Voormalig president Donald Trump bezocht Sprankles Neighborhood Market in Kittanning, Pennsylvania, waar hij een lokale moeder van drie verraste met een genereus cadeau tijdens zijn bezoek.

Supporters wachten op voormalig president Donald Trump tijdens een rally in de New Holland Arena, woensdag 31 juli 2024, in het Farm Show Complex in Harrisburg, Pa. De rally markeerde Trump’s eerste optreden in Pennsylvania sinds zijn mislukte moordpoging in Butler, Pa.

Patriottische strandkleding voor liefhebbers van vrijheid! Shop nu en ontvang 10% korting met code RB10. Opgericht door Vet & LEO.

Trump, die zich richt op belangrijke swingstaten nu de race voor het presidentschap van 2024 opwarmt, begroette shoppers, engageerde zich met medewerkers van de winkel en hielp zelfs een worstelende klant door haar boodschappenrekening te verlagen.

Toen Trump met klanten in de winkel interageerde, bemerkte hij een moeder die aan de kassa afrekende. “Hier, het gaat een beetje omlaag,” vertelde Trump de vrouw terwijl hij haar een biljet van $100 gaf. “Het is just met 100 dollar omlaag gegaan,” voegde hij eraan toe, verwijzend naar haar totaal aan boodschappen.

De dankbare vrouw antwoordde: “Heel erg bedankt,” terwijl Trump zijn afscheid nam en degenen om hem heen bedankte voor hun steun. “Dat gaan we vanuit het Witte Huis voor je doen, goed?” voegde Trump toe met een zwaai.

Naast het helpen van de moeder, steunde Trump het lokale bedrijf door een grote zak popcorn te kopen. “Oh, kijk, ik moet er wat van hebben. We moeten het hebben,” merkte Trump op terwijl hij de popcorn aan zijn team gaf.

Toen een andere klant Trump vertelde dat zijn moeder net dezelfde zak had gekocht, vroeg Trump: “Is dit spul goed?” De klant bevestigde: “Ze zegt dat het het beste is.” Trump antwoordde humoristisch: “Als dat zo is, zal ik het sturen, ik zal in Washington D.C. zijn, hopelijk in het Oval Office, dan stuur ik popcorn.”

Tijdens het bezoek sprak Trump met de winkeleigenaar over de uitdagingen waarmee kleine bedrijven worden geconfronteerd door inflatie.

De winkeleigenaar legde uit hoe stijgende prijzen zijn verkopen hebben beïnvloed. “Je weet, ik ben erg trots omdat we elk jaar gestegen zijn, behalve de laatste drie jaar vanwege deze inflatie,” vertelde de eigenaar aan Trump. “De prijzen zijn omhoog, maar onze verkopen zijn omlaag, dus we moesten super creatief worden in hoe we onze ruimte gebruiken.”

Trump erkende de problemen van de eigenaar en reageerde: “De prijzen stijgen, terwijl je verkopen omlaag zijn.” De winkeleigenaar voegde eraan toe: “Het is wreed geweest. Gelukkig heb ik een geweldig team, een geweldig personeel, mijn familie, we werken samen.”

Trump’s bezoek aan de supermarkt in Pennsylvania onderstreept zijn voortdurende inspanningen om in contact te komen met kiezers in belangrijke strijdstaten nu de verkiezingen van 2024 dichterbij komen.

Pennsylvania, samen met Michigan, Wisconsin, Arizona en Georgia, blijft een cruciale staat voor zowel Trump als zijn tegenstander, Kamala Harris.

Volgens een recente Spotlight PA/MassINC-peiling heeft Harris een voorsprong van vijf punten op Trump in de Keystone State, met 49 procent steun vergeleken met Trump’s 44 procent.

Peilinggemiddelden van The Hill/Decision Desk HQ tonen Harris met een voordeel van 1,2 procentpunt in Pennsylvania, met Harris op 49,1 procent steun en Trump op 47,9 procent.

Echter, recente peilingen van The New York Times geven aan dat Trump Harris leidt in belangrijke Sun Belt-staten zoals Georgia, North Carolina en Arizona.

Trump’s inspanningen om in Pennsylvania en andere swingstaten outreach te bieden zijn cruciaal terwijl hij momentum probeert op te bouwen richting de verkiezingen.

De interactie van de voormalige president met de lokale gemeenschap en kleine bedrijven in Pennsylvania maakt deel uit van zijn bredere strategie om in contact te komen met kiezers en zorgen over stijgende inflatie en economische uitdagingen aan te pakken.

Ondertussen richt de campagne van Harris zich ook sterk op Pennsylvania, in het besef van het belang van de staat voor het veroveren van de verkiezingen van 2024.

Naarmate de race doorgaat, zullen beide kandidaten waarschijnlijk hun inspanningen in strijdstaten intensiveren, waardoor bezoeken zoals Trump’s stop in Kittanning des te belangrijker worden in het vormgeven van de uitkomst van de verkiezingen.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/trump-surprises-pa-mom-of-3-at-the-grocery-store-picks-up-some-popcorn-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....