Leo Stoter, inmiddels 71 jaar oud en binnenkort 72 op 28 september 2024, zit gevangen onder het voorwendsel van “financiële fouten.” Maar velen die hem kennen, weten dat er meer achter deze situatie schuilt. Hij wordt streng in toom gehouden, met een beleid dat lijkt te draaien om het beperken van zijn stem – een bekende tactiek die vaker wordt toegepast op mensen die proberen de waarheid aan het licht te brengen en onrecht aan de kaak te stellen.

Wat Leo overkomt, is symptomatisch voor een groter probleem: het zwijgen opleggen aan degenen die het aandurven hun nek uit te steken en kritisch te zijn over de status quo. Ondanks zijn gevorderde leeftijd en de moeilijke omstandigheden waarin hij verkeert, blijft Leo een symbool van veerkracht en moed. Maar hij kan het niet alleen.

Elke vorm van steun is welkom en hard nodig. Of het nu gaat om een boodschap van bemoediging, publieke aandacht, of een daadwerkelijke bijdrage, alles helpt om Leo door deze zware tijd heen te trekken. Zijn strijd is niet alleen persoonlijk; het is ook een strijd voor rechtvaardigheid en het recht om gehoord te worden. Samen kunnen we ervoor zorgen dat zijn stem niet voorgoed wordt verstomd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....