In het drukke veld van campagneadvertenties deze verkiezingscyclus heeft Hung Cao, de Republikeinse Senaatskandidaat uit Virginia en een gepensioneerd marinemilitair, een opvallende advertentie geproduceerd die onmogelijk te negeren is. Zijn boodschap is angstaanjagend duidelijk: de inzet is hoog, en de gevolgen van een Democratische overwinning kunnen ernstig zijn, zoals gerapporteerd door Red State.

Cao’s advertentie staat in schril contrast met de melodrama’s die vaak te zien zijn in Democratische campagnes. Met indrukwekkende beelden vertelt hij over de angstige ontsnapping van zijn familie uit Saigon, net voordat de Communistische troepen de controle over Zuid-Vietnam overnamen.

“Dit is het engste geluid dat je hoort als je in een communistisch land leeft,” zegt Cao, terwijl hij zijn punt onderstreept met drie krachtige klappen op een tafel. “Dit is het laatste geluid dat mijn ouders hebben gehoord toen hun vaders ‘s nachts werden weggehaald. Ze hebben hun dierbaren nooit meer gezien.”

Patriottische strandkleding voor vrijheidsliefhebbers! Winkel nu en ontvang 10% korting met de code RB10. Opgericht door veteranen en LEO’s.

Cao illustreert de emotionele tol van leven onder tirannie. “Dit is het geluid van het verliezen van je vrijheid,” gaat hij verder. “Dat is het waarachtige verhaal van mijn familie.” Zijn aangrijpende verhaal weerspiegelt de reis van een leven in angst naar de vrijheid die in Amerika te vinden is, het “meest genereuze land op aarde.”

Als afgestudeerde van de U.S. Naval Academy en met geavanceerde graden van prestigieuze instellingen, benadrukt Cao zijn toewijding aan het dienen van Amerika. “Ik heb mijn leven besteed aan het terugbetalen van mijn schuld aan Amerika. Met 25 jaar in de Navy Special Operations en gevechtservaring in Irak, Afghanistan en Somalië begrijp ik de waarde van onze vrijheden,” stelt hij.

Echter, Cao waarschuwt dat Amerika onder de Biden-Harris administratie op gevaarlijk terrein afstevent. Hij roept vice-presidentskandidaat Kamala Harris en gouverneur van Minnesota Tim Walz ter verantwoording voor hun radicale beleid.

Vice-president Kamala Harris wordt vergezeld door de Democratische vice-presidentskandidaat, gouverneur van Minnesota Tim Walz, tijdens een rally op dinsdag 20 augustus 2024 in Fiserv Forum in Milwaukee, Wis.

In augustus heeft hij de claims van Walz over zijn militaire dienst uitgedaagd en de hypocrisie blootgelegd die vaak onbestraft blijft in het politieke discours. “Ik heb geprobeerd de tijd te nemen om te reageren op verhalen over het dienstrecord van Tim Walz. De hypocrisie verbaast me,” merkte hij op sociale media op.

Cao eist verantwoording en wijst erop dat, terwijl hij intensief werd onderzocht over zijn dienst, Walz is weggekomen met misleidende verhalen. “In de marine spraken we over iets dat ‘een inzetspier trekken’ werd genoemd. Het lijkt erop dat Tim Walz dat wellicht heeft ondervonden,” grapt hij, waarbij hij benadrukt dat de politieke carrière van Walz is opgebouwd uit leugens.

Cao’s advertentie dient als een wake-up call. Hij vraagt zich af waarom de media Walz niet heeft aangesproken op zijn dubieuze claims over militaire dienst.

“Je zou naar Irak worden uitgezonden, maar je bent gestopt zodat je niet hoefde te gaan, en daarna heb je jaren geïmpliceerd dat je dat wel deed. Waarom?” vraagt hij, terwijl hij de ernst van eerlijkheid in de publieke dienst onderstreept.

In deze verkiezingen met hoge inzet moeten kiezers beslissen of ze kiezen voor authenticiteit en toewijding of dat ze het pad van bedrog voortzetten.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of contentpartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/hung-caos-powerful-message-the-fight-for-our-freedom-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....