Sean “Diddy” Combs, de 54-jarige hip-hop-magnaat, wordt geconfronteerd met ernstige beschuldigingen die voortkomen uit een explosieve rechtszaak die in juli is aangespannen door de volwassen entertainer Adria Sheri English, maanden voordat hij formeel werd aangeklaagd voor federale aanklachten van afpersing en mensenhandel.

1 feb 2014; New York, NY, VS; Opnames een artiest/rapper Sean Combs aka Diddy optredend tijdens het Revolt-feest in de Time Warner Cable Studio’s. Verplicht credit: Mark J. Rebilas-Imagn Images

English, die in de beruchte feesten van Diddy in de vroege jaren 2000 werkte, heeft naar voren gekomen met aangrijpende claims over de vermeende seksuele uitbuiting en misbruik die ze heeft ondergaan tijdens haar dienstverband bij Combs.

De rechtszaak, die English in juli 2023 heeft aangespannen, beschuldigt Combs ervan haar onder druk te zetten om ongewenste seksuele handelingen met feestgangers te verrichten en haar te bedwelmen om haar remmingen te verlagen.

Patriottische strandmode voor vrijheidsliefhebbers! Winkel nu en krijg 10% korting met code RB10. Opgericht door veteranen & LEO.

English, die ooit optrad onder de artiestennaam “Omunique,” zei dat ze in 2004 en 2005 begon te werken als go-go danseres op Diddy’s beruchte feesten in de Hamptons.

Echter, volgens haar advocaat, Ariel Mitchell-Kidd, verschoof de sfeer op deze evenementen snel van dansen naar seksuele eisen.

Volgens de klacht van English vond de verschuiving plaats rond het derde feest waar ze werkte.

Ze werd vermeend door Combs opgedragen om seks te hebben met een van de gasten, wat de eerste keer was dat ze verplicht werd om zulke handelingen uit te voeren op een van zijn feesten. “De dingen die me werden opgelegd om te doen… achtervolgen me tot op de dag van vandaag,” vertelde English aan The New York Post.

[ingebedde inhoud]

English beweert dat deze seksuele handelingen een terugkerend element werden op Diddy’s privébijeenkomsten, die berucht waren om hun ontucht.

Volgens bronnen die bekend zijn met de evenementen, zouden de feesten in de vroege ochtenduren uitdunnen, waarbij een groep individuen achterbleef die betrokken waren in wat Mitchell-Kidd beschreef als “ontuchtige activiteiten.”

Op deze momenten werden English en andere vrouwen vermeend opgedragen om seksuele handelingen te verrichten met feestgangers, terwijl beveiligingsagenten bij de ingangen van slaapkamers stonden.

English beweert ook dat de drankjes die op deze feesten werden geserveerd vaak waren doordrenkt met drugs, vooral gericht op de vrouwelijke werknemers.

In één geval beweert ze dat ze zo zwaar was bedwelmd dat ze zich niet eens herinnerde hoe ze thuis kwam, alleen beseffend dat ze betaald was toen ze geld ontdekte dat in haar kousenband was gestopt. “Ze begonnen haar alcohol te geven, waarvan ze later ontdekte dat het doordrenkt was met drugs vanwege het effect op haar,” legde Mitchell-Kidd uit.

Ondanks haar ongemak zegt English dat ze zich gevangen voelde, bang voor de invloed en macht die Combs in de muziek- en entertainmentindustrie wield.”

Volgens een anonieme hip-hop-insider was het gebruikelijk dat mensen rondom Diddy “gewoon volgden” uit angst om uit de industrie gezet te worden. “Hij had [English] onder zijn duim,” vertelde de bron aan The Post. “Er was een angst om uit de industry gezet te worden en je carrière te verknallen als je niet met hem meedeed.”

English bleef nog enkele jaren werken op Diddy’s feesten, inclusief evenementen in Miami. Echter, op een nieuwjaarsfeest in Miami in 2008 bereikte ze een breekpunt.

[ingebedde inhoud]

Nadat ze weer was opgedragen om met feestgangers te slapen, werd English kwaad, volgens haar rechtszaak, en confronteerde Diddy en uitte haar frustratie over het feit dat ze gedwongen werd tot sekswerk zonder voldoende compensatie. “Je dwingt me om al dit sekswerk te doen. Ik weet niet of ik dit echt wil doen. Je compenseert me niet goed, en ik wil het niet meer doen,” vertelde English hem naar verluidt.

