De “overheid” is een oogstmachine voor de doodscultus. Een geprogrammeerde IJzeren Geit die meedogenloos zijn rondjes rijdt.

Wat je je kinderen moet vertellen voordat ze door het “onderwijs” mentaal worden verminkt en tot arbeids- en gevechtsklare machines worden omgebouwd?

Na lezing van de bijdrage van Jason Christoff zou je van mening moeten zijn, dat je ze uit de klauwen van het systeem moet houden. Het probleem is dat de generatie van na de oorlog volledig heeft meegewerkt aan de bijna niet meer te repareren wantoestanden. De omkering van feiten is tot norm verheven. Kinderen wordt niets geleerd, maar hen wordt zowat alles afgeleerd en de leegte in hun hersenpan wordt opgevuld met kwaadaardige verzinsels. Het stuk is gebaseerd op 4 speerpunten van staatswege ten faveure van een klein groepje blanken die op de IJzeren Geit het vuile werk organiseert. Het uitroeien van de “idiotenklasse” moet zorgen voor een elitaire superklasse in de perceptie van de overblijvende hersenloze volgersklasse.

(1) Klimaatcrisis veroorzaakt door het onverantwoordelijke gedrag van “boomers” en hun achterlijke domheid;

(2) Een logische anti-voortplantingsoplossing in de vorm van euthanasie- en sterilisatieprogramma’s;

(3) Ontwikkelen van een rassentheorie en het creëren van een superklasse;

(4) Het vergiftigen van de “idiotenklasse” door het propageren van de virus fantasie.

Het is een uit de hand gelopen “Nieuwe Wereldorde” op zijn laatste benen. Er is waarlijk nog een groepje “superidioten” van mening dat deze operatie succesvol kan worden afgerond. Gaat niet gebeuren. Ze zijn betrapt. Ook dat moet je je kinderen vertellen, gesteld dat ze nog willen luisteren na jaren misleiding en indoctrinatie, wat verdomd al op de kleuterschool begint!


Het maakt niet uit of uw kind naar de universiteit of hogeschool gaat of zelfs naar een basisschool. Je moet ze vertellen wat ze te wachten staat. Het schoolsysteem van de overheid was natuurlijk oorspronkelijk ontworpen om fabrieksklare arbeidskrachten voort te brengen, die hun immorele bevelen zonder vragen of weerstand zullen uitvoeren. Dat feit wordt erkend door de mensen die overheidsonderwijs organiseren, zoals hieronder wordt aangehaald. Dat feit kan niet worden besproken of betwist.

Vandaag de dag zien we echter grote vooruitgang in het indoctrinatievermogen van het schoolsysteem (inclusief universiteit en hogeschool), om een nieuwe burger te produceren die zichzelf en de wereld in het algemeen haat. Deze nieuwe zelfhatende en zichzelf minachtende burger is het nieuwste wapen dat tegen de mensheid wordt gebruikt, door een oude duistere religie die zich vandaag de dag achter alle overheidsinstellingen verbergt.

Er is een absoluut minimum dat ouders met hun kinderen moeten delen, voordat ze naar overheidsscholen worden gestuurd (inclusief alle hogescholen en universiteiten), zodat kan worden voorkomen dat ze een van deze bewapende en geradicaliseerde vijanden van de mensheid worden. Hieronder vindt u een korte lijst die ouders kunnen gebruiken om cruciale gesprekken met hun kinderen te begeleiden. 

1. Het schoolsysteem van de overheid is ontworpen om de verbeeldingskracht en creativiteit van de kinderen te vernietigen.

