President Poetin noemde recentelijk in een interview met de Russische televisie westerse leiders ‘vampieren’. Hij beweerde dat de westerse elites al eeuwenlang gewend zijn hun buik te vullen met mensenvlees en hun zakken met geld. Poetin voegde eraan toe dat het vampierbal ten einde loopt en dat Rusland bereid is nucleaire wapens in te zetten als het bedreigd wordt. Deze uitspraken van Poetin hebben veel opschudding veroorzaakt en roepen vragen op over de relatie tussen Rusland en het Westen. President Poetin lijkt niet bang te zijn om harde taal te gebruiken en zijn standpunten duidelijk naar voren te brengen. Het is interessant om te zien hoe deze situatie zich verder zal ontwikkelen en welke gevolgen dit kan hebben voor de internationale betrekkingen.


Source: https://www.ninefornews.nl/poetin-noemt-westerse-leiders-vampieren-ze-zijn-eraan-gewend-hun-buik-te-vullen-met-mensenvlees/

.


Een gedachte over “Poetin noemt westerse leiders ‘vampieren’: ‘Ze zijn eraan gewend hun buik te vullen met mensenvlees’.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....