Deel deze informatie met je kennissen op sociale media!

Steeds meer mensen, waaronder bekende Nederlanders, durven openlijk te praten over de schade veroorzaakt door vaccinaties.

ON!-verslaggever Arlette Adriani heeft een bezoek gebracht aan Iris de Boer, die ernstige klachten kreeg na het Pfizer-vaccin. Ze heeft schriftelijk bewijs dat het coronavaccin de oorzaak was van haar klachten.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

De Boer heeft een Facebookgroep opgericht om lotgenoten samen te brengen. Binnen een maand meldden zich meer dan 1000 mensen met vergelijkbare klachten. Berichten worden echter constant verwijderd vanwege mogelijke “medische schade”.

Geen complotdenker

“Denk goed na: als het misgaat, sta je er helemaal alleen voor,” waarschuwde Iris.

Zangeres Connie ‘Vanessa’ Witteman was onder de indruk van het verhaal en deelde dit met haar 524.000 Instagram-volgers.

“Ik ben absoluut geen complotdenker, maar wel iemand die kritisch nadenkt. Dit zet me serieus aan het denken,” schrijft Witteman, die eerder bekend stond als Connie Breukhoven.

co

Nog nooit zoveel

“De afgelopen 3 jaar heb ik nog nooit zoveel mensen om me heen gehoord die last hebben van chronische vermoeidheid, kort lontje, psychische problemen, lusteloosheid, ontstoken hartzakjes, epilepsie, ontstoken ruggenmerg, kanker, herseninfarcten, verlammingen vanaf de middel, en nog veel meer,” voegt de influencer eraan toe.

“En ook heel veel mensen om me heen, waaronder gezonde sporters, die op jonge leeftijd plotseling zijn overleden.”

Over de auteur: Robin de Boer is een economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8
25
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je sociale media!

+

Meld je aan voor onze gratis PUSH-meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram-kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Maak kennis met de toenemende openheid van mensen, inclusief bekende Nederlanders, over vaccinatieschade. ON!-verslaggever Arlette Adriani sprak met Iris de Boer, die ernstige klachten ondervond na het Pfizer-vaccin. Ze heeft bewijs dat het coronavaccin de oorzaak is van haar klachten.

De Boer heeft een Facebookgroep opgezet om mensen met vergelijkbare klachten samen te brengen. Binnen een maand hebben meer dan 1000 mensen zich gemeld. Berichten worden echter constant verwijderd uit angst voor ‘medische schade’.

Zangeres Connie ‘Vanessa’ Witteman deelde het verhaal met haar 524.000 volgers op Instagram. Ze benadrukt dat ze geen complotdenker is, maar wel kritisch nadenkt en serieus over dit onderwerp nadenkt.

Volgens Witteman heeft ze in de afgelopen 3 jaar nog nooit zoveel mensen gehoord die lijden aan chronische vermoeidheid, prikkelbaarheid, psychische problemen en andere klachten. Ook heeft ze veel mensen om zich heen zien overlijden, waaronder


Source: https://www.ninefornews.nl/connie-vanessa-witteman-spreekt-zich-uit-over-vaccinatieschade-heel-veel-mensen-om-mij-heen-plotseling-overleden/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....