In een recente aflevering van The Dan Bongino Show uitte de voormalige Secret Service-agent en conservatieve commentator Dan Bongino aanzienlijke zorgen over de veiligheid van voormalig president Donald Trump.

Bongino, die consistent zijn bezorgdheid heeft geuit over bedreigingen tegen Trump, suggereerde dat de voormalige president wordt doelwit van professionals die mogelijk de communicatiesystemen van de Secret Service hebben geïnfiltreerd.

Hij benadrukte dat deze bedreigingen geen geïsoleerde incidenten zijn maar deel uitmaken van een doorlopende en georganiseerde poging om Trump te schaden.

Patriottische strandkleding voor vrijheidsliefhebbers! Shop nu en krijg 10% korting met code RB10. Opgericht door veteranen & LEO’s.

Bongino begon met het aanspreken van de ernst van de situatie, waarbij hij duidelijk maakte dat de bedreiging voor het leven van Trump aanhoudend en escalerend is. “Dus jongens, luister vanmorgen, de verdachte in de tweede, helaas, we moeten, zoals, afbakenen over welke moordcomplot we het verdomd hebben, omdat president Trump wordt gejaagd,” verklaarde Bongino.

Hij legde uit dat het gebruik van het woord “gejaagd” opzettelijk was, en benadrukte de ernst van de situatie en gaf aan dat dit geen amateurbedreigingen zijn. “Ik gebruik dat woord opzettelijk. Sommige mensen zullen weten wat ik bedoel als ze luisteren, sommige mensen die echt geven om.”

Volgens Bongino zijn de individuen die Trump aanvallen professionals die goed bekend zijn met hun methoden en mogelijk toegang hebben tot gevoelige informatie over de bewegingen van Trump.

Hij onthulde verder dat bronnen die hij vertrouwt hem hebben geïnformeerd dat het communicatiesysteem van de Secret Service mogelijk in gevaar is gebracht, wat Trump’s leven in groter gevaar zou kunnen brengen. “Luister naar me. Trump wordt gejaagd door professionals die precies weten wat ze doen, en omdat ik houdt niet van teasers, is de Secret Service in gevaar?” vroeg Bongino.

Bongino opperde de mogelijkheid dat er een mol, hetzij opzettelijk of onopzettelijk, binnen de Secret Service zou kunnen zijn, die deze bedreigingen faciliteert. “Is er een mol, of deze nu opzettelijk of onopzettelijk is, in de Secret Service? Daarover ga ik het hebben,” zei hij, en hintte op diepere problemen binnen het agentschap dat verantwoordelijk is voor de bescherming van Trump.

Hij legde verder uit dat het communicatiesysteem dat door de Secret Service wordt gebruikt mogelijk is gehackt, waardoor degenen die Trump aanvallen binneninformatie kunnen verkrijgen. “Iemand, laten we gewoon zeggen, die te vertrouwen is, sprak ik vorige week aan het einde van de week, heeft me geïnformeerd dat hun communicatiesysteem voor de Secret Service mogelijk bijna volledig gecompromitteerd is,” beweerde Bongino.

Deze mogelijke inbreuk zou Trump’s vijanden een verontrustend voordeel kunnen geven, volgens Bongino, die waarschuwde dat degenen achter de bedreigingen mogelijk meer informatie hebben over Trump’s verblijfplaatsen en activiteiten dan zelfs Trump zelf. “Met andere woorden, mensen die proberen Donald Trump te jagen en te doden, weten misschien meer over wat Donald Trump doet dan Donald Trump zelf,” legde hij uit.

Bongino sprak duidelijke taal bij het bekritiseren van de huidige leiding van de Secret Service, en beschuldigde hen ervan zelfbehoud boven de veiligheid van Trump te stellen.

Hij uitte zijn frustratie over wat hij beschouwt als incompetentie op de hoogste niveaus van het agentschap. “De mensen die momenteel de Secret Service aansturen zijn geen serieuze mensen. De mensen aan de top zijn te druk bezig met het verdoezelen van hun eigen rol in het substandaard veiligheidsplan voor president Trump,” stelde Bongino.

Hij waarschuwde dat, tenzij er significante veranderingen worden doorgevoerd, Trump zich in onmiddellijk en voortdurende gevaar bevindt. “Er gaat niets veranderen. We hebben echt problemen,” zei Bongino, terwijl hij de alarmbel luidde over de urgentie van de situatie.

Hij herhaalde dat zijn doel niet was om paniek te zaaien, maar om het publiek te informeren over de ernst van de bedreiging. “Ik probeer niemand te laten schrikken. Ik probeer niemand in paniek te brengen. Ik probeer je te vertellen, dit is nog niet voorbij,” ging hij verder.

Bongino wees ook op het feit dat dit niet de eerste keer is dat Trump het doelwit van een moordplan is, en hij benadrukte dat er meer pogingen kunnen volgen. “Je dacht dat het over was na de eerste? We hebben de tweede. Je dacht dat het over was na de tweede? Mensen, er is meer, hij wordt nu gejaagd,” waarschuwde Bongino.

Als voormalig Secret Service-agent die onder meerdere administraties heeft gediend, hebben Bongino’s inzichten in de uitdagingen waarmee de Secret Service wordt geconfronteerd gewicht.

Zijn opmerkingen hebben de aandacht gevestigd op mogelijke kwetsbaarheden in Trump’s beveiligingsdetail, evenals bredere zorgen over de effectiviteit van het agentschap bij het omgaan met deze voortdurende bedreigingen.

Bongino’s opmerkingen komen op een moment van verhoogde politieke spanning in het land, waarbij voormalig president Trump een centrale figuur blijft in de Amerikaanse politiek.

Terwijl Trump doorgaat met openbare optredens en betrokken is bij politieke activiteiten, zal het waarborgen van zijn veiligheid een kritische prioriteit blijven voor de Secret Service en de wetshandhavingsinstanties in het hele land.

Of de zorgen die Bongino heeft geuit zullen leiden tot significante veranderingen in Trump’s beveiliging, blijft nog te zien.

Echter, Bongino’s waarschuwing dient als een sterke herinnering aan de ernstige bedreigingen waarmee prominente politieke figuren in de Verenigde Staten blijven geconfronteerd, vooral in het gepolariseerde klimaat van vandaag.

Bekijk de clip:

Bekijk de volledige aflevering:


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/donald-trump-is-being-hunted-secret-service-compromised-dan-bongino-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....