Tucker Carlson trekt het gordijn open over wat hij noemt de “mediacreatie” van vice-president Kamala Harris, waarbij hij beweert dat haar opkomst volledig te wijten is aan mediamanipulatie in plaats van enige echte politieke talent of publieke steun.

In het nieuwe documentaire van The Daily Caller, “Cleaning Up Kamala,” richt Carlson zijn pijlen op hoe de mainstream media extreme inspanningen hebben geleverd om Harris te presenteren als een competente leider, ondanks het gebrek aan oprechte populariteit of duidelijke beleidsdoelen.

Carlson houdt niet in, en stelt dat Harris niets meer is dan een marionet van de pers. “Ze is puur een mediacreatie,” zegt hij, suggererend dat zonder de constante steun van netwerken zoals NBC, CNN en The Washington Post, Harris niet zou zijn waar ze vandaag is.

Patriotische strandkleding voor vrijheidsliefhebbers! Shop nu en ontvang 10% korting met code RB10. Gevestigd door veteranen en LEO’s.

Hij wijst op de ironie dat deze mediastimulans voor Harris komt op een moment dat dezezelfde outlets hun geloofwaardigheid bij het publiek verliezen.

Volgens Carlson houdt de mainstream media nog steeds de macht om een “virtuele realiteit” te creëren rond bepaalde figuren, en Harris is hun nieuwste project. “Het is interessant omdat het gebeurt op precies het moment dat de geloofwaardigheid en het businessmodel van de media beide in elkaar storten,” legt hij uit. Ondanks hun eigen problemen proberen deze outlets het publieke imago van Harris te hervormingen tot iets wat ze niet is.

Peilingen tonen consequent aan dat Amerikanen weinig vertrouwen hebben in de media, waarbij een meerderheid hen als bevooroordeeld en oneerlijk beschouwt. Volgens een Rasmussen-peiling is bijna 60% van de waarschijnlijke kiezers het eens met de uitspraak dat de media “de vijand van het volk” is, zoals gerapporteerd door Daily Fetched.

Ondanks dit groeiende wantrouwen gaat de media door met hun poging om Harris in stand te houden, en duwt verhalen die suggereren dat ze een gematigde en capabele leider is, terwijl ze haar talrijke mislukkingen en gebrek aan echte steun negeren.

Carlson benadrukt dat de strategie van de media niet alleen draait om openlijk liegen, maar om het gebruik van wat hij “semantische achterdeurtjes” noemt om valse indrukken te creëren. Deze techniek houdt in dat er technisch waarheidsgetrouwe uitspraken worden ingebracht in bredere, misleidende verhalen, waardoor de waarheid over Harris’ kwalificaties en leiderschapsvaardigheden wordt vervormd.

Het resultaat is een zorgvuldig geconstrueerd imago dat de realiteit niet weerspiegelt, maar vaak genoeg herhaald is om door sommigen als “gezond verstand” geaccepteerd te worden.

Harris, die vaak moeite heeft gehad om een band met kiezers te maken en haar politieke platform te definiëren, profiteert van deze mediastrategie. Echter, Carlson stelt dat haar gebrek aan oprechte beleidsposities of waarden haar een hol figuur maakt.

“Ze gelooft in niets,” zegt hij, terwijl hij haar beschrijft als een politica die bereid is om te zeggen wat nodig is om hogerop te komen. Toch, zelfs met de hulp van de media, heeft Harris moeite om authentiek over te komen, vaak overkomend als onecht en onvoorbereid.

Carlson’s scherpe kritiek op Harris daagt het zorgvuldig gepolijste imago uit dat de media rond haar heeft opgebouwd.

In zijn ogen is Harris’ opkomst niet te danken aan haar eigen inspanningen of talenten, maar is het eerder een product van de wanhoop van de media om iemand te promoten die ze kunnen controleren. Hij waarschuwt dat zolang deze door de media aangedreven verhalen blijven domineren, het publiek een valse versie van de realiteit zal worden voorgeschoteld.

Hoewel het nog moet blijken of deze verschuiving in het verhaal invloed zal hebben op Harris’ perceptie onder kiezers, staat één ding vast: de manipulatie van haar imago door de media zal waarschijnlijk niet bestand zijn tegen een kritische blik. Carlson’s onthullingen zullen ongetwijfeld gesprekken op gang brengen onder conservatieven en iedereen die sceptisch is over de mainstream pers.


De meningen die worden geuit door bijdragen en/of contentpartners zijn die van henzelf en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen opmerkingen.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/tucker-carlson-kamala-harris-another-failed-media-experiment-gone-wrong-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....