Nick Fleming RVGCR Intel Update September 26, 2024

MarkZ [via PDK]: “Irak bekijkt de Amerikaanse schatkist de datum van het opgeven van de valutaveiling” dit is zo belangrijk. Ik kreeg te horen dat het 1 oktober is – geen valutaveilingen meer. Dit is het enige waar ik naar moest kijken – wanneer ze klaar zijn met de valutaveilingen… zouden ze herwaarderen. En dit nieuws kwam net naar buiten [dinsdag] dat ze ermee stoppen.

…”Schatkist ondersteunt CBI van Irak” Ik denk dat dit belangrijk is. De Amerikaanse schatkist ondersteunt de Centrale Bank van Irak. Waarom is dit belangrijk? In de afgelopen weken hebben artikelen verklaard dat Irak volledige controle heeft over zijn geld… en nu zegt de Amerikaanse schatkist dat de CBI goed werk doet… Troepen worden verplaatst… en ze praten openlijk over hun project om de nullen te verwijderen. Naar mijn mening zijn de zaken warm en knus in Irak, zelfs als we de timing nog niet weten.

Luigi1: Irak staat er nu heel goed voor. Dit is waar Irak en Dinarians op hebben gewacht. Naties en bedrijven staan in de rij om een stukje van de taart te krijgen. Er zijn kansen voor degenen die vroeg instappen… naar mijn mening.

Frank26 (KTFA) [Irak boots-on-the-ground rapport] FIREFLY: De televisie laat dat rapport weer zien, samen met commercials in dit rapport over hoe we de verwijdering van de nullen bekijken. Het staat in het nieuws. Het is de hele dag in het nieuws geweest. Hetzelfde rapport steeds opnieuw.

FRANK: Omdat dat precies is wat ze gaan doen.

FIREFLY: Op onze televisie zien we nu Koerdisch nieuws. We zien dat het Koerdische nieuws nu praat over Irak dat van plan is om een valutaherwaardering door te voeren. Ze zeggen dat Irak de drie nullen gaat verwijderen en dat dit waarde aan de valuta van Irak zal geven en financiële transacties zal vergemakkelijken.

FRANK: …Wordt het nog beter dan dit?! Herwaardering betekent dat ze het 3-nul biljet zullen vervangen door lagere biljetten, omdat de nieuwe wisselkoers alleen werkt met de nieuwe lagere biljetten die ze je gaan geven.

FIREFLY: Op tv zijn Amerikaanse schatkistmedewerkers te zien en ze zeggen tegen ons dat Irak heel dichtbij is om hun geldtransfers naar elektronisch over te zetten om witwassen van geld tegen te gaan.

FRANK: Het is goed om het van de Amerikaanse schatkist te horen… Je bent niet dichtbij, kerel! Paardenschoenen en handgranaten zijn dichtbij. Dit is precies en nauwkeurig. Het is klaar! Het wordt aangekondigd.

Samson (KTFA) Artikel: “Irak plant valutaherwaardering te midden van economische uitdaging” “Amerikaanse schatkist: de niet-olie-economie van Irak groeide met 6%”

MilitiaMan Citaat: “Het proces van het verwijderen van nullen uit een valuta betekent het vervangen van de oude valuta door een nieuwe om het boekhoudproces tussen consumenten te vereenvoudigen. Het wordt vaak toegepast door landen die lijden onder hoge inflatie en niet meer kunnen omgaan met papieren valuta van zeer lage waarde.”

Irak heeft geen hoge inflatie, dus het is geen sanering. We hebben dat keer op keer besproken.

Jeff: September is de meest actieve maand geweest en het is de meest informatieve geweest met nieuws, acties, alles. September is hun drukste maand geweest ter voorbereiding op deze koerswijziging gedurende het hele jaar. Dat is geen toeval. Ze bereiden zich voor op de koerswijziging. En ze bereiden zich voor om internationaal te gaan.

Ze moeten zich losmaken van olie. Dat is een vereiste van de Wereldhandel. Ze hebben aanvullende inkomstenbronnen nodig om toe te treden tot de Wereldhandel. Ze kunnen niet alleen olie als inkomstenbron hebben. Daarom moeten ze echt belastingen invoeren en implementeren…

Pimpy: Koeweit is niet hetzelfde verdomde ding dat in Irak gebeurt. Het geld van Irak is opgeblazen. Koeweit hoefde hun dinars nooit op te blazen. Ze hadden nooit grote bankbiljetten zoals Irak. Ze hoefden ze nooit in te wisselen voor lagere denominaties. Niets van dat gedoe is waar. Buiten het feit dat ze de waarde van de Koeweitse dinar hebben verhoogd, komt niets anders overeen… Koeweit hoefde alleen hun valuta te herwaarderen zonder nullen te verwijderen. Ze hebben alleen de manier veranderd waarop de Koeweitse dinar eruitzag. Dat was het. In het geval van Irak is het een beetje anders… ze hebben 3 nullen toegevoegd. Ze praten over het verwijderen van de nullen…

Kaperoni, Community Comment: “Als Trump wordt herkozen en de VS graaft, baby graaft. De olieprijs zal als een steen dalen. Dan zal Irak weer terugkeren naar ‘Austerity Measures’.” Men kan hopen. Irak heeft motivatie nodig.

Clare (KTFA) Artikel: “Premier: We werken aan het ondersteunen van investeringen die gericht zijn op het diversifiëren van de economie weg van olie.”


Source: https://www.judybyington.org/2024/09/nick-fleming-rvgcr-intel-update_26.html

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....