Het gaat niet goed met acteur Matt LeBlanc. De man die bekend werd – in de hele wereld – toen hij Joey speelde in de serie Friends zou niet meer voor zichzelf zorgen. Waarom niet? Nou, het is bergafwaarts gegaan met hem na de dood van Matthew Perry. Matthew was niet alleen LeBlacs oud-collega, maar ook in het echte leven een vriend.

We weten allemaal dat het niet goed is gegaan met Matthew Perry. De man die Chandler speelde in Friends kon niet goed omgaan met zijn faam. Hij raakte verslaafd aan verschillende middelen. Het was een continue strijd voor hem. Uiteindelijk overleed hij aan ketamine. Een overdosis. Dit terwijl ketamine gebruikt werd als medicijn, om hem juist van de drugs te halen. Maar, helaas, er waren artsen en anderen die hem steeds meer ketamine gaven – waar hij om vroeg – zodat hij in een situatie terechtkwam die uiteindelijk levensgevaarlijk was.

Sterker nog, het was niet alleen gevaarlijk… hij overleed. In bad. Aan een ketamineoverdosis. Dieptriest.

Het was verschrikkelijk was Perry overkwam, zeker ook omdat we nu weten dat ‘artsen’ hem bewust misbruikten om zoveel mogelijk aan hem te verdienen. Dit terwijl ze hem hadden moeten helpen. Hoe meer je hierover leest, hoe duidelijk het je is dat er een hele industrie achter zat – en misschien nog steeds achter zit.
Hollywood én artsen zijn Matthew Perry fataal geworden.

Matt LeBlanc depressief

Matthew Perry’s dood heeft op veel mensen indruk gemaakt… maar volgens Friends-acteurs is degene die er het meeste last van heeft, in ieder geval in Hollywood, hun vriend Matt LeBlanc. Matthew en Matt waren niet alleen vrienden in de tv serie, maar ook in het echt. De situatie begint nu zo serieus te worden dat die andere Friends-acteurs alarm slaan.

LeBlanc is niet zwaar aan de drugs of aan de alcohol, zeggen die acteurs achter de schermen (dus anoniem) tegen journalisten. Maar hij verstopt zich sinds de dood van Perry wel. Laat lange tijd niets van zich horen. En als ze hem zien ziet hij er vreselijk uit. De man is opgehouden voor zichzelf te zorgen.

“Niemand bodyshamet Matt of beschuldigt hem van een ongepaste levensstijl. Dat is hier niet aan de hand,” aldus één insider. Maar het wordt gezien als zijnde bewijs dat Matt in de problemen zit. Dat hij zichzelf niet is.

LeBlanc, zegt in ieder geval één Friends-insider, lijkt “in zijn schulp te kruipen. Hij doet z’n eigen ding en lijkt sociaal contact meer en meer te verdringen. Het is heel triest om te zien.”

“Hij was altijd zo’n opgewekte, vrolijke man, maar nu lijkt het alsof hij zich op de een of andere manier niet meer waardig voelt om in hun gezelschap te zijn,” gaat die persoon verder. “Het is duidelijk dat zijn zelfvertrouwen een deuk heeft gekregen. Als je naar hem kijkt, zie je dat hij zich ook fysiek heeft laten gaan.”

Volgende maand is het een jaar geleden dat Perry overleed. Dat gebeurde op 28 oktober 2023. De kans is groot dat dit voor Matt LeBlanc een bijzonder vervelende tijd is… en dat hij het er moeilijk mee zal hebben. Het is te hopen dat hij en zijn mede-Friends-acteurs elkaar helpen. Want blijkbaar heeft LeBlanc dat écht nodig.


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/cultuur/zorgen-om-friends-acteur-matt-leblanc-hij-zorgt-niet-meer-voor-zichzelf-na-dood-matthew-perry

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....