De Democratische partij blijft maar schreeuwen dat Republieken misogynistisch zijn (“seksistisch” is met pensioen gegaan ten gunste van de beschuldiging van “haat” tegen vrouwen omdat ze vrouwen zijn) varkens.

Elke conservatieve die geen electieve abortus tot en met de negende maand wil toestaan, wordt beschuldigd van het willen dat vrouwen sterven.

Democratische vrouwen genieten ervan om zich te verkleden in Handmaids Tale kostuums met tape over hun mond om het te laten lijken alsof Amerika op weg is naar een totalitaire staat waar vrouwen worden vastgehouden en gedwongen zwanger worden.

Shotgun Pistol – Geen FFL Vereist, Rechtstreeks Naar Uw Huis Verzendend

Het is zo wild dat je je zou kunnen afvragen of de dames niet te veel protesteren; het lijkt bijna op een geprojecteerde fantasie. Misschien is het gewoon een excuus om een theatrale kostuum en een mooie bonnet te dragen.

Het concept van “narcistisch omkeren” speelt hier een rol. Dat is wanneer iemand die fout zit de waarheid omkeert en een tegenstander beschuldigt van de slechte gedachten of gedragingen die de beschuldiger daadwerkelijk vertoont.

We zien het bij linkse vrouwen die (terecht) protesteren tegen de inbreuk van mannen in hun privéruimtes.

Bijvoorbeeld, de Biden-Harris administratie is aan de macht, en het is Biden die Titel IX herschreef via een uitvoerend bevel.

Zijn veranderingen maken het onmogelijk voor hogescholen om zogenaamde “trans vrouwen” (dat wil zeggen, mannen) te voorkomen van het spelen in vrouwenteams. En ja, dat omvat het toelaten van deze volledig met mannen uitgerust zijnde mannen in kleedkamers.

En ondanks hun herhaalde beschuldigingen dat “trans een mannenrechtenproject is,” zijn het overweldigend linkse vrouwen die de transgenderideologie cultureel en wettelijk hebben afgedwongen in Amerikaanse klaslokalen, in de wet en in de corporate aanwervingen.

Met dat alles in gedachten, zou het geen verrassing moeten zijn dat de meeste Democraten in het Huis tegen een wetsvoorstel stemden om illegale immigranten die vrouwen verkrachten te deporteren, en om elke veroordeelde seksuele delinquenten in het land te weigeren.

X Screenshot – Unbiased Crime Report

Hoewel het wetsvoorstel is aangenomen, is dat niet te danken aan de Democraten. Wat een partij van vrouwen, hè?

Het is een echte puzzel. Het is al zo lang zo duidelijk dat conservatieven, niet liberale mensen, willen vrouwen beschermen tegen seksuele predatie, toch blijven miljoenen vrouwen religieus stemmen voor de partij die weigert een muur op te werpen tussen hen en perverse mannen.

Laten we eens kijken wat X-gebruikers te zeggen hadden.

X Screenshot – James Flood III
X Screenshot – Molly Pitcher
X Screenshot – Historical Centrist
X Screenshot – etaimz
X Screenshot – Saint Josh of the Cross

Voor meer verhalen zoals dit, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/the-party-of-womens-rights-votes-against-bill-to-deport-rapists/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....