2. Studies van George Land toonden aan dat school de geniale capaciteiten van kinderen na 12 jaar onderwijs tot bijna onmeetbare niveaus vermindert.  Voordat kinderen het schoolsysteem ingaan, kwalificeert 98% zich als geniale presteerders. Na groep 12 kwalificeert iets meer dan 5% zich als genie, en dat komt omdat creatieve burgers immorele en onethische richtlijnen in twijfel trekken…… die de kinderen naar verwachting zonder weerstand zullen volgen bij en na het afstuderen. Het onderwijs is ontworpen om kinderen te laten geloven dat ze superintelligent zijn, omdat het onderwijs hen ontdoet van elke vorm van intelligentie die ze intrinsiek dragen. Zonder inmenging zal uw kind afstuderen van het systeem met NUL overlevingsvaardigheden, wat betekent dat ze alleen betaald en binnen het systeem kunnen overleven als een hersenloze ordervolger. 

3. Er zijn 4 belangrijke indoctrinatiepunten die tegenwoordig als basis dienen voor het moderne hersenspoelprogramma voor overheidsscholen. Ze zijn a) een door de mens veroorzaakte klimaatcrisis b) een agenda voor seksuele verwarring/anti-voortplanting c) een kritische rassentheorie-agenda die openlijk racistisch is tegen alle blanke mensen en 4) een verzonnen theorie van op virussen gebaseerde oorzaken van ziekten, die eindigt met de studenten die geduldig in de rij staan om gif in zichzelf te injecteren….. zo vaak als de tv zegt.

5. De klimaatcrisis is volledig verzonnen…… en de oorsprong ervan is terug te voeren op een kwaadaardige denktank genaamd The Club of Rome, die het idee uitvond als de meest effectieve manier om het publiek volledig te domineren, te controleren en te beroven van al hun vergaarde rijkdom…….. terwijl ze worden opgesloten in steden van 15 minuten, die slechts moderne concentratie-/vernietigingskampen zijn. 

6. De agenda voor seksuele verwarring/anti-voortplanting vindt zijn oorsprong in  de basale eugenetische theorie, waar de heersende groep aandringt op het steriliseren van wat zij “de idiotenklasse” noemen, om de algehele genetische expressie van de soort te versterken. Het verwijderen van je eigen genitaliën is een geweldige manier om de sterilisatie van de slavenklasse op zichzelf te downloaden, zodat het lijkt alsof de mind control experts die de massale sterilisatiecampagne organiseren, hun handen volledig schoon hebben gehouden tijdens deze eugenetische 2.0 operatie. Er valt nog veel meer over dit punt te zeggen, maar ik laat het hierbij. 

7. Kritische rassentheorie is gebaseerd op het feit dat het blanke heersende groepje niet wil dat er uiteindelijk naast hen andere blanke mensen op de planeet zijn. Een blinde kan zien dat de primaire heersende groep blank is. Dat gezegd hebbende, vinden ze dat andere blanke mensen (van hetzelfde genetische erfgoed) het recht hebben om te leven en de slavenklasse in verwarring te brengen over wie de echte heersers zijn. Kritische rassentheorie gaat over het beheersen van blanke mensen die zichzelf leren te haten en zich van hun macht te ontdoen (inclusief het weggooien van hun financiële machtsposities in onze moderne samenleving). Het is op die manier gemakkelijker om alle overtollige en verweekte blanke mensen uit de achterdeur van de geschiedenis te schoppen en te doen alsof ze helemaal nooit hebben bestaan. Het einddoel is dat dat zeer kleine blanke heersende groepje alleen al door hun huidskleur wordt erkend als “de heersers”, met slechts verschillende tinten zwarte en bruine mensen die in al hun behoeften voorzien binnen een op slavernij gebaseerde hersenspoeling/gifgecontroleerde matrix van valse informatie en eeuwige ellende. Dit staat bekend als het Kalergi-plan en nee, het is geen complottheorie. 

