Deel dit onderzoek met anderen op je sociale netwerk!

Kamervragen zijn gesteld door Tweede Kamerlid Pepijn van Houwelingen over het recent verschenen onderzoek van professor Ronald Meester en dr. Marc Jacobs naar de mogelijke relatie tussen COVID-19-vaccinaties en oversterfte in Nederland.

Ondanks het expliciete verzoek van de auteurs van het onderzoek weigerde het CBS om te reageren op het verslag en de kritiek op het instituut.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

Minister van Economische Zaken Beljaarts heeft contact gehad met het CBS en zij hebben beloofd een ‘korte inhoudelijke reactie’ op het rapport op te stellen.

cbs

Offline gehaald

Het rapport van Nivel, waarin wordt beweerd dat er oversterfte was onder ongevaccineerden en ondersterfte onder gevaccineerden, is inmiddels teruggetrokken en offline gehaald. Er zal een aangepaste versie van het rapport worden gepubliceerd.

Een opvallend detail is dat het rapport van Meester en Jacobs werd genegeerd, terwijl de conclusies van Nivel gretig werden overgenomen door de pers.

Meester en Jacobs hebben Nivel ook uitgenodigd voor een gesprek, maar hebben nog geen inhoudelijke reactie ontvangen.

[embedded content]

De wonderen zijn de wereld nog niet uit

Hoe er wordt omgegaan met het rapport over oversterfte van Meester en Jacobs (geen aandacht voor in de kranten) en het rapport van Nivel is typerend voor de censuur (en propaganda) sinds 2020, waar ook de kranten aan meedoen, merkt huisarts Els van Veen op. “Corona ging niet om een virus of om onze gezondheid.”

Velen zijn benieuwd naar de reactie van het CBS. “De wonderen zijn de wereld nog niet uit,” aldus neuroloog Jan Bonte. Auteur en voormalig commandant van het vliegwezen Steven Arrazola de Oñate zegt: “Al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaalt ze wel.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
4
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?


Source: https://www.ninefornews.nl/het-is-officieel-cbs-komt-met-reactie-op-doodgezwegen-onderzoek-naar-oversterfte-en-covid-19-vaccinaties/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....