Brett Favre, voormalige NFL-quarterback en alumnus van Southern Miss, heeft recentelijk gesproken over zijn betrokkenheid bij een project aan zijn alma mater. De faciliteit aan Southern Miss, die veel aandacht heeft getrokken, maakte deel uit van zijn inspanningen om de universiteit en de lokale gemeenschap te helpen. “Ik wilde mijn alma mater helpen en ten goede komen aan de gemeenschap,” verklaarde Favre, terwijl hij zijn rol in het bedrijf verdedigde.

Southern Miss had Favre voorgesteld aan een non-profitorganisatie om potentiële financieringsbronnen voor het project te verkennen. Op dat moment had hij geen reden om aan te nemen dat er iets verkeerds gebeurde met de manier waarop de staat het initiatief financierde. “Ik had geen manier om te weten dat er iets mis was met de manier waarop de staat het project financierde,” legde Favre uit, daarbij opmerkte dat verschillende staatsagentschappen, meerdere advocaten en zelfs de procureur-generaal de financiering publiekelijk hadden goedgekeurd.

Nadat hij het NFL-record voor carrièretouchdowns had gebroken, heft Green Bay Packers-quarterback Brett Favre zijn ontvanger, Greg Jennings, op tijdens het eerste kwartaal van hun wedstrijd tegen de Minnesota Vikings op zondag 30 september 2007 in het Metrodome in Minneapolis, Minn. Favre’s 421e touchdownpass overschaduwde het record van Dan Marino.

Helaas draaide de situatie om toen details naar buiten kwamen over de financieringsbron. Zoals gerapporteerd door staatsauditor Shad White, draait de controverse om het misbruik van TANF (Tijdelijke Bijstand voor Noodlijdende Gezinnen) fondsen, wat leidde tot meerdere juridische uitdagingen. Hoewel Favre volhardt dat hij geen kennis had van het ongepaste gebruik van fondsen, is zijn naam betrokken geraakt bij de civiele rechtszaak.

Patriottische strandkleding voor vrijheid liefhebbers! Winkel nu en krijg 10% korting met code RB10. Opgericht door veteranen & LEO.

Toegevoegd aan zijn persoonlijke struggles, onthulde Favre dat hij onlangs een investering in een bedrijf had verloren waarvan hij geloofde dat het op het punt stond een doorbraakbehandeling voor hersenschuddingen te ontwikkelen. Dit avontuur, dat hem na aan het hart lag, bleek een teleurstelling te zijn toen de hoofdarts van het bedrijf toegaf fondsen te hebben misbruikt die bedoeld waren voor gezinnen met een laag inkomen. “Onlangs heeft de dokter die het bedrijf leidde schuld bekend aan het gebruiken van TANF-geld voor eigen gebruik,” klaagde Favre.

De situatie heeft de persoonlijke uitdagingen van Favre alleen maar verergerd, aangezien hij deelde dat hij is gediagnosticeerd met de ziekte van Parkinson. Ondanks zijn voortdurende strijd, blijft Favre zich inzetten voor de zaken die hij belangrijk vindt, waaronder het vinden van effectieve behandelingen voor Parkinson en hersenschuddingen.

Favre’s betrokkenheid bij de rechtszaak lijkt, in zijn woorden, het resultaat van te zijn “meegezogen in een civiele rechtszaak op aandringen van staatsauditor Shad White.” Terwijl de zaak zich blijft ontvouwen, blijft Favre volhouden dat zijn bedoelingen altijd eerbaar waren, gericht op het ten goede komen van zijn universiteit en het ondersteunen van medische vooruitgangen.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM Nieuws. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/hall-of-fame-qb-brett-favre-announced-that-hes-battling-a-newly-diagnosed-health-issue-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....