8. De grootste bedreiging voor de gezondheid, levensduur en voortplantingscapaciteit van uw kind is de valse theorie van het veroorzaken van virale ziekten. Gifstoffen maken mensen ziek, virussen niet. Het is zelfs nooit bewezen dat virussen bestaan op de manier waarop het publiek wordt geïndoctrineerd om te geloven. Er zijn minstens 100 experimenten geweest  waarbij onderzoekers probeerden een of andere ziekte (bij zieke mensen) te verspreiden naar gezonde mensen….. En ze faalden allemaal. Dat gezegd hebbende, als je mensen vergiftigt, zal elke vergiftigde persoon ziek worden. Terwijl de heersers ons vergiftigen (om ons dom te maken en te verzwakken, zodat we gemakkelijker te controleren en te domineren zijn), gebruiken ze een nep-virale theorie van ziekteverwekkers, als dekmantel voor waarom de mensheid zo ziek is van al hun vergiftigingspogingen. Het zijn geen virussen die ons ziek maken. Het is vergif en we worden met opzet vergiftigd omdat het op die manier gemakkelijker wordt om ons te regeren, te overheersen, voor te liegen, van te stelen, te domineren en te manipuleren. De neptheorie van de oorzaak van virale ziekten zal in de toekomst op uw kind worden gebruikt om ze werkelijk alles te laten doen, van het stoppen met reizen tot het laten leven in een concentratiekamp van 15 minuten en van het eten van door de overheid goedgekeurd vergiftigd voedsel (i.e. “vrij van nepvirussen”). Ze zullen worden misleid om hun levenseinde te injecteren of het steriliseren van nepvaccins,  om ze te redden van virussen die nooit hebben bestaan. 

Dit zijn de belangrijkste gespreksonderwerpen met uw kinderen als ze naar een overheidsschool en/of universiteit, hogeschool enz. gaan.

Een andere indoctrinatiecampagne binnen alle overheidsscholen is je kinderen leren dat jullie (de ouders, met name de verachtelijke boomers) degenen zijn die de wereld hebben verwoest met jullie ouderwetse en achterhaalde domheid. Kinderen worden onbewust geïndoctrineerd om te geloven dat jouw waarden niet langer nodig zijn hier op de nieuwe groene aarde. Een paradijs waar iedereen een gecastreerde automaat is, die bevelen van de staat aanneemt zonder enige morele of ethische beoordeling. Op school zullen uw kinderen leren u te zien als een last voor de aarde (daarom is uw verwijdering gunstig), zodat de verschillende euthanasiecampagnes de komende 30 jaar veel soepeler zullen verlopen. Jullie kinderen worden langzaam geconditioneerd om jullie te zien als de vijand van de aarde en te geloven dat ze beter af zou zijn zonder jullie…… zoals je hele bestaan alle verzonnen mind control vakjes zou aanvinken, over waarom de aarde sterft en waarom iedereen zo ziek is. Welnu. De reden dat de aarde sterft en dat iedereen ziek is, is omdat de overheid een oude doodscultus is van ellende, angst, paniek, vergif, mind control en terreur. De overheid is geen regering. De overheid (in zijn huidige vorm, naar Brits model) is een oude cultus van mensenoffers en menselijke teeltprogramma’s.

Ik wou dat ik het beter voor je kon verdoezelen, maar wat je hierboven leest, is eigenlijk maar een suikerlaagje. Het is veel erger dan ik heb geschreven. Als je de toekomst van je kinderen serieus neemt, moet je met ze praten en overwegen om ze helemaal uit de hersenspoelkampen van de overheid te verwijderen. Red je kinderen, red jezelf en red je cultuur. Voed het systeem van mind control en gif niet met je geld of de energie van je kind, of het systeem wordt alleen maar sterker. Stop met deelnemen aan de vernietiging van je eigen kinderen, alleen maar omdat iedereen het doet. Naleving van groepsdruk is vandaag de #1 oorzaak van vroegtijdig overlijden en “plotseling overleden.



Source: https://herstelderepubliek.wordpress.com/2024/09/22/wat-u-uw-kinderen-moet-vertellen-voordat-ze-naar-school-gaan/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....