In een felle uitwisseling met CNN’s Jake Tapper, nam voormalig Speaker van het Huis Nancy Pelosi aanstoot aan het uitzenden van een clip met Donald Trump tijdens een interview. Tapper presenteerde een fragment van Trump die Vice President Kamala Harris bekritiseerde om haar cognitieve vaardigheden, wat onmiddellijk de reactie van Pelosi uitlokte, zoals gerapporteerd door Fox News.

Het segment in kwestie toonde Trump die stelde: “Ze lachen om ons over de hele wereld. Ze lachen om ons. En weet je waar ze echt om lachen? Kamala, omdat ze niet kunnen geloven dat zij president gaat worden… Ze heeft grotere cognitieve problemen dan [Biden] heeft, naar mijn mening.”

29 aug 2024; La Crosse, Wisconsin; VS; Voormalig president Donald Trump spreekt op een town hall evenement georganiseerd door Tulsi Gabbard in het La Crosse Center. Verplicht krediet: Mark Hoffman/Milwaukee Journal Sentinel-USA TODAY Network

Tapper samenvatte toen Trump’s verklaring en legde uit: “Donald Trump zegt dat Kamala Harris grotere cognitieve problemen heeft dan Joe Biden.”

Patriottische strandmode voor vrijheidsliefhebbers! Shop nu en krijg 10% korting met code RB10. Opgericht door veteranen en LEO’s.

Pelosi, zichtbaar geïrriteerd, gaf Tapper een tegenreactie en vroeg: “Waarom zou je dat überhaupt behandelen?” Ze verwees naar Trump als iemand die “niet op het niveau is,” en voegde eraan toe: “Hij is hun kandidaat voor het presidentschap. Hij is incompetent. Laten we het überhaupt niet hebben over de dwaasheid ervan en de vreemdheid ervan, over de aanval op vrouwen die het is.”

US Congressvrouw Nancy Pelosi arriveert bij de Kathedraal Basilica van het Heilig Hart voor de uitvaart van US Congressman Donald M. Payne, Jr. in Newark, NJ op donderdag 2 mei 2024. Donald M. Payne, Jr. overleed op 65-jarige leeftijd in zijn zesde termijn als US Congressman voor New Jersey.

Pelosi was daar niet mee klaar. Ze begon een bredere kritiek op Trump’s prestaties als president, waarbij ze hem beschuldigde van “het slechtste banencreatie record van elke president sinds Herbert Hoover.”

Tapper reageerde snel en schreef een groot deel van dat record toe aan de impact van de COVID-19 pandemie. Pelosi verwierp die rationale outright en gaf in plaats daarvan Trump’s administratie de schuld van de verkeerde aanpak van de pandemie en de dodelijke gevolgen daarvan.

“Ontkenning en vertraging,” beweerde ze, stonden centraal in Trump’s falen, wat volgens haar verantwoordelijk was voor de doden van “duizenden en duizenden en duizenden” Amerikanen.

Ondanks Pelosi’s kritiek verdedigde Tapper zijn beslissing om de Trump-clip te tonen, en legde uit: “Laat me gewoon zeggen, waarom toon ik dat fragment? Ik toon dat fragment omdat dat de Republikeinse presidentiële kandidaat is, en ik dacht dat je daar misschien een reactie op zou hebben.”

Dit was niet de eerste keer dat Tapper een terugslag van Pelosi ondervond. Tijdens de Democratische Nationale Conventie (DNC) in augustus trok Tapper zich terug na een soortgelijke interactie toen Pelosi gefrustreerd raakte over vragen over de spanningen tussen haar en president Biden.

Pelosi grapte: “[W]aarom hebben we het er überhaupt over?” Waarop Tapper, in een poging om de spanning te verlichten, grappend antwoordde: “Ze houden mijn kat als gijzelaar.”


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudspartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van je eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/09/pelosi-explodes-after-tapper-dares-to-air-trumps-ruthless-kamala-attack-watch/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....