Haar verzet leidde vermeend tot onmiddellijke vergelding. Mitchell-Kidd zei dat Diddy haar met minachting aankeek, en kort daarna verwijderde zijn beveiliging haar van het feest.

In plaats van haar op het luxe Star Island-huis waar het feest werd gehouden, mocht ze niet blijven en werd ze naar een hotel gestuurd als een vorm van straf.

Na dit voorval besloot English in 2009 te stoppen met werken voor Combs en vluchtte naar Californië. Combs, die eerder had aangeboden haar te helpen door te breken in de muziekindustrie, heeft vermeend zijn bedreiging om haar “te blacklistingen” nagekomen nadat ze was vertrokken.

English zoekt nu schadevergoeding in haar civiele rechtszaak en beweert dat ze ernstige emotionele schade heeft geleden door haar ervaringen.

De rechtszaak werpt ook licht op soortgelijke ervaringen van andere vrouwen die Diddy’s feesten bijwoonden.

Een anonieme bron beweerde dat op een nieuwjaarsfeest in Miami de gasten zichtbaar dronken waren, niet alleen van alcohol maar mogelijk ook van drugs die in hun drankjes waren gestopt.

Volgens Mitchell-Kidd beschreef een van haar cliënten die arriveerde nadat het feest was afgelopen dat iedereen “verknald” was, en voegde eraan toe dat het duidelijk was dat meer dan alleen alcohol betrokken was.

English’s rechtszaak volgt een groeiend aantal beschuldigingen tegen Combs. Voormalige danseres Rachel Kennedy heeft zich ook gemeld en vertelde over haar aangrijpende ervaring van het optreden in een seksshow voor Diddy in Japan.

Ze beschreef dat ze ruw werd behandeld door zijn beveiliging toen hij besloot dat hij genoeg had, en ze vreesde voor haar veiligheid tijdens de ontmoeting.

Muziek insider Tom Swoope deelde ook zijn observaties van Diddy’s beruchte Witte Feesten, die hij beschreef als verschillende “niveaus” van toegang, culminerend in een “inner sanctum” waar de meest ontuchtige activiteiten plaatsvonden.

Bij een evenement beweert Swoope dat Diddy vroeg aan een jonge artiest om een seksuele handeling te verrichten op een bodyguard in ruil voor $100.000 en een platencontract, om later te beweren dat het een grap was. “Ik kan iedereen alles laten doen omdat dit leven is wat ze willen, en ik heb de sleutels tot het kasteel,” zou Diddy naar verluidt aan Swoope hebben geboden.

Combs, die nu geconfronteerd wordt met federale aanklachten voor mensenhandel, heeft zijn onschuld volgehouden.

Zijn advocaat, Jonathan Davis, gaf een verklaring aan Fox News waarin hij de beschuldigingen ontkende: “Hoeveel rechtszaken er ook worden aangespannen, het zal niets veranderen aan het feit dat de heer Combs nooit iemand seksueel heeft aangevallen of mensenhandel heeft gepleegd.”

Davis voegde eraan toe: “We leven in een wereld waar iedereen om welke reden dan ook een rechtszaak kan aanspannen en zonder enig bewijs. Gelukkig bestaat er een eerlijk en onpartijdig rechtsproces om de waarheid te vinden, en de heer Combs is ervan overtuigd dat hij de overhand zal krijgen in deze en andere ongegronde claims in de rechtbank.”

Nu de rechtszaak en federale aanklachten vorderen, zou Diddy tot 10 jaar achter de tralies kunnen komen als hij schuldig wordt bevonden.

English heeft bovendien beloofd om te getuigen in de federale rechtbank in New York, en verklaarde: “Ik verwacht te getuigen om ervoor te zorgen dat Diddy levenslang in de gevangenis wordt gezet.”

De rechtszaak, samen met de toenemende beschuldigingen van andere vrouwen, schetst een verontrustend beeld van de vermeende activiteiten op Combs’ feesten.

Nu de juridische procedures doorgaan, kijkt de entertainmentindustrie aandachtig toe terwijl een van zijn grootste namen een mogelijke afrekening onder ogen ziet.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/diddy-allegations-pile-up-he-predicted-his-arrest-resurfaced-footage-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....