Forum voor Democratie-Kamerlid Pepijn van Houwelingen stelt een terechte vraag en het kabinet komt met een antwoord dat werkelijk nergens op slaat. Van Houwelingen, die keer op keer de relevante vragen stelt waar het establishment zo graag omheen draait, laat op X zijn ongeloof zien over het absurde antwoord dat hij kreeg: “Nu is Nord Stream ineens geen vitale Nederlandse infrastructuur meer. Als datakabels buiten onze territoriale wateren worden opgeblazen wordt wat onze minister van defensie betreft dus ‘geen Nederlandse infrastructuur aangevallen’ en het belang van 9% van de Gasunie is ‘beperkt’.”

Nu is Nord Stream ineens geen vitale Nederlandse infrastructuur meer. Als datakabels buiten onze territoriale wateren worden opgeblazen wordt wat onze minister van defensie betreft dus “geen Nederlandse infrastructuur aangevallen” en het belang van 9% van de Gasunie is “beperkt”.

Dit is toch bijzonder, nietwaar? Sabotage van een pijpleiding die Nederland van gas voorziet is volgens onze minister van Defensie ineens geen Nederlandse zaak meer, want het gebeurt buiten onze territoriale wateren. Zoiets zou je normaal gesproken verwachten van een kleuter die probeert zich eruit te praten, niet van een ministerie dat verantwoordelijkheid moet nemen voor de veiligheid van ons land. Maar als Oekraïne wordt aangevallen binnen de eigen landsgrenzen, dan vechten ze volgens dezelfde redenering ineens voor onze vrijheid en veiligheid. Logisch toch?

Het lijkt erop dat de communicatieadviseurs van het kabinet een wel heel bijzonder kunstje beheersen: de werkelijkheid dusdanig verdraaien dat het gewoon niet meer te volgen is voor een normaal denkend mens. Want hoe is het mogelijk dat een pijpleiding waarin Nederland een belang heeft via Gasunie ineens niet vitaal zou zijn voor ons land? Sabotage op grote schaal, maar ach, het is toch buiten onze wateren, dus wat maakt het uit, nietwaar?

Het is typerend voor hoe het kabinet omgaat met dit soort zaken. Zolang het narratief past bij het gewenste verhaal – bijvoorbeeld om miljarden naar Oekraïne te sturen – is er niets aan de hand. Maar als Nederlandse belangen direct geraakt worden, zoals bij Nord Stream, wordt er plotseling gedaan alsof het ons niets aangaat.

Pepijn van Houwelingen weet precies waar de pijn zit en legt keer op keer de vinger op de zere plek. Want dit kabinet komt weg met de grootste tegenstrijdigheden, en de mainstream media nemen het kritiekloos over. Gelukkig hebben we nog kritische Kamerleden die deze waanzin aan de kaak stellen, maar de vraag blijft hoelang de Nederlandse burger dit soort kromme redeneringen blijft slikken.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is tijd om PAL te staan voor elkaar. Voor rechts. Voor Nederland. Voor Ongehoord Nederland. Ja, JUIST in deze tijd. Daarom roepen wij al onze lezers op om NU lid te worden van Omroep ON!, de enige NPO-omroep die jouw en onze waarden deelt. We zien de aanvallen op ON! in de media, en zelfs in de politiek. Maar juist DAAROM moeten we ON! meer dan ooit steunen. Word daarom lid van ON! Vandaag nog. Samen staan we sterk. Als we ON! laten vallen gaan we uiteindelijk allemaal ten onder, DDS incluis!

Misschien is het tijd dat de minister van Defensie en haar communicatieadviseurs even goed in de spiegel kijken en zich afvragen of ze nog in de realiteit leven. Want de boodschap die ze nu uitstralen, is dat Nederlandse infrastructuur niets waard is zolang het maar buiten onze wateren plaatsvindt. En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/van-houwelingen-onthult-minister-van-defensie-negeert-sabotage-nord-stream-als-vitale-infrastructuur

.


Een gedachte over “Van Houwelingen onthult: Minister van Defensie negeert sabotage Nord Stream als vitale infrastructuur.”
  1. nazijagers die hun kinderen beschermen
    RAZOR heeft een nieuwe lijst in de maak, waarin onthullingen van de middelen waarmee kamerleden zijn gekocht door NCTV/WEF.
    Gideon en de FvD en van Haga zijn nog het enige politieke verzet, de laatste buiten de kamer gezet met ongetwijffeld met trucs.
    Dit was voorheen de stand van zaken:

    DAVID ROCKEFELLER FELLOW
    Rob Jetten, Parliamentary Leader, D66 (Democrats 66); Member of Parliament, The Hague

    Sharon Dijksma | World Economic Forum
    Hugo de Jonge | World Economic Forum
    Bruno Bruins | World Economic Forum
    Angelique Berg en Agnes Kant | World Economic Forum
    (bovenstaande drie ingezet voor vervalsing statistiek biowapens van project COVID)
    Bruno Bruins | World Economic Forum
    Dirk-Jan Omtzigt | World Economic Forum (broer van Pieter Omtzigt <—————)
    Wopke Hoekstra | World Economic Forum
    Lilianne Ploumen | World Economic Forum
    Carola Schouten | World Economic Forum <——-Christen Unie
    Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
    Femke Halsema | World Economic Forum
    Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
    Mark Zuckerberg | World Economic Forum
    Emmanuel Macron | World Economic Forum
    Angela Merkel | World Economic Forum
    Jacinda Ardern | World Economic Forum (Nieuw Zeeland)
    Danny Rothschild | World Economic Forum

    Sympathisanten depopulatieagenda:
    +Corinne Ellemeet (speciaal ouderen en abortuspil)
    +Jesse Klaver (klimaathype en voorstander van eliminatie van hetero’s in de politiek)
    +Kathaleine Buitenweg (Davosbezoekster)

    Nikki Sterkenburg (in onderzoek door psychologen occam; houdt nepvaccin in stand)
    Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
    _____
    2017 Bruno Bruins en Angelique Berg al in conclaaf met het WEF over ‘precisie farmaca’.
    CBS-coup volgt later en gezien de voorziene snelle dood binnen twee weken wordt het Lareb betrokken in de voorbereiding van de datafraude en komt Eugène van P. en Agnes K. in beeld.
    De rest kenden we al en de fraude en moord met voorbedachte rade gaat door!
    _____
    Maxima Zorreguita Uitrol CBDC, Transhumanisme | World Economic

    Willem Alexander van Oranje Propagandist Oorlog en Voedseltransitie | WEF
    bron: RAZOR darkweb

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....