Begin oktober zou Japan wel eens een wereldwijde ramp kunnen ontketenen, zo waarschuwden experts tijdens een ‘noodpersconferentie’. Tijdens deze persconferentie uitte het Japanse parlementslid Ryuhei Kawada zijn zorgen over de toediening van zichzelf vermeerderende mRNA-vaccins aan mensen. Hij pleit ervoor om de uitrol van deze vaccins stop te zetten en slachtoffers te helpen. Kawada zal deze verzoeken voorleggen aan de minister-president en de minister van Volksgezondheid.

De persconferentie trok ook de aandacht van professor Seiji Kojima van de Nagoya University, die benadrukte dat mensen die tweemaal gevaccineerd zijn tegen corona een vijf keer zo grote kans hebben om te overlijden als ongevaccineerden. Daarnaast waarschuwde professor Murukami van de Tokyo Science University dat Japan in de komende maand een wereldwijde ramp kan veroorzaken als de zichzelf vermeerderende mRNA-vaccins op grote schaal worden uitgerold. Volgens hem zijn de vaccins niet effectief en hebben ze al geleid tot vele sterfgevallen en slachtoffers. Het toedienen van deze vaccins zou volgens Murukami een misdaad zijn.

Deze alarmerende waarschuwingen roepen vragen op over de veiligheid en effectiviteit van de mRNA-vaccins. Het is belangrijk dat deze zorgen serieus worden genomen en dat er grondig onderzoek wordt gedaan naar de mogelijke risico’s van deze vaccins. Het is te hopen dat de Japanse autoriteiten de nodige maatregelen treffen om de gezondheid en veiligheid van hun bevolking te waarborgen.


Source: https://www.ninefornews.nl/begin-volgende-maand-kan-japan-een-wereldwijde-ramp-ontketenen-waarschuwen-experts-tijdens-noodpersconferentie/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....