgeleid en ons richten op alles behalve de echte bedreigingen voor ons bestaan. De plasticcrisis is een wapen in de stille oorlog tegen de mensheid, en de meeste mensen zijn te blind om het te zien. We worden vergiftigd en onze leiders doen niets omdat ze deel uitmaken van het probleem. Ze zijn erbij betrokken.

Het is tijd om wakker te worden en de waarheid te zien.
De elites orkestreren een langzame, opzettelijke genocide en ze gebruiken microplastics als één van hun hulpmiddelen. Als we nu geen actie ondernemen, is het te laat. Onze hersenen veranderen in plastic, onze lichamen zitten vol met gifstoffen en onze toekomst wordt ons ontnomen. We moeten terugvechten tegen deze verborgen oorlog tegen de mensheid voordat het te laat is.

De enige manier om je hier tegen te wapenen is door:

  • het vergaren van kennis ( bijv. via de Nieuwstrein thenewstrain.org)
  • het vergroten van je bewustzijn door middel van meditatie
  • het consequent gaan vermijden van geraffineerde suikers, alcohol, medicatie ultra bewerkte voedingsstoffen, sigaretten etc.
  • het uitschakelen van stresshormonen omdat deze je afweersysteem uitschakelen waardoor ziekte en ouderdom hun intrede doen. (HIER)
  • te beseffen dat de echte wereld zich binnen je lichaam bevindt. Je ziel en het universum vormen een eenheid en is de basis van je scheppingskracht. Alles wat zich buiten je afspeelt is pure afleiding om je uit je lichaam te trekken en je scheppingskracht te verstoren.
  • enkel datgene te geloven wat je met je eigen ogen in je eigen omgeving waarneemt. Laat je niet langer ontvoeren door negatieve informatie op TV, sociale media en internet. Er is ongelofelijk veel desinformatie en besef dat jij en niemand anders de schepper bent van je eigen realiteit.
  • weigeren toestemming te geven aan een ongekozen overheid en haal je kinderen uit het schoolsysteem voor het te laat is. De overheid heeft niets over jou of je kinderen te zeggen.

Dit alles zal je eigen herinneringen wakker schudden waardoor je gaat beseffen wie je werkelijk bent en waar je als mens al niet toe in staat bent.

De natuur is continu bezig de balans terug te vinden.
Als we verkouden/griep/longontsteking krijgen, betekent dit eigenlijk dat je lichaam een ​​detox ondergaat om de slijmophoping die in de loop van de tijd heeft plaatsgevonden, kwijt te raken. Slijm is het afval van alle gifstoffen waaraan we worden blootgesteld. Dit komt meestal door het consumeren van gepasteuriseerde zuivelproducten, conserveringsmiddelen, pesticiden en andere chemicaliën in ons voedsel, de omgeving, de medicijnen die we hebben genomen, injecties inbegrepen, tandheelkundige behandelingen (met name met natriumfluoride) en nog veel meer dingen.

Wij mensen zijn een fractal van moeder Aarde en wat als stoornissen als dementie en Alzheimer te maken hebben met een natuurlijke manier om je los te koppelen van de 3de dimensionele dichtheid. Deze mensen herkennen niet langer hun familie en de rol die ze speelden in deze realiteit waardoor ze als het ware de balans hervinden in hun zelf.

Wat er wereldwijd gaande is, is de strategische ontmanteling door Donald Trump en de ‘Militaire Aardse Alliantie’ van het meest verraderlijke machtsnetwerk ooit gezien. Negeer de leugens van de mainstream media want de echte oorlog ontvouwt zich in de schaduwen, gericht op de wereldwijde elites, pedofielen en corrupte politici die de mensheid hebben verkocht. Militaire bewegingen in de VS nemen toe en Gitmo is het centrum van gerechtigheid waar met vijanden van de mensheid worden afgehandeld.

Er vinden dagelijks processen en executies plaats…
De mediablack-out is opzettelijk omdat dit de laatste verdediging is van de DeepState. Maar vergis je niet, het leger is in beweging en de ontmanteling is in volle gang. ‘Black Ops-teams’ vallen elitebunkers en verborgen complexen in de VS en daarbuiten aan.

Washington D.C. is praktisch verlaten: niet vanwege bureaucratische herschikkingen, maar omdat ‘Special Forces’ de infrastructuur van de Cabal ontmantelen. Navy SEALs, Delta Force en andere elite-eenheden werken samen met patriotten in het hele land en nemen de controle terug van degenen die alles hebben gecorrumpeerd. Waardevolle doelen worden in ongemarkeerde vliegtuigen naar Gitmo gevlogen en de namen van beroemdheden die je kent, worden geconfronteerd met het ultieme oordeel. De klonen en dubbelgangers die je in het openbaar ziet, zijn tijdelijke aanduidingen: de echte spelers zijn al weg.

Wereldwijd breiden militaire operaties zich uit. Het financiële imperium van het Vaticaan wordt belegerd, de activa zijn in beslag genomen. De ‘City of London’ is overvallen, waarbij de geheimen van de elites die al eeuwenlang de rijkdom van de wereld controleren, worden onthuld. De val van Washington D.C. is een strategische militaire overname. ‘Special Ops’ beveiligen bewijs en sluiten verraders op. De media laten je de militaire voertuigen, Black Hawks, of de teams die in en uit geheime locaties rijden niet zien. Maar de waarheid is dat de operaties NU plaatsvinden.

