Aron Wade, de acteur die maandag euthanasie pleegde, heeft een emotionele boodschap achtergelaten voor zijn trouwe fans van de populaire Ketnet-reeks W817. In een afscheidsvideo die afgelopen zomer werd opgenomen en vandaag werd verspreid, bedankt hij zijn fans voor de afgelopen 20 jaar. Hij benadrukt dat W817 nooit hetzelfde zou zijn geweest zonder hun steun.

Wade herinnert zich ook de bijzondere momenten die hij samen met zijn fans heeft mogen beleven, zoals de tournee en de film. Hij is ontzettend dankbaar voor de liefde en steun die hij heeft ontvangen. In het filmpje, opgenomen nadat hij de beslissing over euthanasie had genomen, spreekt hij zijn grote dankbaarheid uit.

Hoewel hij afscheid neemt, benadrukt Wade dat W817 zal blijven bestaan en dat zijn personage Akke altijd zal voortleven. Hij moedigt zijn fans aan om de serie nog eens te bekijken, ter ere van zijn gezondheid.

Met een poëtische afsluiting zegt Wade: “Zolang de lach niet verdwijnt, verdwijnt ook de hoop niet. Het ga jullie goed. Salaat!”

Deze woorden van Aron Wade laten een diepe indruk achter bij zijn fans, die hem altijd zullen blijven herinneren als Akke uit W817.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240923_96759378

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....