Terwijl je nu waarschijnlijk gewend bent te horen dat wat je denkt dat je met je eigen ogen ziet niet waar is. In plaats daarvan zou je de experts moeten vertrouwen.

Denk je dat je vandaag veel meer aan boodschappen uitgeeft dan toen Joe Biden in 2020 aantrad? Nou, je denkt verkeerd, en je kunt de dollars die je hebt uitgegeven niet bij elkaar optellen, want de experts zeggen dat president Biden de inflatie onder controle heeft, en het zijn alleen de domme MAGA-rechters die beweren dat eieren niet altijd $5 per dozijn waren.

Je zou zelfs dom genoeg kunnen zijn om te denken dat je meer gewelddadig en gevaarlijk gedrag hebt opgemerkt, zoals overvallen, winkeldiefstal of aanvallen op straat. Weer zou je fout zijn om data van je eigen zintuigen te vertrouwen, en nog veel fouter om enige verhalen te geloven die je vrienden en familie vertellen over aangesproken worden in wat vroeger veilige buurten was.

Patriottische strandkleding voor vrijheidsliefhebbers! Winkel nu en krijg 10% korting met code RB10. Opgericht door veteranen & LEO.

Nee, vrienden, je hebt niet gezien wat je denkt dat je hebt gezien. De experts zeggen van niet. De grootste experts van allemaal, de FBI, kunnen bevestigen dat je niet alleen niet ziet wat je denkt dat je ziet, maar dat je zelfs gekker bent dan je wist. Gewelddadige misdaad is eigenlijk afgenomen, je domme MAGA-onruststoker. Zie je? De statistieken zeggen dat.

Mainstreammedia zoals NBC zijn nu niets meer dan medeplichtigen van de federale overheid, en herhalen elke leugen en misleiding. Dit artikel herhaalt gewoon de ongeloofwaardige bewering van de FBI dat moord het sterkste is afgenomen in 20 jaar tussen 2022 en 2023. En je kunt NBC vertrouwen, want ze hebben het in een kop gezet:

NBC News Screenshot

Behalve dat de misdaad niet is afgenomen, zoals iedereen met ogen kan zien. De Biden-Harris-administratie en alle instanties die eronder werken (vermeend – het zou andersom kunnen zijn) liegen gewoon tegen ons. En volgens de Trump-campagne doen ze dit met enkele van de goedkoopste trucs in het boek.

X Screenshot – Trump War Room

De mate van gewelddadige misdaden die de campagne rapporteert, is aanzienlijk hoger dan wat de FBI beweert. Waarom zou dat zo zijn? Nou, omdat rapportage vrijwillig is van de kant van steden en staten, en de laatste FBI-misdaadstatistieken grote, gapende gaten bevatten – er zijn geen gegevens van misdaad in New York City of Los Angeles.

Bovendien arresteren of vervolgen staten zoals Californië die soepeler zijn met betrekking tot misdaad, simpelweg niet zoveel misdaden als er plaatsvinden. Dit stelt hen in staat om te wijzen op pure cijfers en te zeggen “de misdaad is afgenomen.” Tjee, overheid werk moet leuk zijn als je het kunt krijgen.

Laten we eens kijken wat het publiek op X te zeggen heeft. Sommigen van hen denken natuurlijk dat de FBI veel betrouwbaarder is dan Trump.

X Screenshot – Isiah Sanders
X Screenshot – MtnBiker

Anderen zien het omgekeerd… Om de rest van dit verhaal te bekijken, ga naar WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/dont-believe-your-lying-eyes-fbi-says-crime-is-down/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....