Elon Musk ontkent geruchten over relatie met Italiaanse premier Giorgia Meloni

De steenrijke ondernemer Elon Musk heeft ontkend dat hij een relatie heeft met de Italiaanse premier Giorgia Meloni. Dit nadat er geruchten waren ontstaan toen de twee op een gala erg lovende woorden voor elkaar hadden en liefkozend naar elkaar keken op foto’s.

Het gala vond plaats in New York, waar Musk de Global Citizen Award van de denktank Atlantic Council aan Meloni uitreikte. Hij prees haar in zijn aankondiging en noemde haar “iemand die binnenin nog mooier is dan aan de buitenkant” en een “eerlijke, authentieke en attente politica”.

Tijdens de overhandiging keken de twee elkaar liefkozend aan en ook aan tafel leken ze verliefd. Meloni noemde Musk zelfs een “kostbaar genie”. Deze uitspraken zorgden voor speculatie, vooral omdat Meloni had gevraagd dat Musk haar de prijs zou geven en hij vorig jaar al twee keer naar Italië was gereisd om haar te ontmoeten.

Musk heeft echter op zijn sociale medium X laten weten dat er geen romantische relatie is tussen hem en premier Meloni. Hij schreef: “Ik was op dat gala met mijn moeder.” Hiermee probeert hij de geruchten de kop in te drukken.

Dus, hoewel de twee elkaar bewonderen en waarderen, is er geen sprake van een romantische relatie tussen Elon Musk en Giorgia Meloni.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240925_96495340

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....