In het bruisende centrum van Gent vond afgelopen zaterdagavond een spectaculaire parade van lichtgevende boten plaats. De kleurrijke boten voeren achter elkaar aan, begeleid door betoverende muziek. Het was een prachtig schouwspel, totdat één boot plotseling op hol sloeg. De kapitein verloor de controle over het gevaarte en een angstaanjagende botsing met de kade volgde. In het tumult viel één persoon overboord en kwam met zijn been vast te zitten in de schroef van de boot. Een onverwachte wending die de feestelijke avond in een nachtmerrie veranderde.

Hoewel lokale en scheepvaartpolitie geen melding hebben ontvangen van het incident, doen geruchten de ronde dat het slachtoffer niet alleen zijn been verwondde, maar ook zijn heup. De gevolgen van deze onfortuinlijke gebeurtenis zijn dus nog groter dan aanvankelijk gedacht.

Terwijl de toeschouwers vol verbazing toekeken, werd duidelijk dat zelfs de meest feestelijke gelegenheden hun duistere kant kunnen hebben. Een herinnering dat achter de schitterende lichtjes en vrolijke muziek altijd een element van gevaar schuilt. Een onvergetelijke avond waarop de grens tussen vreugde en tragedie flinterdun bleek te zijn.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240922_95606892

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....