đź•’ Leestijd: 3 minuten

Dr. Ana Mihalcea onderzoekt hoe de kwalijke gevolgen van de robot- en nanotechnologie in gevaccineerd en niet-gevaccineerd bloed (via shedding) kunnen omgedraaid worden. Voorheen had ze goeie resultaten met vitamine C en EDTA.


Ik sprak opnieuw met Sean over recente onderzoeksresultaten die bevestigen dat er zelfassemblerende nanotechnologie in de COVID-19-vaccins zit. Dit verklaart waarom sommigen deze technologie uit hun lichaam lijken te verdrijven. We bespraken ook eenvoudige oplossingen die voor iedereen beschikbaar zijn.

Er zijn veel mensen die beweren oplossingen te hebben om het lichaam te reinigen van wat zij denken dat er in deze COVID-19 biowapens zit. Sommigen spreken over mRNA, parasieten, slangengif, of spike-eiwitten, maar de onderzoekers die deze vaccins daadwerkelijk hebben geanalyseerd, vonden dit niet terug. Met name de vraag blijft: waar is het mRNA?

De beweringen over het spike-eiwit negeren dat quantum dot-technologie een vergelijkbare immuunrespons kan oproepen als een spike-eiwit of het vermeende COVID-19-virus. Dit virus is overigens nog nooit ergens ter wereld geĂŻsoleerd. Interessant genoeg geeft zelfs de NIH-directeur toe dat quantum dot-technologie wordt gebruikt om COVID-19 te bestuderen.

De ontdekking van COVID-19-geneesmiddelen versnellen met Quantum Dots

Deze ronde, veelkleurige bollen in de bovenstaande afbeelding kunnen lijken op SARS-CoV-2, het coronavirus dat verantwoordelijk is voor COVID-19. Maar het zijn eigenlijk in het laboratorium gemaakte nanokristallen die kwantumdots worden genoemd. Ze zijn speciaal ontworpen om eruit te zien en in sommige opzichten te gedragen als het coronavirus, terwijl ze helpen bij het oplossen van een echte uitdaging voor veel laboratoria die SARS-CoV-2 willen bestuderen.

Onderzoekers zoals Steve Kirsch, Dr. Daniel Nagase, en anderen hebben bij hun analyses geen vitale elementen van mRNA, zoals fosfor en stikstof, aangetroffen. Wat zij wel vonden, waren bouwstenen van zelfassemblerende nanotechnologie. Teams over de hele wereld, waaronder in Duitsland, Spanje en Zuid-Korea, hebben deze bevindingen bevestigd. Toch blijven sommige critici ontkennen dat deze technologie bestaat, terwijl ze zelf geen onderzoek hebben gedaan naar de vaccins of het bloed. Hoe kun je iets ontkennen dat je niet hebt onderzocht?

Een andere strategie van deze sceptici is het negeren van het steeds groeiende bewijs, maar dit ondermijnt uiteindelijk hun eigen geloofwaardigheid, niet die van ons. De stilte wordt ongemakkelijk voor iedereen die bewust de andere kant op kijkt.

Er werd ook opzettelijke desinformatie verspreid, waarin werd beweerd dat wat we zagen cholesterol- of suikerkristallen waren. Dit leidde de aandacht af van de zichtbare zelfassemblerende nanotechnologie. Helaas heeft deze misleiding velen verhinderd de ware oorzaak van COVID-19-gerelateerde ziekten te onderzoeken, waardoor oplossingen uitbleven en waarschijnlijk extra sterfgevallen zijn veroorzaakt.

Wat ik heb gezien in COVID-19-vaccins, in het levende bloed van niet-gevaccineerde mensen die in contact zijn geweest met gevaccineerden, en in het gebalsemde bloed van overleden gevaccineerde mensen, is consistent: zelfassemblerende nanotechnologie. Ik laat ook zien hoe je deze technologie kunt deactiveren volgens de methoden die in het Moderna-patent worden beschreven.

Overal waar ik kijk, zie ik deze zelfassemblerende nanotechnologie. Het bestaat uit metalen, polymeren, en nano- en microrobots.

RED ALERT: HET ZIT IN ONS BLOED! — Dr. Ana Mihalcea

Dr. Ian Akyldiz, een wetenschapper van het Georgia Institute of Technology, beschreef deze technologie nauwkeurig toen hij zei: “COVID-mRNA’s zijn niets anders dan kleinschalige bio-nanomachines.”

“COVID MRNA’S ZIJN NIETS MEER DAN KLEINSCHALIGE BIO-NANO MACHINES” â€“ Lezing door professor Ian Akyildiz van het Georgia Institute of Technology

Onlangs heeft Pfizer-klokkenluider Melissa McAtee interne Pfizer-documenten onthuld waarin wordt bevestigd dat nanotechnologie wordt gebruikt in de Pfizer COVID-19-injecties. Als je haar verklaring nog niet hebt gezien, kijk dan naar haar recente interview met advocaat Todd Callender, waarin ze deze documenten presenteert.

Wat je ook gelooft, het zal verhelderend zijn om zelf te zien wat er te ontdekken valt met een donkerveldmicroscoop. Dit verklaart hoe deze nanotechnologie zich in het lichaam gedraagt. De gelijkenis tussen wat er in de vaccins zit en wat er in menselijk bloed wordt aangetroffen, is onmiskenbaar.

Ik daag elke scepticus uit om hun eigen legitieme onderzoek te doen als ze echt de waarheid willen weten. Mensen die zelf geen onderzoek hebben gedaan, kunnen niet serieus deelnemen aan deze discussie. Neem een microscoop, bekijk de flesjes, en dan pas kun je een mening hebben.

Wat je ook gelooft over deze kwestie, het ontgiften van metalen die via geo-engineering in het lichaam komen, zoals door middel van Calcium EDTA, vitamine C en multimineralen, is sowieso een verstandige preventieve maatregel in deze verraderlijke tijden. Voor het geval ik gelijk heb, wat ik natuurlijk heb als je de 780 artikelen hebt gelezen die ik hierover heb geschreven. Je kunt eventueel ook nicotine gebruiken, maar dat alleen is niet voldoende — in mijn video’s leg ik uit waarom je meer nodig hebt.

Geconfronteerd met drie jaar desinformatie en een mogelijk nieuw biowapenvaccin tegen apenpokken, hoop ik dat mensen de verbanden kunnen leggen en betere keuzes maken. Veel “vaccins” voor kinderen bevatten vergelijkbare technologie, net als sommige injecteerbare medicijnen. Maar de COVID-injecties zijn zonder twijfel het gevaarlijkst.

Met alles wat we nu weten, is het duidelijk dat het weigeren van verdere vaccins voor depopulatie de beste beslissing is die iemand kan nemen. Een “antivaxxer” zijn betekent simpelweg dat je verstandig genoeg bent om NEE te zeggen tegen vergiftiging.

Goed gedaan!

bron

(Help ons. Deel dit artikel a.u.b.)

Source: https://www.artsenvoorvrijheid.be/blog/de-nanotech-zit-in-ieder-van-ons-bloed-en-hoe-het-eruit-te-krijgen-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....