De FNV, met bestuurders als Piet Rietman aan het roer, roept op om sectoren zoals de metaalsector, de industrie, en het goederenvervoer lam te leggen. Dit om het kabinet te dwingen tot een “betere regeling” voor vroegpensioen voor mensen met een zwaar beroep. Wat de FNV echter niet vermeldt, is dat deze regeling vaak wordt gebruikt door mensen die fysiek niet eens zwaar werk doen. Ambtenaren bij de Belastingdienst en bibliotheekmedewerkers vallen hier ook onder! De regeling is een typisch voorbeeld van de misplaatste prioriteiten van deze vakbond, die al jarenlang het contact met de realiteit kwijt is.

Nog opvallender is dat deze stakingen uitgerekend nu komen, terwijl onder de ‘rechtse Rutte’ kabinetten – nota bene onder een premier van VVD-huize – de FNV hier nooit mee dreigde. Waarom nu wel? Omdat het kabinet-Schoof eindelijk het roer om wil gooien naar een realistischer beleid dat de belangen van de gewone Nederlander vooropstelt in plaats van de globalistische linkse agenda die de FNV blijkbaar ook dient? Het is wel héél toevallig dat ze nu ineens de economie willen lamleggen.

Het is hoog tijd dat we ons realiseren dat de FNV niet de stem van de werkende Nederlander vertegenwoordigt, maar eerder een machtsmiddel gebruikt om hun eigen ideologische agenda door te drukken. Hoe lang blijven we dit nog slikken? Het is de FNV die de werkende Nederlander met een zwaar beroep de dupe maakt van hun politieke spelletjes. Schijnheilig als het maar zijn kan!


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/economie/fnv-gijzelt-nederland-slechts-11-miljoen-leden-maar-ze-willen-de-hele-economie-platleggen

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....