Gitmo wordt uitgebreid om de toestroom van prominente gevangenen aan te kunnen. Hollywood, Silicon Valley en de tech-elites staan ​​ook in het vizier: niemand is veilig voor de militaire tribunalen. Elke corrupte politicus, CEO en publieke figuur die betrokken is bij het wereldwijde netwerk van mensenhandel, zal voor de rechter worden gebracht. De grens van Texas herbergt enkele van deze duisterste geheimen en het leger ontdekt tunnels, valt verborgen faciliteiten binnen en bevrijdt kinderen die door de elites gevangen worden gehouden. Dit is een reddingsmissie op een schaal die de wereld nog nooit heeft gezien.

En voor degenen die nog steeds twijfelen, de Militaire Aardse Alliantie is dit al tientallen jaren aan het voorbereiden. Elke arrestatie, elke inval, elk tribunaal is onderdeel van een meesterlijk plan om de wereld te zuiveren van de Cabal. Trump heeft als opperbevelhebber de volledige macht van het leger ontketend om Amerika en de wereld terug te winnen. Dit gaat door totdat elk laatste Cabal-lid is vernietigd.

We bevinden ons midden in de Grote Ontrafeling.
De pedo-elites vallen, de financiële heersers worden neergehaald en elk duister geheim wordt onthuld. Dit is rechtvaardigheid, en het is niet te stoppen. De jacht is in volle gang. Jarenlang heeft BigPharma met ongecontroleerde macht geopereerd, regeringen gecontroleerd en de media gemanipuleerd. Hun doel? Winst en controle. Japan heeft de sluier opgelicht en onthuld dat farmaceutische bedrijven de gevaren van de mRNA-vaccins kenden, maar toch doorgingen. Dit was geen misstap, maar een misdaad tegen de menselijkheid. En Japan leidt de aanval om dit bloot te leggen.

Vooraanstaande Japanse wetenschappers hebben de vaccinatie-uitrol officieel een ‘moderne slachting’ genoemd. De gegevens zijn onweerlegbaar: deze vaccins hebben onmetelijke schade aangericht, veel meer dan iemand werd verteld. De spike-eiwitten die door de vaccins worden gegenereerd, zijn aangetroffen in vitale organen, wat leidt tot ernstige gezondheidsproblemen, onverklaarbare sterfgevallen en een aangetast immuunsysteem.

Dit was geen ongeluk: BigPharma wist het.
De farmaceutische industrie heeft bloed aan haar handen. Ondanks dat ze de risico’s kenden, pushten ze wereldwijd de vaccins op een agressieve manier, gedreven door hebzucht. Het onderzoek van Japan is de eerste stap om hen ter verantwoording te roepen. De term ‘misdaden tegen de menselijkheid’ is geen overdrijving. Japan roept op tot zware straffen voor deze acties, en de wereld begint wakker te worden voor de waarheid.

In het jaar 2025 zullen er militaire tribunalen en aanpassingen plaatsvinden op veel gebieden van het leven. We zullen ons allemaal moeten aanpassen, nieuwe dingen moeten leren, zoals constitutioneel en gewoonterecht; oude gewoonten opnieuw moeten leren zoals thuis koken; planten kweken; praten met onze buren; kruiden en planten gebruiken als medicijn; voeding verbeteren; afschaffing van westerse medicijnen; etc.

We zullen ook veel gedragingen moeten afleren die niet meegenomen kunnen worden naar de nieuwe wereld, de hogere frequentiewerelden waar we hopen in te evolueren. Aanpassingen moeten worden gemaakt op alle gebieden van het leven, te beginnen met onze mindset, houding en intenties. Naarmate we meer leren over onszelf, onze oorsprong en de Waarheid van ons bestaan, zullen we de wereld op natuurlijke wijze veranderen als een uitdrukking van onze ware aard, niet die welke ons is opgelegd vanaf onze geboorte in de derde dimensionele dichtheid.

In plaats van gevangen te raken in angst, kunnen we ons de stralende toekomst voorstellen die GESARA ons brengt… maar ook ons ​​eigen initiatief en visie gebruiken om ons aan te passen aan de veranderingen die zullen plaatsvinden als de oude systemen worden vervangen, nieuwe technologieën beschikbaar komen en de overheids- en maatschappelijke structuren worden gewijzigd.

Hoe meer we als mensheid de balans in ons zelf hervinden hoe minder extreem de dualiteit in ons leven zal zijn. De mensheid op aarde is een zeer aanpasbaar ras. Niet iedereen zal deze komende veranderingen overleven, maar velen wel en van daaruit zullen we een nieuwe evenwichtige harmonische beschaving opbouwen die naar de sterren reikt en het concept omarmt dat we een galactisch ras zijn met een grenzeloos potentieel.


Harriet Algra

september 2024

thenewstrain.org

Bronvermelding:

https://www.washingtonpost.com/wellness/2023/09/19/addiction-foods-hyperpalatable-tobacco/

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2879177/

https://rumble.com-the-truth-about-ozempic-the-pill-and-how-big-pharma-

The Hidden War on Humanity: Microplastics https://t.me/JFK_Q17

four-deadly-parasites-found-in-the-vaccines-its-the-crime-of-the-century-video/

https://www.frontnieuws.com/vertrouwen-in-artsen-en-ziekenhuizen-keldert/

high-alert-gitmos-military-movements-elite-bunker-raids-and-the-silent-war-on-pedophile-networks

https://niburu.co/mens-en-dier/20049-bescherm-je-huisdier-voordat-het-te-laat-is

dentist-scams-and-unnecessary-dental-treatment

covid19-fraud-uses-the-same-hivaids-fraud-playbook-the-cure-is-th.html

het-overweldigende-bewijs-dat-tabak-geen-kanker-veroorzaakt/

https://t.me/JFK_Q17/3132

https://t.me/TheNatureApothecary


Source: https://www.wanttoknow.nl/overige/de-aanval-op-de-multidimensionale-mens/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....