Een bericht van Fred Teunissen*

Zou het kunnen dat de ongekende Israëlische terreurdaad in Libanon en Syrië middels simultaan ontploffende semafoons, portofoons, scooters en zonnepanelen een dirty secret van Big Tech en de inlichtingendiensten aan het licht brengt?

Dat is de grote vraag na de afschuwelijke gebeurtenissen van deze week in Libanon.

Het geeft te denken dat al er direct een verhaal was. Bottom line: de Mossad, dan wel het Israëlische leger (IDF) zou jarenlang via een dekmantelbedrijf in Hongarije semafoons (pagers) op de markt hebben gebracht, totdat er een order van Hezbollah binnenkwam. En alleen die apparaatjes zouden zijn voorzien van een op afstand activeerbare explosieve stof, dan wel een detoneerbaar onderdeel.

Bron van dit verhaal is vooral de New York Times die zich baseert op anonieme ‘doorgaans welingelichte’ zegslieden.

Tja, geloof jij dit?

Het verhaal komt te snel, zoals steeds bij false flags en cover-up operaties. Het is bovendien niet logisch. Had de Mossad/IDF soms ook een productielijn voor mobiele telefoons, portofoons, scooters, zonnepanelen en elektrische auto’s? En een manier om alleen die producten die door Hezbollah-leden besteld werden van explosieven te voorzien?

Veel logischer is de veronderstelling dat alle moderne elektronica die een lithium-ion batterij heeft via een software hack of een al aanwezige softwarematige ‘achterdeur’ op afstand in brand gezet kan worden of tot ontploffing kan worden gebracht.

Was het niet zo dat er vlak na de introductie van de iPhone (en ook daarna) incidenten waren met in brand vliegende exemplaren? Was het ook niet zo dat hetzelfde gebeurde met sommige van de eerste Tesla auto’s? En met elektrische autobussen?

Ik moet ook denken aan de verwoestende branden in het Californische Paradise in november 2018. Er waren toen videobeelden te zien van brandende smart meters die huizen in de as legden. Veel van die beelden zijn later verwijderd (zwarte schermen op YouTube).

Ik houd het er op dat het Hongarije-verhaal een cover-up story is. Wat immers als we onze eigen elektronica niet meer kunnen vertrouwen? Dus dit moet snel geframed, ingekaderd in een behapbaar verhaal. Onder de pet ermee!

De Mossad/IDF heeft met deze diabolische terreurdaad een puntje van die pet opgetild en we zien nu wat daaronder ligt.
We zijn gewaarschuwd.

Hieronder twee video’s die de vraag in de kop van dit bericht met een JA beantwoorden en tot slot een video met voorbeelden van dit soort ’techno-branden’.

[embedded content]

Joe Imbriano: “Everything with a lithium-ion battery is a bomb”

[embedded content]

Examples of Lithium Battery Fires

[embedded content]

YouTube kanaal Joe Imbriano
YouTube kanaal Canadian Prepper

[embedded content]

Dit artikel verscheen eerder op Transitieweb.


Source: https://www.dlmplus.nl/2024/09/21/is-alle-moderne-elektronica-op-afstand-detoneerbaar/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....