In een opmerkelijke stap heeft Argentinië geweigerd het VN-Pact for the Future te ondertekenen tijdens de top in New York. Terwijl 193 landen zich gehoorzaam schikten naar dit 56-puntenplan, koos Argentinië, onder leiding van de nieuwe president Javier Milei, voor een andere koers. Minister van Buitenlandse Zaken Diana Mondino legde het duidelijk uit: Argentinië zal zijn economische vrijheid en privé-eigendom verdedigen en niet buigen voor de “totalitaire internationale agenda” van de VN.

Dit VN-Pact, door critici ook wel de “2045-agenda” genoemd, is een handboek voor mondiale controle, met nadruk op gendergelijkheid, klimaatmaatregelen, AI-regulering en mensenrechten. Het lijkt op het eerste gezicht nobel, maar het bevat een verborgen agenda die de nationale soevereiniteit van landen ondermijnt en hen dwingt om te voldoen aan de grillen van bureaucraten in New York.

Argentinië heeft het absurde “Pact for the future” niet ondertekend want, aldus de regering:

“in Argentina, there is no place for totalitarian international agendas.”

Onze regering heeft dat afgelopen weekeinde onder leiding van Schoof, Klever, Veldkamp en Máxima wel gedaan!

Argentina refuses to sign UN Pact for the Future at New York summit

buenosairesherald.com/world/internat…

De moedige houding van Argentinië zou een voorbeeld moeten zijn voor andere landen. Helaas blijft Nederland, zoals altijd, de brave leerling in de klas van globalistische machten. Onder leiding van premier Schoof en koningin Máxima sloot ons land zich zonder morren aan bij dit absurde pact. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen toonde zich op X terecht teleurgesteld: “Argentinië heeft het absurde ‘Pact for the Future’ niet ondertekend, want, aldus de regering: ‘In Argentina, there is no place for totalitarian international agendas.’ Onze regering deed dat wel! Schande.”

Het pact, dat 42 pagina’s vol staat met zogenaamde ambities, is natuurlijk niet juridisch bindend, zoals Mondino benadrukte. Maar dat maakt het niet minder gevaarlijk. Het geeft namelijk de weg vrij voor multilaterale inmenging in nationale zaken, zoals hoe landen omgaan met klimaatbeleid of hun sociale en economische structuren vormgeven. Het biedt een routekaart naar een toekomst waarin de belangen van nationale burgers worden ondergeschikt gemaakt aan een technocratische elite, die vanuit de VN de wereld wil dicteren hoe te leven.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Het is tijd om PAL te staan voor elkaar. Voor rechts. Voor Nederland. Voor Ongehoord Nederland. Ja, JUIST in deze tijd. Daarom roepen wij al onze lezers op om NU lid te worden van Omroep ON!, de enige NPO-omroep die jouw en onze waarden deelt. We zien de aanvallen op ON! in de media, en zelfs in de politiek. Maar juist DAAROM moeten we ON! meer dan ooit steunen. Word daarom lid van ON! Vandaag nog. Samen staan we sterk. Als we ON! laten vallen gaan we uiteindelijk allemaal ten onder, DDS incluis!

Argentinië durft op te staan tegen deze collectieve waanzin. De vraag is: waarom niet Nederland? De agenda’s van globalistische clubs als de VN, het WEF en de EU worden hier klakkeloos overgenomen door een ‘rechts’ kabinet dat onze belangen verkwanselt.


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/argentinie-wijst-vn-pact-resoluut-af-nederland-volgt-braaf-totalitaire-internationale-agenda-2045

.


Een gedachte over “Argentinië wijst VN-Pact resoluut af – Nederland volgt braaf totalitaire internationale Agenda 2045.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....