Ohio Senator JD Vance heeft een andere benadering gekozen ter voorbereiding op zijn aanstaande vice-presidentsdebat tegen Minnesota Gouverneur Tim Walz.

In tegenstelling tot zijn tegenstander verklaarde Vance vol vertrouwen dat hij geen uitgebreide voorbereiding nodig heeft. “We hebben goed ontwikkelde opvattingen over het openbaar beleid, dus we hoeven niet zo veel voor te bereiden,” merkte Vance op tijdens een perscall op woensdag, zoals gerapporteerd door The New York Post.

Jul 16, 2024; Milwaukee, WI, VS; Vice-presidentskandidaat JD Vance zwaait tijdens de tweede dag van de Republikeinse Nationale Conventie in het Fiserv Forum. De tweede dag van de RNC richtte zich op misdaad en grensbeleid. Verplichte credit: Jasper Colt-USA TODAY

Walz daarentegen lijkt een meer traditionele route te kiezen, en heeft deze week gekozen voor een “meerdagen debatkamp” in plattelands Michigan. Volgens The New York Times steekt de gouverneur van Minnesota lange uren in de voorbereidingen voor het debat dat op 1 oktober in New York door CBS News wordt georganiseerd.

Patriottische strandmode voor liefhebbers van vrijheid! Winkel nu en krijg 10% korting met de code RB10. Opgericht door veteraan en LEO.

Ondertussen blijft Vance weg van pre-debat boot camps of crash cursussen. “We zijn niet van plan om iets dergelijks te doen,” verklaarde hij. Vance’s focus ligt op het benadrukken van de beleidsmaatregelen van voormalig president Donald Trump en deze te contrasteren met wat hij ziet als de mislukkingen van vice-president Kamala Harris.

Donderdag 29 augustus 2024; Savannah, Georgia; Ericka Phillips, eigenaresse van Dottie’s Market, praat met de Democratische presidentiële kandidaat vice-president Kamala Harris tijdens een bezoek op donderdag 29 augustus 2024 in Savannah, Georgia.

“Waar we ons op gaan concentreren is dat ik zo beknopt en direct mogelijk een beroep op het Amerikaanse volk doe over Donald Trump’s succesvolle beleid en Kamala Harris’ falen,” verklaarde Vance.

Hij spaarde zijn kritiek op Harris’ record niet. “Het record van Kamala Harris is er een van onbetaalbare boodschappen, onbetaalbare woningen, en Amerikanen die hun banen verliezen,” zei Vance, terwijl hij direct inging op de economische moeilijkheden waarmee veel Amerikanen worden geconfronteerd.

Zijn boodschap is duidelijk: er is geen noodzaak voor overmatige voorbereiding wanneer je een solide staat van dienst hebt om op terug te vallen. “Ik denk niet dat we zo veel hoeven voor te bereiden omdat we ons record niet voor het Amerikaanse volk hoeven te verbergen – we hoeven gewoon over ons record te praten,” voegde Vance vol vertrouwen toe.

Afbeelding Credit: YouTube – FOX 9 Minneapolis-St. Paul

Wat betreft oefendebatten, zijn beide kandidaten nog steeds bezig met trainingssessies. Walz heeft Transportminister Pete Buttigieg ingeschakeld om Vance te vervangen, terwijl Vance sparringpartners heeft met Minnesota Rep. Tom Emmer om zich voor te bereiden op Walz’s meer ontspannen, “gezellige” benadering.

Vance heeft zich voornamelijk vanuit zijn huis in Cincinnati voorbereid, met begeleiding van zijn vrouw Usha en senior adviseur van de Trump-campagne Jason Miller.

De confrontatie tussen Vance en Walz belooft een interessant contrast te worden, met Vance’s scherpe en directe stijl die het opneemt tegen Walz’ meer ontspannen aanpak.


De opvattingen van bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM Nieuws. Neem contact met ons op voor richtlijnen over het indienen van uw eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/jd-vance-says-he-doesnt-need-much-prep-for-vp-debate-with-walz/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....